Cevap: Mehmet Helvaci Twitter'da önemli sorulari cevapladi
Profil Orjinal.
Adamla dalga gecmeseniz olmaz dimi ? Ayip Ayip!
GALATASARAY Baskan adaylarindan bitanesi kendisi
saygi duyacaksam, Makamlara saygi duyarim, yemisim isimleri, bana ne helvacidan polattan, helvaci iyi salliyor sizde hemen yiyorsunuz. Helvaci 7 senedir Galatasaray'da görev aliyor, takim son senelerde büyük bir düsüs icinde, gecmiste yaptigin gelecegin teminatidir'dan yola cikarak, helvaciyi nasil ciddiye aliyorsunuz, helvaci degilmiydi bu yönetimin sonunu hazirlayan, ister yönetimi begenirsin ister begenmezsin, helvacinin yaptiklari asla ve asla kabul edilmez, yemisim böyle galatasarayliligi, o gidip önce saygili olmayi ögrensin, durmadan kelime oyunlari bilmem ne, gören de zanneder aristoteles falan konusuyor, yok efendim saygisi makam'amis da baskan yanlis yaparsa karsi gelirmisde, tamam karsi gel gelmesine de, niye medyaya sizdiriyorsun, niye icinizde halledemiyorsun koskoca yasli basli adamlarsiniz, ya icerde halledin, baktin olmuyor adam gibi onurlu serefli ki varsa sizde öyle bisey istifa edersin, helvaci ancak kendi dalinda bir üniversitenin hukuk bölümünü yönetir, sana bir kac numara büyük gelir Galatasaray'i yönetmek Helvaci. Dün helvaciya ana avrat düz gidenler burada Helvaci Baskan diye konusuyorlar, böyle de bi durusu var bizim bazi taraftarlarimizin, Cahillikten, sazan gibi hersey'e atlayip gecmisi unutmaktan baska bisey degil bu...Akli basindaki insanlari tenzi ediyorum.