Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

Tamda yumuşuodum ha.

Ufacık, minnacık şansınıda kaybetti :o

Sportif hataları anlatıcam şimdi durun 3. soru gelecek.

Bizim bu oyunculari okadar uyuyorlar anasini satayim , bende artık kendimden şupelenmeye başladım aceba ben mi hiç anlamıyorum futboldan , ama bakiyorum buradada hemen hemen hepimiz futbolcular konusunda aynı duşunuyoruz ...

Ama gel gelelim futbol pogramlarinda , gazetelerde , Su anki TDmiz bir cok yerde ve bir cok kisi bu futbolculari uyuyor , anlayamadim gitti bu isi :o

Bi tek simdiye kadar Mustafa Denizliyi duydum , bu takimi bastan asagi deniştirmek lazım diyen.....

Adnan Sezgine laf attı .....

Budur :tiphat:

Valla çok iyi konuşuyor adam , çok sakin , ve tam taraftarin dusundugu gibi konusuyor....

(futbolcular icin dedigi sozleri saymazsak)

3 - Aslında bir çok var. En buyuk hata adam kayırmaktır. Ben Adnan Sezgin'e guvendım. Polat'ın Sezginle kankalıgına ınanmadım. Ben Polat'a siz gidin Florya'ya sahip çıkın dedim. Biz sportif basarı saglamadıkca yaptıklarımız gorulmez dedim. Sezgin Agücü macından sonra bana hoca ipleri elinden kacırdı dedi. Ben de oha sen ne işe yarıyon dedim. Neden daha önce söylemedin dedim. Sezgin e guvenım azaldı.

Helvacı bana Aysaldan daha yakın geliyor Net!

Adnan Polat'a kalmayalımda,kim başkan olursa olsun...

ya birakin eskileri yaa gelcekle ilgili soru sorun sua dama yeter be

Hemen hemen her konuşmasında, tüm cümlelerine samimiyet ve dürüstlük kelimeleri ile başlaması normal bir durum değildir. Bu bile Helvacı'nın kendisine olan bakış açısını ve güvensizliğini gösteren bir nokta. Radyo programının daha ilk sorularında, verdiği cevaplarla antipatisini büyük oranda arttırdığını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt