Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

ribery den de para alıyormuşuz 5 milyon euro pazarlıksız ama özhan canaydın gurur yapmış üstelik ihtar mektupları vs marsilya haklı

Prof. Mehmet Helvacı : ''Kongrede Adnan Polat'ın karşısında ayağa kalkmamamın nedeni, Sayın Polat'ın 15 Ocak'taki olaylar sonrasında taraftarı savcılığa şikayet etmesidir.''

Prof. Mehmet Helvacı : ''Galatasaraydaki asıl problem ortada takım ruhu olmamasıdır. Bunun sorumlusuda yönetimdir.''

Prof. Mehmet Helvacı : ''Şirket birleştirme işlemlerinde gün içinde Ankara'dan İstanbul'a, aynı gün tekrar Ankara'ya dönmek zorunda bulunduğum zamanlar oldu. Bundan dolayı sportif anlamda yönetime yeterince yardım edemedim. Sportif alandaki başarısızlıkta bu yüzden kendimi başarısız görmüyorum.''

Prof. Mehmet Helvacı : ''Adnan Sezgin Ankaragücü maçından sonra, 'hoca ipleri elinden kaçırmış' dedi. Floryayı yöneten bir kişinin bunu demeye hakkı yok. Bu yüzden Adnan Polat'tan, A.Sezgin'in görevine son verilmesini istedim.''

Prof. Mehmet Helvacı : ''Keita ve Topal'ın gönderilmesi benim hatam değildir. Ben 7 Eylül'den sonra sportif alana vakit harcayabildim. ''

Prof. Mehmet Helvacı : ''Ben Fenerbahçe'yi yenecek takım kurmayacam. Ben her takımı yenebilecek bir takım kuracam. Sadece Fenerbahçe'yi rakibiniz olarak görürseniz diğer takımlara haksızlık edersiniz. ''

Prof. Mehmet Helvacı : ''Kongrede Adnan Polat'ın karşısında ayağa kalkmamamın nedeni, Sayın Polat'ın 15 Ocak'taki olaylar sonrasında taraftarı savcılığa şikayet etmesidir.''

Prof. Mehmet Helvacı : ''Galatasaraydaki asıl problem ortada takım ruhu olmamasıdır. Bunun sorumlusuda yönetimdir.''

sahtekar bu adam taraftara şirin gözükmek için yalan sölüyor

Prof. Mehmet Helvacı : ''Adnan Polat'ın Aziz Yıldırımla bu kadar samimi olmasını ben yakıştıramıyorum. ''

Prof. Mehmet Helvacı : ''Kimse benden Liseli olduğum için utanmamı beklemesin. Benim eşimde Liselidir. ''

Boş laflara karnımız tok.Artık icraat istiyoruz

Isin suyunu ciarkiyorlar bazen, 1 saatdir dinliyoruz bi ilerleme yok.

Gelecege dair sorular sorsalar artik iyi olur.

Eskisi kadar olumsuz bakmıyorum Helvacı'ya nötr durumdayım. Aynı şekilde de Ünal Aysal'a da olumlu bakmıyorum ona da nötrüm. Kim gelirse gelsin farketmez benim için.

arkadaşlar şuan konuşuyor mu konuşuyorsa hangi kanalda ?

Ben bu adamın geçen gün tvde "Ben aday olmak istemedim ama beni aday gösterdiler" diyerek sanki istemeden aday oluyormuş gibi,taşın altına elimi ben koyuyorum mecburiyetten demeye çalışması benim kafama takılıyor.Aynı cümleleri Adnan Polat da kurmuştu vaktinde hatırlatırım.

Ünal Aysal ise ben normalde aday olmazdım ama takımın halini görünce kendimi mecbur hissettim şeklinde.

Geri
Üst Alt