Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

T.Direktör her maçtan önce Helvacı'ya taktiğini anlatacak.Pek olabilir gibi durmuyor bence.

Bana da sacma geldi o kisim. Belki genel takimi su sekilde oynatmak istiyorum diye genele dair planlarini ogrenecektir. Yoksa her mac oncesi boyle bir ise girismek bana da sacma geliyor.

Baglanti kurulur sorun degil. Hic mi is adami yok Helvaci'nin listesinde. Bu zamana kadar her gelen is adamiydi da sanki cok mu faydali oldular.

Helvaci´nin yönetiminde taraftar ve medyanin tanidigi 1 isim bile yok. Ne isadami olacak ki :) Belki kebapcisi vardir bazilarinin :) Yapmayin lütfen. Ünal Aysal´in listesinde cok önemli Galatasaraylilar var. Helvaci asla onlara yaklasamaz. Su anda tek sansi, böyle atip tutmak iste :) Ünal Aysal gücünün farkinda oldugu icin böyle artist artist aciklamalar yapmiyor :) Adam rahat

T.Direktör her maçtan önce Helvacı'ya taktiğini anlatacak.Pek olabilir gibi durmuyor bence.

taktik degil her mac degil tabikki

eger adamin stratejisine ilerleme yolunda isik gormuyorsan hesap sorarsin

adam ceza sahasi onunde surekli verkac yapacagiz dese

5 macta bir verkac bile yapmadiysan sorarsin hesabi teknik direktorden

bunun kadro kalitesiyle falan alakasi yoktur

ben boyle bakiyorum

Helvaci´nin yönetiminde taraftar ve medyanin tanidigi 1 isim bile yok. Ne isadami olacak ki :) Belki kebapcisi vardir bazilarinin :) Yapmayin lütfen. Ünal Aysal´in listesinde cok önemli Galatasaraylilar var. Helvaci asla onlara yaklasamaz. Su anda tek sansi, böyle atip tutmak iste :) Ünal Aysal gücünün farkinda oldugu icin böyle artist artist aciklamalar yapmiyor :) Adam rahat

o adamlarin hepsi GS vakfindan

zuahahhaha

komik olmus

asil aysalin listesindeki biri ny ta kebabci ve manvi olan bir adam:)

guzel ornek olmus gercekten

Son konuşmalarıyla Ünal Aysal öne geçti şu an.

Bana da sacma geldi o kisim. Belki genel takimi su sekilde oynatmak istiyorum diye genele dair planlarini ogrenecektir. Yoksa her mac oncesi boyle bir ise girismek bana da sacma geliyor.

Hocamız genel sezon planlamasını ve maç bazında düşündüklerini gelip bana anlatacak. Maça çıkarken ne yapmak istediğini bilecek, analizimi buna göre yapacağım. Dediğini uygularsa, bir planın-programın göstergesidir. Skordan bağımsız olarak, sahada dedikleri dışında bir tablo görüyorsak durumunu değerlendiririz.

Maç maç anlatacak diyor.

Ulan en iyi soruyu elin fenerlisi soruyor :asd:

Bizim sormamız gereken soruyu, Fenerbahçeli bir taraftar sordu. Şaka gibi..

kozagi tanimiyoruz diyip 2 gun once adini duydugunuz belcikada yasayan aysali destekleyerek cok inandirici bir tez ortaya koyuyorsunuz gercekten

Ünal Aysal´in sifirdan milyarder olmus cok güclü bir isadami oldugunu biliyoruz mesela. Sirket yönetimini ondan daha iyi bilecek biri oldugunu düsünmüyorum. Sportif alanda calisacak bircok kisi de listesinde var. Ayrica bu adamlarin gücü ve baglantilari bile Helvaci´dan fazladir. Konusmak yetmez kardesim. Illa ki belli bir gücün olacak.

Helvaci´nin listesini ve Aysal´in listesini karsilastirirmisin? Kimi taniyorsun Helvaci yönetiminde? Basarili olacaklarindan nasil emin olabilirsin? 3 seneyi riske edecek durumda miyiz?

İşte burada Helvacı bitmiştir.

Mehmet Helvacı:Seneye sadece Türkiyede yarışacağımız bilindiği için,Türkiyeye uygun bir kadro oluşturacağız.

Ünal Aysal:3. basamaktan atlamayı başarırsanız,2. basamaktan daha rahat atlarsınız.

Aradaki fark budur.

Ünal Aysal´in sifirdan milyarder olmus cok güclü bir isadami oldugunu biliyoruz mesela. Sirket yönetimini ondan daha iyi bilecek biri oldugunu düsünmüyorum. Sportif alanda calisacak bircok kisi de listesinde var. Ayrica bu adamlarin gücü ve baglantilari bile Helvaci´dan fazladir. Konusmak yetmez kardesim. Illa ki belli bir gücün olacak.

Helvaci´nin listesini ve Aysal´in listesini karsilastirirmisin? Kimi taniyorsun Helvaci yönetiminde? Basarili olacaklarindan nasil emin olabilirsin? 3 seneyi riske edecek durumda miyiz?

bence cok abartiyorsunuz bu isleri

ikisininde dediklerine bakin

herkes polat degil oraya yalan soylemek icin gelsin

aziz yildirimin ne cok iliskileri var avrupada degilmi:)

okuzler ordusuyla klup yonetiyorlar

hicbiride belcikada falan yasamiyor

İşte burada Helvacı bitmiştir.

Mehmet Helvacı:Seneye sadece Türkiyede yarışacağımız bilindiği için,Türkiyeye uygun bir kadro oluşturacağız.

Ünal Aysal:3. basamaktan atlamayı başarırsanız,2. basamaktan daha rahat atlarsınız.

Aradaki fark budur.

CL de oynayacagizda haberimiz mi yok

Futbol takımında ne gibi bir değişiklik vs. olacak gibi bir soru sordu.

Cevap: Seneye sadece Türkiye liginde iş yapabilecek bir kadro kuracağız. Ondan sonra altyapısı hazır bir şekilde 1-2 takviye ile ondan sonraki senenin, Avrupa Kupa'larında başarılı olabilecek bir kadro oluşturacağız.

Geri
Üst Alt