Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

Taraftar agziyla konusuyor ve bizim duymak istediklerimizi söylemeye gayret ediyor. Helvaci asla bekledigimiz Galatasaray´i yaratamaz. Ne kendi gücü buna yeterli, ne yönetimin gücü buna yeterli. Bunlari söyleyecek 1000 tane adam buluruz Galatasaray´da. Zaten bunlari herkes biliyor. Önemli olan, bunlari gerceklestirecek gücün Baskan veya yönetimde olmasidir.

Ünal Aysal & Co forever :)

polat tabiki şikayet etti onu kabul ediyorum ama helvacının taraftara şirin gözükmeye çalıştığını görün istedimm

goremedik onu adam ben taraftara sirin gozukmeye calisiyorum demedi cunku

ama polat taraftari satti bu gercek

gerceklere bakalim

ribery olayini simdiye kadar ogrenemeyen benim gibi insanlarda cok guzel ogrendi

Helvacı hakkında en büyük endişem şu sözleri.

"Hocamız genel sezon planlamasını ve maç bazında düşündüklerini gelip bana anlatacak. Maça çıkarken ne yapmak istediğini bilecek, analizimi buna göre yapacağım. Dediğini uygularsa, bir planın-programın göstergesidir. Skordan bağımsız olarak, sahada dedikleri dışında bir tablo görüyorsak durumunu değerlendiririz"

Taraftar agziyla konusuyor ve bizim duymak istediklerimizi söylemeye gayret ediyor. Helvaci asla bekledigimiz Galatasaray´i yaratamaz. Ne kendi gücü buna yeterli, ne yönetimin gücü buna yeterli. Bunlari söyleyecek 1000 tane adam buluruz Galatasaray´da. Zaten bunlari herkes biliyor. Önemli olan, bunlari gerceklestirecek gücün Baskan veya yönetimde olmasidir.

Ünal Aysal & Co forever :)

evet 2. baskanlik icin hayri kozak gibi adami chope atan mukemmel bir kadro

utanmadan kozak benim ksiisel danismanim demeside cok enteresandi

enteresanki kozak ertesi gun yok oyle birsey demisti, toplanip karar bile alamiyorlar benim isim olmaz onlarla demistir

goremedik onu adam ben taraftara sirin gozukmeye calisiyorum demedi cunku

ama polat taraftari satti bu gercek

gerceklere bakalim

ribery olayini simdiye kadar ogrenemeyen benim gibi insanlarda cok guzel ogrendi

Serdar kardes, görüyorum ki Helvaci´yi destekliyorsun. Nedeni de konusmalari diyorsun. Konusmak önemli mi? Bunlari sende söylemiyormusun? Sen Baskan olsan, kafandakileri gerceklestirebilirmisin? Konusmak yeterli midir sence? Belli bir güc, dünyada baglantilarin olmasi gerekmez mi? Bu güc sende Helvaci da var mi? Dünyada baglantilari güclü mü? O zaman sen Baskan ol.

Adnan Öztürk´ün Fransa´da olaganüstü baglantilari var, Ünal Aysal´in dünyanin bircok yerinde önemli baglantilari var. Ali Dürüst de öyle. Sence bekledigimiz Galatasaray´i kim yaratabilir? Sadece konusan mi, yoksa güc ve baglantilari olan mi?

Adnan Polat'in da belki o kadar baglantisi yoktur fakat Haldun Ustunel getirdi isimleri iyi oyunculari. Sonucta oyuncu alinmak istendikten sonra baglanti kurulur dolayli da olsa diger Galatasaraylilar uzerinden de kurulur.

Sanki Besiktas'in ya da diger kuluplerin aldiklari oyuncular icin mukemmel baglari mi var.

Getirilir bir tane taninmis futbol akli Fransa'dan Mozombik'e kadar baglanti saglar. Sorun degil bence o.

Serdar kardes, görüyorum ki Helvaci´yi destekliyorsun. Nedeni de konusmalari diyorsun. Konusmak önemli mi? Bunlari sende söylemiyormusun? Sen Baskan olsan, kafandakileri gerceklestirebilirmisin? Konusmak yeterli midir sence? Belli bir güc, dünyada baglantilarin olmasi gerekmez mi? Bu güc sende Helvaci da var mi? Dünyada baglantilari güclü mü? O zaman sen Baskan ol.

Adnan Öztürk´ün Fransa´da olaganüstü baglantilari var, Ünal Aysal´in dünyanin bircok yerinde önemli baglantilari var. Ali Dürüst de öyle. Sence bekledigimiz Galatasaray´i kim yaratabilir? Sadece konusan mi, yoksa güc ve baglantilari olan mi?

kulaktan dolma laflar bunlar

hic birinin kaniti yok

evet bende boyle seyleri soylerim diye zaten tutuyorum

baglantilari yuzunden degil dusunceleri yuzunden baskan secmek gururumu oksuyor.

gucu hakkinda zerre kanidim olmayan birini desteklemektense en azindan soylediklerini yapamadigi zaman ama sen boyle demistin yapmadin diyebilecegim birini secerim.

kozaga yamuk yapan adamlara temkinli yaklasirim kusura bakmayin

Adnan Polat'in da belki o kadar baglantisi yoktur fakat Haldun Ustunel getirdi isimleri iyi oyunculari. Sonucta oyuncu alinmak istendikten sonra baglanti kurulur dolayli da olsa diger Galatasaraylilar uzerinden de kurulur.

Sanki Besiktas'in ya da diger kuluplerin aldiklari oyuncular icin mukemmel baglari mi var.

Yildirim Demirören önemli bir isadamidir. Tabiki baglantilari var. Olmaz mi? Serdar Adali da önemli bir isadamidir. Onun da baya baglantilari var. Helvaci avukat. Ne baglantisi olacak Allah askina? Bende ögretmenim. Ayni seyleri söylüyorum. Ben Baskan olayim o zaman

Yildirim Demirören önemli bir isadamidir. Tabiki baglantilari var. Olmaz mi? Serdar Adali da önemli bir isadamidir. Onun da baya baglantilari var. Helvaci avukat. Ne baglantisi olacak Allah askina? Bende ögretmenim. Ayni seyleri söylüyorum. Ben Baskan olayim o zaman

adam 2. baskan olabiliyor

1. baskan mi olaacak yetkileri yok yani?

Baglanti kurulur sorun degil. Hic mi is adami yok Helvaci'nin listesinde. Bu zamana kadar her gelen is adamiydi da sanki cok mu faydali oldular.

enteresan benimde en cok saygi duydugum laflarindan biri

basi bos teknik direktorlere ancak takimi rezil ettikten sonra yaptirim uygulayan rezil sistemden kurtulmak icin mukemmel bir coozum

T.Direktör her maçtan önce Helvacı'ya taktiğini anlatacak.Pek olabilir gibi durmuyor bence.

kulaktan dolma laflar bunlar

hic birinin kaniti yok

evet bende boyle seyleri soylerim diye zaten tutuyorum

baglantilari yuzunden degil dusunceleri yuzunden baskan secmek gururumu oksuyor.

gucu hakkinda zerre kanidim olmayan birini desteklemektense en azindan soylediklerini yapamadigi zaman ama sen boyle demistin yapmadin diyebilecegim birini secerim.

kozaga yamuk yapan adamlara temkinli yaklasirim kusura bakmayin

Kozak hep muhalefet. Muhalefet etmeyi seven bir insan. Ünal Aysal da söyledi zaten. Uzun vadede kopardi o iliski. Dogru yaptilar. Kozak sadece saglam posta koyuyor. Baska birseyini görmedik ki daha? Taniyormusun Kozak´i? Ben sadece saglam posta koydugunu biliyorum :)

Basket ve hakemleri sordu bir bayan,diğer adaylara sorucam dedi..

En iyi soruyu o sordu..Diğer soranlar hala aynı tip şeyleri soruyor..

Kozak hep muhalefet. Muhalefet etmeyi seven bir insan. Ünal Aysal da söyledi zaten. Uzun vadede kopardi o iliski. Dogru yaptilar. Kozak sadece saglam posta koyuyor. Baska birseyini görmedik ki daha? Taniyormusun Kozak´i? Ben sadece saglam posta koydugunu biliyorum :)

kozagi tanimiyoruz diyip 2 gun once adini duydugunuz belcikada yasayan aysali destekleyerek cok inandirici bir tez ortaya koyuyorsunuz gercekten

Geçmişe değil,geleceğe yönelik sorular sorulsa dinlemeye değer birşey olacak.Şu ana kadar zaman kaybıydı bana göre.

Helvacının basket maçlarında yapılan hatalara verdiği cevap hoşuma gitmedi..

Geri
Üst Alt