Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: Mehmet Helvacı bugün saat 14.00'te bir basın toplantısı düzenleyecek

6 senede 4 şampiyonluk ve 1 avrupa kupası ne kadar gerçekçiyse o kadar gerçekçi konuşuyor. ;)

4 sene üst üste sampiyonluk nasil olduysa 6 senedede 3 sampiyonluk olur.baskasi gibi tüm kupalara talibiz demyior:)

6 senede 4 şampiyonluk diye vaat olmaz.Sen kahin değilsin, aziz gibi çıkıp konuşuyor.Bunun garantisi mi olur kardeşim? Adamdaki kafa yapısına bak.

Helvacı bende sevmiyorum..Ama oyuncu aldık demedi..Görüşüyoruz dedi..Bunuda bir futbol aklımız var onunla yapıyoruz dedi..Sportif direktörlüğe iyi bir futbol aklını getireceklerini söyledi.Hatta anlaştık dedi.Anahtar muhabbetini açtı..

Amatör şube ile dedikleri sinirimi bozdu..

sen yanlis anladin galiba renkdas...amatör subeleri hakkinda: futbola göre bütceler kücük ama orada da basari hedefliyoruz dedi

aysal daha resmen adayligini aciklalamis.yani resmiyet yokmus.simdilik tek aday helvaci.istermisiniz adam tek adayla baskan olsun :)

Gerçekten Adnan Polat'ın yanlışları gösterdigi için Brütüs deniliyolar olabilir diye düşünüyorum ama ,

Bize güçlü başkan lazım. Takımın arkasında duracak.

Helvacı'ya kimse saygı duymuyor, üç beş oyuncu ile anlaştık dedi diye millet acaba demesin.Helvacı sınıf başkanı bile olamaz.

6 senede 4 şampiyonluk ve 1 avrupa kupası ne kadar gerçekçiyse o kadar gerçekçi konuşuyor. ;)

bu aciklamasi bana göre de yanlisti...:)

demekki getirecegi kisilere ve oyunculara cok güveniyor...

ayrica ilk 2 sene samp. da olamayabilirize getirdi...yeterki saglam bir "altyapi" kuralim ve uzun vadede basarili olalim dedi

hedef istikrar

beni ilgilendirmez..siradan adam alip paralari car cur edeceklerine (bknz. culio, zapata, stancu)

altyapidan adamlar ile idare edersin veya genc gelecek vaad eden adamlar alirsin...ya da az ama öz adam alirsin...

tr'de deprem olunca binlerce ev yikiliyor neden ?!

malzeme bozuk ve ucuz...ufak bir sallantida cöküyor...ama kaliteli malzeme kullansan ve düzgün bir projen olsa olmaz böyle seyler

tulun gelse iddia ediyorum plansiz projesiz tr liginden bir kac adam getirir...sonra ah vah cekeriz kaleci yok, sag bek yok, sol bek yok vs diye

Senle anlaşamayacağız biz.

Bülent Tulun zamanında para yoktu diyorum sen bana ben anlamam arkadaş diyorsun?Bu nasıl bir düşüncedir anlamakta güçlük çekiyorum.

Helvacı'ya kimse saygı duymuyor, üç beş oyuncu ile anlaştık dedi diye millet acaba demesin.Helvacı sınıf başkanı bile olamaz.

ben helvaci degilim

lakin kimse anasinin karnindan "lider veya baskan" dogmaz....olur...

secilir veya secilmez...önemli olan gs ve hedefleri...

hedeflerine uzun vadeli ise, onlara ulasabilmek icin de uzun vadeli projelerin olacak

helvaci da benim plan ve projelerim hazir diyor

bu hosuma gitti

Ben en azından Sn. Adnan Polat' dan daha inandırıcı ve samimi olduğunu düşünüyorum! Hiç değilse "G.Saray' da transfer bitmez" "Floryaya karargah kuracağım" "300-500 Provakatör" "Şantaj" "Erkeksen karşıma çıkarsın" gibi arabesk şeyler söylemedi!! Seçimi kazanamayacak bile olsa verdiği mücadeleyi takdir edelim, özellikle Adnan Sezgin ima ederek söylediği "işe yaramayan adam" tespiti müthişti..

Gökay madem plan ve program istiyorsun..Helvacıyı destekle..O planlı ve programlı çalışacaz dedi:)

Senle anlaşamayacağız biz.

Bülent Tulun zamanında para yoktu diyorum sen bana ben anlamam arkadaş diyorsun?Bu nasıl bir düşüncedir anlamakta güçlük çekiyorum.

benim demek istedigim...paran yoksa senede 1-2 ama saglam adam alirsin ve uzun vadede basarili olmaya calisirsin

1 sezonda gezegende ne kadar bidon varsa alip sonra diger sezon hepsini yollayip yeni bidonlar getirirsen ne basarili olursun ne de ekonomini düzeltebilirsin

Ben en azından Sn. Adnan Polat' dan daha inandırıcı ve samimi olduğunu düşünüyorum! Hiç değilse "G.Saray' da transfer bitmez" "Floryaya karargah kuracağım" "300-500 Provakatör" "Şantaj" "Erkeksen karşıma çıkarsın" gibi arabesk şeyler söylemedi!! Seçimi kazanamayacak bile olsa verdiği mücadeleyi takdir edelim, özellikle Adnan Sezgin ima ederek söylediği "işe yaramayan adam" tespiti müthişti..

aynen renkdas.helvacimi polatmi desen bunlar yine polat der.adamin adini medya bir kere brütüs koymus,eger galatasartayin menfaatlerini korumak ve savunmak brütüslükse ,evet helvaci brütüstür

Bizim dememiz ile seçilmeyecek ki seçilme imkanı yok.Boşuna konuşuyoruz.

ben helvaci degilim

lakin kimse anasinin karnindan "lider veya baskan" dogmaz....olur...

secilir veya secilmez...önemli olan gs ve hedefleri...

hedeflerine uzun vadeli ise, onlara ulasabilmek icin de uzun vadeli projelerin olacak

helvaci da benim plan ve projelerim hazir diyor

bu hosuma gitti

Helvacı dedi ki Derwall gibi bir sistem yapacağız.Derwall 84-87 arasında görev yaptı ve onun tohumları 12 sene sonra meyve verdi.

Sonra da 6 senede 4 şampiyonluk ve avrupa kupası dedi,işte Helvacı ancak bu kadar tutarlı bir adam.

İstediği kadar masal okusun Polat'ı bile ona tercih ederim.

benim demek istedigim...paran yoksa senede 1-2 ama saglam adam alirsin ve uzun vadede basarili olmaya calisirsin

1 sezonda gezegende ne kadar bidon varsa alip sonra diger sezon hepsini yollayip yeni bidonlar getirirsen ne basarili olursun ne de ekonomini düzeltebilirsin

saidolar heinz ler alındı o dönemde dedin adamda bütçe vardıda tulun mu almadı dedi.sen hala öyle yapacağana genç oyuncularla oynasa falan diyorsun.Şampiyon oldugumuz sezon kulübedeydi Tulun.Birkaç sezondur Galatasarayın bu çöküşüne kimler zemin hazırladıysan defolup gitmeli bu camiadan.Buna helvacıda dahil.Hepsi defolsun gitsin.Sıfırdan başlamak istiyor camia.

aynen renkdas.helvacimi polatmi desen bunlar yine polat der.adamin adini medya bir kere brütüs koymus,eger galatasartayin menfaatlerini korumak ve savunmak brütüslükse ,evet helvaci brütüstür

Surecin ne kadar icerisindeydin? Belki de Helvaci cokusten kendine aklamak adina oyle davrandi ve davranislari belki de etik degildi ki etik de degil. Sacma sapan aciklamalari vardi sezon basinda sonra o aciklamalarindan tamamen ters aciklamalar yapti. Belki de Polat hakli ve arkasindan vurdu Polat'i. Cokus oldugunda kimse sorumlulugu almak istemez herkes bir sekilde kendini aklamak ister.

İşte paran yoksa 1-2 sağlam adam alamıyorsun.Anlaşıldı mı?

Tabii sağlam adamdan kastın hangi oyuncu olduğuna bağlı.Kaldı ki 1-2 adamla olmuyor önce takım olmak lazım.

Gökay madem plan ve program istiyorsun..Helvacıyı destekle..O planlı ve programlı çalışacaz dedi:)

eyvallah renkdas :)

bir örnek vermek istioyrum. ben mesela bankacilik sinavlarina katilmak icin 2 hafta zamanim vardi egitim sisteminden dolayi. ama normal bankacilik okuyanlar 2 senede dersleri gördüler ve calistilar.

benim bu sinavdan basarili olmak icin sogukkanli olmam ve bir planimin olmasi gerekiyordu. panige kapilip her gün karman corman calismadim. öncelikle kendime bir calisma plani yaptim ve hedefime de ulastim.

helvaci'nin demek istedigi gibi. hedefin ne kadar zorlu olursa olsun bir plan ve projen olmali. (polat gibi sürekli fikir degistirmeyecegim diyor). ayrica kendisinin prof. olmasinin da bunda büüyk etkisi var. adamin sorunlara bakis acisi daha kapsamli.

Geri
Üst Alt