Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

Galatasaray baskan'inin bi AGIRLIGI olmalidir, oyle twitterlerle falan isi olmamalidir.

Helvaci kesinlikle baskanligi kaldiramaz ki baskanliga hic ama hic yakismiyor.

Tarih Helvaci'yi hakli cikariyormus peh yesinler. Bu baslik cok eglendiriyor beni, sureki gulesim geliyor ...

Ferdi 2011 deyiz. Postayla mı yazışsın

Galatasaray baskan'inin bi AGIRLIGI olmalidir, oyle twitterlerle falan isi olmamalidir.

Helvaci kesinlikle baskanligi kaldiramaz ki baskanliga hic ama hic yakismiyor.

Tarih Helvaci'yi hakli cikariyormus peh yesinler. Bu baslik cok eglendiriyor beni, sureki gulesim geliyor ...

obamanin nasil genclere ulasip baskan oldugundan haberin varmi?

Baskan olduktan sorna büyük ihtimalle Twitteri kapatir zaten.

Baskan adayi olmak ile baskan olmanin arasinda büyük fark var. Bahsettigi taraftarla iletisimlerini, resmi site üzerinden email yolluyla yaparler heralde.

Su Radyocularin Speedy Gonzalez hizinda konusmalarina gicik oluyorum.

Soru: Tedbir karari kalkmaz ise, ertesi gün yönetim istifa ederse, secim yine 14 Mayis`ta yapilabilecekmidir?

M.H: Bunlar secim sürecini uzatmak icin spekulasyonlardir. Secim bu tarih de olacaktir.

Taraftar soruyor. Sayın Polat polat kürsüye çıktığında neden ayağa kalkmadı. Kendisinin başına gelirse ne yapar

Cevap: Galatasaray değerlerini bilen ender yöneticilerdenim. Sayın Polata ayağa kalkılmasını sağlayan yönetici benim. Ama 15 Ocak tan sonra Polat ın takındığı tavır, kendi taraftarını savcıya şikayet eden bir adama tepki gösterdim. Kendisini uyardım. Basın toplantısını yapmasını istedim. O benim yapmamı istedi. Ama vazgeçti. Başkana bu tutumunuz Galatasaray başkanına yakışmaz dedim. İstifa edin dedim. aksi takdirde imza toplayacağım dedim. Ben taraftara sahip çıkmak istedim.

Daha ayağa kalkmama nedenini söylemedi. Şimdi anlatacakmış

Böyle bir durumda Galatasaray'da başkan yok demektir. Olmayan başkana da ayağa kalkılmaz.

Tedbir karari kaldirildiginda Helvaci aday olamiyor benim bildigim, tedbir kalkmamasi icin dua etmesi lazim Helvaci'nin :D

Bizdende biri bağlansın BAM'dan bahsetsin..Tam zamanı..Bundan iyi zaman olamaz..Diğer adaylarında kulağına gider

Bu iPhone ile radyo dinlenmiyor :sad007:

Arada bir özet gecin helvacilar :o

Tamam dagilin, iyi oyuncular bunlar dedi.

yeni soru

Furkan Akbaş:

3 soru var.

1 - Geçen sene Antalya maçından sonra 'Futbolcularımız 4. olursa başarıdır dediniz' . Futbolcular uzerınde guvensızlık mı var

2 - Siz neden istifa edip erken seçime gitmen

n yolunu acmadınız

3 - Sportif hangı hatalar var. Nondanın gönderilmesi vs.

Cevap -

1 - Antalya macı futbolculara asırı tepkı gosterlıen bır mactı. Bende tepkı gosterdım. Ben futbolcuları uyardım. Bizi zor durumda bıraktılar. Futbolda sadece odule dayalı sıstem vardır. Halbuki sadece oduld deıl ceza ve odul aynı anda olmalıdır. Futbolcular her seyı takıp edıyorlar. Soylemler hep aynı olmalı. Yoksa adaletsızlık ortaya çıkar. Boyle olursa takım ruhu kaybolur. İyi oyuncularla takım olunmaz.

2 - Demek ki bu bilinmeyen bır konu. Ben GS da 7 senedir yoneticiyim. Ben temel sorunlar için proje yaptım. En temel sorun birleşmeydi. Zor bir süreçti. 1996 yılında başlayan şirketleşme yapısının kurulmasıyla oluşmus sorunlardır. GS nin %80 bünyesi dısarıya tasmıstı. Falan filan yaaaaaaa. Eyvallah anladık. Ben size son soyleyeceği şeyi soylıyım Ben bu sorunlarla ugraşırken futbolun bu kadar kötü yönetildiğini fark edemedim. Ne zaman diğer idari işler azalı, kulübün sportif konularına yöneldim. Durumun vahim olduğunu gördüm. Bu nedenle uzun süre istifa etmedim. Edemedim

Geri
Üst Alt