Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

çok başarılı olacağını sanmam ama seçilirse de icraatlarını görmeden etmeden hücum etmeyi doğru bulmuyorum :)

Bu adamın seçime girmesi bile komedi lan.

Hain olduğunu kanıtladı kendisi.Aday olmasa derdim adam gerçekten Galatasaray'ı düşünmüş.

Ama sap gibi çıktı aday oldu.Kazanmasını geçtim Aysal'ın alacağı oyun çeyreğini falan alması başarıdır.

Senin neyine lan başkanlık :asd:

Bu adamın seçime girmesi bile komedi lan.

Hain olduğunu kanıtladı kendisi.Aday olmasa derdim adam gerçekten Galatasaray'ı düşünmüş.

Ama sap gibi çıktı aday oldu.Kazanmasını geçtim Aysal'ın alacağı oyun çeyreğini falan alması başarıdır.

Senin neyine lan başkanlık
:asd:

Bence bu sene olmasa bile, gelecek yılların en önemli başkan adaylarından biri..

Ve Terim dönüyor

A Milli Futbol Takımı'nın ve Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Fatih Terim, ''İsminiz medyada çok sık geçiyor. Yeşil sahalarda ne zaman göreceğiz'' şeklindeki soruyu, ''Yakın zamanda daha çok geçecek'' diyerek yanıtladı.

Ligtv

Güzel konuşuyor aslında ama güven vermiyor, samimi gelmiyor.

Ve Terim dönüyor

A Milli Futbol Takımı'nın ve Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Fatih Terim, ''İsminiz medyada çok sık geçiyor. Yeşil sahalarda ne zaman göreceğiz'' şeklindeki soruyu, ''Yakın zamanda daha çok geçecek'' diyerek yanıtladı.

Ligtv

Gel be Grande. Gel ya

Ve Terim dönüyor

Ligtv

O zaman Terim hayırlı olsun diyebilir miyiz?

Biri tüm konuşulanları toplayıp konu açıcak dimi?

Kafam çorba oldu.

adama brutus deyip birde pasif demek gercekten inanilmaz bir bakis acisi kusura bakmayin

Geri
Üst Alt