Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

Neyse cumleten allahaismarladik.Ben kacayim, bazi arkadaslarin dalgasina Helvaci olayini sahiplendiklerini saniyorum.200-300 oy bile alamiyacagi gun gibi ortadayken Ziya tarzi atan birinin desteklenmesi ancak komediyle aciklanir.O yuzden ben saka yaptiklari kanatindeyim.

4 etti bu kadar kişiylemi alıcaklar. Burası Fenerbahce Spor Klübü degil renkdas. Burası Galatasaray burda herkez kendi iradesinde oy kullanır ve bu baskı kurma planları ali- cengiz oyunları baskana oy atın diye hedef göstermelere bu kulüpte sökmez.

Kendimizi kandirmaya gerek yok.

Her camiaa da böyle önde gelen isimler vardir. Onlarin destekledigini diglerinin cogu da destekler.

Sen saniyormusunki, o yasli amcalarimiz, üyelerden, plan proje falan dinliyor?

Tombalami cekiyorlar?

Nasil veriyorlar bunlar oylarini?

Bunda annormal bir durum yok.

Aysalin listesindeki isimler de ayri birsey, cok güclü, sirf ordan cikar 2-3 baskan adayi.

Ha iyimi kötümü ayri olay.

sunu sormak istiyorum m.helvaci bu zamana kadar Galatasaray da ne basarmis a.polat secime zorlamaktan baska söylermisiniz bana adam yeni tüzügün yapimindaydi tüzügün hali ortada hukuki durumlarda basarisiz olmus ve en taninan olayida ribery olayidir

Galatasaray camiasinda koyun yoktur. O gün icin en dogru adayi secerler. Ünal Aysal´in plansiz oldugu kocaman bir yalandir. Bircok seyi de acikladi. 10 futbolcuyla ön anlasma yaptim demedi diye plansiz diyorsunuz. Ama bütün calismalar yapiliyor. Takimin basina da cok büyük ihtimalle Fatih Terim gelecektir. O yüzden calismalarimiz sürüyor filan demiyorlar. Secildikten sonra Terim´e gidip anlasacaklar. Terim´in listesi hazirdir zaten. Ünal Aysal´in da alamayacagi adam yok

Bu takımın başına zaten TERIM gelirse hic gelmesinler. Galatasaray'ın bu hale gelmesinde en büyük sebep 2.Terim dönemidir zaten. Diceksin uefa kupasınıda o aldı. O kadro'nun basında sen olsaydın belki CL'yi bile alabilirdik o zaman .

Galatasaray camiasinda koyun yoktur. O gün icin en dogru adayi secerler. Ünal Aysal´in plansiz oldugu kocaman bir yalandir. Bircok seyi de acikladi. 10 futbolcuyla ön anlasma yaptim demedi diye plansiz diyorsunuz. Ama bütün calismalar yapiliyor. Takimin basina da cok büyük ihtimalle Fatih Terim gelecektir. O yüzden calismalarimiz sürüyor filan demiyorlar. Secildikten sonra Terim´e gidip anlasacaklar. Terim´in listesi hazirdir zaten. Ünal Aysal´in da alamayacagi adam yok

Unal Aysal'in alamayacagi adam yok ne demek? Adam Barcelona mi? Ne kadar yanlis fikirler yarabbi. Camiada koyun yoktur evet, genel olarak kamuoyundan bahsediyorum. Yine de Aysal kazanir bence de ama oyle rahat olmaz. Aysal yillardir baskan olacagim ayagina efsanelesti simdi millet oy vermezsek ayip olur kafasindan oy verecek.

Ayrica camianin Helvaci´ya nasil tepkili oldugunu herkes biliyor. Mali kongrede saydirdilar Helvaci´ya durmadan. Kim sececek Helvaci´yi? Simdi biraz salliyor diye fikirlerini mi degistirecek üyeler? Onlar transfere filan pek önem vermez

Bu takımın başına zaten TERIM gelirse hic gelmesinler. Galatasaray'ın bu hale gelmesinde en büyük sebep 2.Terim dönemidir zaten. Diceksin uefa kupasınıda o aldı. O kadro'nun basında sen olsaydın belki CL'yi bile alabilirdik o zaman .

Ozaman antrenöre gerek yok.

Cok iyi futbolcular alalim, kendi seylerine göre takilsinlar. Kendi kendilerini yönetsinler. Hem antrenör maasindan da kar etmis oluruz, nasil fikir. :)

Ayrica camianin Helvaci´ya nasil tepkili oldugunu herkes biliyor. Mali kongrede saydirdilar Helvaci´ya durmadan. Kim sececek Helvaci´yi? Simdi biraz salliyor diye fikirlerini mi degistirecek üyeler? Onlar transfere filan pek önem vermez

mali kongrede polat "abramoviclere yer yoktur Galatasarayda" dediginde, nasil alkis koptu, hatirliyor musun?

sunu sormak istiyorum m.helvaci bu zamana kadar Galatasaray da ne basarmis a.polat secime zorlamaktan baska söylermisiniz bana adam yeni tüzügün yapimindaydi tüzügün hali ortada hukuki durumlarda basarisiz olmus ve en taninan olayida ribery olayidir

Ribery olayı'nın en büyük mimarı Adnan Öztürk'tür. Metz baskanı direk Marsilya'ya satmak istememesinde dolayı, Galatasaray'ı aracı kullanmıslardır. Ve ribery ile sözlesmeyi yapanda Adnan Öztürk'tür. Ve 2 sözlesme yapılmıstır. Ve Galatasaray'da mahkemeyi elinde olmayan sözlesmeden dolayı kaybetmistir. Bunu özetle böyle geciyorum. Ama ikna olmayan varsa sabaha kadar bu konuda herkesle carpısırım.

O kadroyu kuran, gelistiren Terim´in kendisidir. Gitti 2. Lig´lerden buldu getirdi bazi futbolculari. yle kolay degil senin dedigin. Ayrica bu ülkede ne kadar basari varsa Fatih Terim´in imzasi var. Baskasi yakalasin bu basarilari kolaysa. Niye yakalayamiyor? Niye hep Terim basariyor bunu?

ya bu kadar haksizlik yapma o oyunculari isteyen kimdi toplayan kimdi

mali kongrede polat "abramoviclere yer yoktur Galatasarayda" dediginde, nasil alkis koptu, hatirliyor musun?

Mali kongrede ilk 2 saat filan 200-300 kisi anca vardi. Basindan beri takip edenler hatirlar. Polat´in adamlariydi cogu. Hic tepki yoktu. Ondan sonra salon doldu ve kiyamet koptu.

Adnan Polat en son secildiginde de Adnan Ozturk kim yahu, adam mi, secime girmesin bos yere deniyordu dunyadan haberi olmayan forumlarda ama sukur ki Galatasaray kongre uyeleri sansasyonel haberlerden propagandalardan etkilenmeyecek kadar tecrubeli ve gormus insanlar, o yuzden sansi olmayan Ozturk oylarin neredeyse %40'ini aldi.

Forumda 600 oy aliyor diye baskan olacak anlamina gelmez bu, istersen Adnan Polat-Adnan Ozturk anketi varsa ona bak

mesela ben aysala oy vermistim degistiremiyorum:)

Ozaman antrenöre gerek yok.

Cok iyi futbolcular alalim, kendi seylerine göre takilsinlar. Kendi kendilerini yönetsinler. Hem antrenör maasindan da kar etmis oluruz, nasil fikir. :)

Antrönöre bencede gerek yok Helvacı'da ondan bahsediyor. Biraz vakit ayırıp dinlediysen, bizim getirecegimiz isim takımın basında 1 sene kalıcak. Sonra teknik adamlıktan cekilip Galatasaray'ın alt yapısıdan baslayıp A takıma kadar bir bag kuracak diyor. Bugün barca modeline bakarmısın. Sence bu işte ne baskanın ne de antrönörün önemi var degil mi. Önceden Rijkaard vardı ama sonra Pep Guardiola geldi. Rijkaard Galatasaray'a geldi ? Bütün mesele burda zaten renkdas. Altyapı, düzen ve iletisim. Barca'nın ilk 11'nde bugün sadece david villa dısardan geliyorsa ve o da bir ispanyol unutma. Basarı böyle geliyor iste.

Terim'i sevmezsiniz ,istemezsiniz ama Tükiye'nin en baarılı antrenörünün hakkını yememelisiniz.O kadroyu Meksika'lı iş adamları mı kurdu.O kadroyu o kötü koşullarda birbirine babam mı kenetledi. Hak yemeyin bence abartmayın.

Ne yani, Hagi de ilk geldiginde Tomas-Song ikilisini kurdu, takimi diriltti ama ikinci sefer basarisiz oldu. Terim de ayni hesap. Gecmisle yasamak isteyen arkadaslara Milenyum maclari dvdsini imzalayip gonderebilirim [lol]

Ribery olayı'nın en büyük mimarı Adnan Öztürk'tür. Metz baskanı direk Marsilya'ya satmak istememesinde dolayı, Galatasaray'ı aracı kullanmıslardır. Ve ribery ile sözlesmeyi yapanda Adnan Öztürk'tür. Ve 2 sözlesme yapılmıstır. Ve Galatasaray'da mahkemeyi elinde olmayan sözlesmeden dolayı kaybetmistir. Bunu özetle böyle geciyorum. Ama ikna olmayan varsa sabaha kadar bu konuda herkesle carpısırım.

pek ikna olamadim ama neyse o zaman tüzügü ne demeli

Terim'i sevmezsiniz ,istemezsiniz ama Tükiye'nin en baarılı antrenörünün hakkını yememelisiniz.O kadroyu Meksika'lı iş adamları mı kurdu.O kadroyu o kötü koşullarda birbirine babam mı kenetledi. Hak yemeyin bence abartmayın.

bence SAmpiyonlar kupasinda yari final oynamak uefa kazanmakla en azindan esdeger bir basaridir

consistencyye bakarak denizlinin terimden ppek asagi kalir bir kariyeri olmadigini rahatlikla soyleyebilirim

Ne yani, Hagi de ilk geldiginde Tomas-Song ikilisini kurdu, takimi diriltti ama ikinci sefer basarisiz oldu. Terim de ayni hesap. Gecmisle yasamak isteyen arkadaslara Milenyum maclari dvdsini imzalayip gonderebilirim [lol]

senin t.direktör adayini cok merak ettim

Geri
Üst Alt