Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

İşte sizin gibileri senelerce uyuttular. 31 agustoslarda, transferin son günü inamotolar, carruscalar, conceicaolar vs... Bekleyin Aysal ekibide Son 2-3 gün kala belki elinde bonservisi 32-33 yasında adamlarla gelir. Ve Sayın Helvacı 1-2 ay dedi.

tabi sen uyaniksin 7 seneden belli yönetimlerde olan bir adam ve varlik gösterememis ve iki yüzlü olan bir kisiyi baskan istiyorsun

Konu basligi ''Prof. dr. Mehmet HELVACI | Baskan '' diye yazilmasi lazim .

Bize düsen bu saatten sonra Galatasaray icin en hayırlısı gelsin demek. Ve tekrar bizi şaşalı günlerimize döndürecek bir başkan olması.

İşte sizin gibileri senelerce uyuttular. 31 agustoslarda, transferin son günü inamotolar, carruscalar, conceicaolar vs... Bekleyin Aysal ekibide Son 2-3 gün kala belki elinde bonservisi 32-33 yasında adamlarla gelir. Ve Sayın Helvacı 1-2 ay dedi.

7 senedir yönetimde olan bir adamin 7 senede basardiklarina bakarim ben. Simdi sallamak kolay. Yok ben inanmistim da, güvenmistim de. Yemezler. Adnan Polat 3 senedir rezil oluyor. Madem bu kadar cok anliyorsun bu islerden, nerdeydin 3 senedir? Niye Baskan yanlis yapiyorsun, yapamiyorsun bu isi demedin? Tabi olaylar böyle gelisince sallamak kolay oluyor. Bakti, birileri dügmeye basti, Adnan Polat´in kellesi gidiyor, gemiyi terkeden ilk kisi oldu. Gemiyi ilk terkeden insanlara ne denir siz daha iyi bilirsiniz.

Helvaci tamamen tras biz cok daha duzgun bir insan olan Ozhan Baskan'in 7 sampiyonluk avrupa kupalari sozu**** biliyoruz ayni Helvaci'da 4 sampiyonluk avrupa kupasi vs diyor...bakalim yonetimin diger kanadini dinleyelim ne diyecekler...Birkere once alcakgonullu olacaksin...Helvaci Kiran toplam 700 oy alir en fazla oda...Alp Yalman'in sozlerini hatirlatirim mesela lisesizler Aysal'a gidecek...Adnan Polat'la gecen hafta bulustular kulubun son durumu icin...Adnan Polat destek verecegini belirtti...Lisesizlerin bir kismida tepki olarak Kiran'a atar...Unal Aysal'in listesine bakin lise kanadinin 4/3 unu alir

Bazi arkadaslar evcilik oynuyorlar,hayal alemindeler.Helvacinin konusmalari eski ucuz tasra siyasetcisi tarzi ,sallamalar.Ancak bunlara saf koylu memet aga inanir. 500 oyu bulsun kendi kendime 1 ay myc veririm.

2 aydir baskanligi dusunmesi bile yalanlarini ortaya koyuyor. Bu adam (!) degilmiydi "Hayir baskanligi dusunmuyorum" falanda filan diyen? Adam kendi kendini yalanliyor iste.

Helvac = Adnan Polat.

Onur Yilmaz sacmalama konusu olmus bu

tabi sen uyaniksin 7 seneden belli yönetimlerde olan bir adam ve varlik gösterememis ve iki yüzlü olan bir kisiyi baskan istiyorsun

Cok mantıksız birsey söylüyorsun. Sen bir sirkette calısıyorsun, ve belli bir departmanda calısıyorsun, ve sirkette görev dagılımı var. Sen kendi işine bakarsın degil mi , baskalarının görevlendirildigi işlere burnunu sokmazsın.

Ve ayrıca bugün Galatasaray secime gidiyorsa bunun en büyük mimarı Sayın Helvacı'dır. En bastan beri kararlı durusunu gösterdi. Takımın kötü yönetildigini bas bas yönetimdeyken bile haykırdı. Ve en sonunda bu noktalara geldi.

Seneye kewell,neil,insua,zapata,barış,serkan,M.sarp ve bunların yanında ekstra satılacak veya gönderilecek oyuncular olacak...Zaten kadronun ana yapısı mecburen değişiyor..

Bazi arkadaslar evcilik oynuyorlar,hayal alemindeler.Helvacinin konusmalari eski ucuz tasra siyasetcisi tarzi ,sallamalar.Ancak bunlara saf koylu memet aga inanir. 500 oyu bulsun kendi kendime 1 ay myc veririm.

Hatirlatiyoruz beyler, yardimci olun. Baskanimiza laf ettirmeyiz, sandikta sahip cikacaz baskanimiza.

Abuk subuk para verip calistirdigim adamdan ozur dilemedim diyen Faso lideri Unal Aysal baskan olacagina Prof Dr Mehmet Helvaci baskan olsun tercihimizdir SAYGILAR

7 senedir yönetimde olan bir adamin 7 senede basardiklarina bakarim ben. Simdi sallamak kolay. Yok ben inanmistim da, güvenmistim de. Yemezler. Adnan Polat 3 senedir rezil oluyor. Madem bu kadar cok anliyorsun bu islerden, nerdeydin 3 senedir? Niye Baskan yanlis yapiyorsun, yapamiyorsun bu isi demedin? Tabi olaylar böyle gelisince sallamak kolay oluyor. Bakti, birileri dügmeye basti, Adnan Polat´in kellesi gidiyor, gemiyi terkeden ilk kisi oldu. Gemiyi ilk terkeden insanlara ne denir siz daha iyi bilirsiniz.

Düğmeye basan adam kendi baskanını da getirir degil mi ? Neden Helvacı bile bile lades desin o zaman. Ne kadar mantıksız konusuyorsun ama .

1 senedir diyor, demis, bu yüzden zaten simdi secim var haftaya, Helvaci yüzünden.

polat ve sezgin sürekli yalan söyleyip, beni dahil Galatasaraylilara yanlis bilgi/ler verdi diyor, plansiz calismalar yapti diyor.

beni dinlemeyince bende olayi bu hale getirdim diyor, 2. baskan olarak bu benim görevimdi diyor

sorunun nerde oldugunu, ne oldugunu biliyorum diyor, cözmek icin geldim diyor.

aysala göre, diger baskan adaya göre bu konularda cok daha avantajliyim diyor.

dogruda söyliyor ))

Bak sen. Valla mi?

Evet oyle, Hollman iddiasinda patladin simdi zayif zayif savularla Helvaci'ya saldiriyorsun, once Unal buabuanin oraya zorla konmus gibi "yha mahkeme sey olursa giderim yha" laflarini irdele sonra Telegolun iddialarina 5 yasindaki cocuk gibi kanip HELVACININ FUTBOL AKLI COLMANMIS ZHAAAAAA XD dersin KARDIS

Bir kere Ali Dürüst bu aksam o seviyesiz programa bu aksam cıkarak, yönetiminde ne kadar vizyonlu oldugunu gösterdi. Inan Kırac Baron bunlarda adamları iste Unal Aysal 60 yasına kadar nerdeymis !

Düğmeye basan adam kendi baskanını da getirir degil mi ? Neden Helvacı bile bile lades desin o zaman. Ne kadar mantıksız konusuyorsun ama .

Helvaci secimi kazanamayacagini cok iyi biliyor. Tek bir amaci var. Böyle iddiali konusarak ilerisi icin kendine bir yer edinmek istiyor. Mevcut yönetim Galatasaray icin bitmistir. Ilerde de asla görev alamayacaklar. Helvaci kendini onlardan ayirarak akillilik etti. Simdi de taraftarin düsünceleri dogrultusunda aciklamalar yapip, ilerisi icin hatirlanmak istiyor. Kredi sagliyor. Bu kadar basit. Cumartesi göreceksiniz. Aysal o bicim fark atacak. O zaman beni daha iyi anlayacaksiniz

Adnan Polat bu yıl neden kadrosunda maliyeti yüksek oyuncuları barındırmadı ve sattı bilen var mı? Klupte para yok kredilerle borçlarla klup dönüyor...Acil nakit para üretilmezse kusura bakmayında hiçbir yıldız oyuncu alamazsanız..Adnan Polat enayimiydi sanki paraya ihtiyacı vardı..Mehmet Helvacı da çok laf var para yok malesef..

Geri
Üst Alt