Cevap: # Mehmet Helvacı
Doğrusunu söylemek gerekirse. Adayları takip etmeden önce Ünal Aysal'ın baskan olmasını istiyordum. Ama son 1-2 haftada yapılan konferansları, canlı yayınları, oturumlardan sonra Mehmet Helvacı bende cok iyi izlenimler bıraktı. Ne yaptıgından ve ne yapıcagından emin konusuyor. Forumda ki ankete oyumu Unal Aysal'a kullanmıstım. Ama suan ki düsüncem ve destegim Mehmet Helvacı'dan yana. Turgay Kıran'ın projeleri ve konusmalarına pek fazla denk gelemedim. Ama Mehmet Helvacı'nın durusu ve yapıcagı işlerle Galatasaray'a cok iyi bir başkan olucagını düsünüyorum. Ve insallah Allah yardımcısı olur ve bu seçimden alnı ak bir sekilde cıkar ve kazanır. Büyük Başkan Yolun Açık Olsun
adam kac kac yildir yönetimdeydi, sorunun nerde oldugunu, ne oldugunu ezbere biliyorum diyor.
bunlari polata anlatmaya calistim ama beni dinlemedi, dinlemek istemedi diyor, futbol takimi sezginin elive verip, icine etti diyor, birsey ögrenmek istedigimde bana bile yalan söylendi diyor.
bu yüzden bende basarili olacagini inaniyorum.
adam taraftarin ne istedigini, taraftarin artik bu topculara sabir göstermeyecegini biliyor.
taraftarin artik bonservisi elinde olan moktan topculari görmekten biktigini görüyor.
31 yasinda bir yildiza 10 milyon verecegine ve sonra - lara gidecegime , 20 milyon euroya 26 yasinin altinda olan birini alirim, kar ederim diyor. En kötü ihtimal, tutmazsa aldigim paraya satabilirim diyor.
Azizenin söylediklerine cevap veriyor, bu saatten sonra, bunlari duyduktan sonra azize ile kanka olmam mümkün degil diyor, Tabiki fener Galatasaray degil diyor, olamazda diyor, sonucta hersey ortada diyor ama yinede fenerin baskani olarak konusuyor, ne sacmaladigini dikkat etsin diyor.
yani tam taraftarin istedigi gibi konusuyor helvaci
keske aysala karsi sansi olsada, kazansa secimi.