Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

Rossiler, Sanchezler, aguerolari, hazardlari alabilecek bir baskanimiz var. Sen bunlardan sec begen al bizde sana herturlu yardimi yapariz, kartmis suymus buymus storemis formaymis kulube uyelikmis yilda 20 bin avro vermezsem ....sizim.

Biz bir aileyiz.

Prof. dr. Mehmet Helvaci.

aysal kendinden emin ve sessizce derinden gidiyor.onun kanal kanal dolasmasina gerek yok :)

Hukukçuların ağzı çok iyi laf yapar öyle ki karşındakini kendine çabuk ikna ederler..Mehmet Helvacı da çok iyi bir hukukçu sağlam konuşur..Ama icraata gelince tıkanır kalırlar bunun için paraya ihtiyaç var..Şuan Galatasaray'ın zengin bir yönetime bunun yanında güçlü sponsorluklara ihtiyacı var..Bunu sağlıyacak çok güçlü bir kadrosu var Aysal'ın mesela:Adnan Öztürk avrupanın tüm şirketleriyle iyi ilişkiler içinde ve bazılarınada ortak..Aysal'ı zaten söylememize gerek yok istediği zaman istediği kadar nakit üretir Galatasaray için..Artık lafla yürümüyor futbol..

Ondan sonra Beşiktaş gibi Tüpçü'ye klübün anahtarını teslim edersin. Ve unutma Abromovite'de para var ama hersene Manchester Chelsea'yi tokatlıyor. Ve son 4 senede CL'de Manchester 3 yarı final oynadı. Bu iş istikrarla olur. Helvacı'nın kafasındaki projede gayet mantıklı. Kurt yabancı bir hoca ve yanında yeni bir Terim, Denizli yetiştirecek.

Hukukçuların ağzı çok iyi laf yapar öyle ki karşındakini kendine çabuk ikna ederler..Mehmet Helvacı da çok iyi bir hukukçu sağlam konuşur..Ama icraata gelince tıkanır kalırlar bunun için paraya ihtiyaç var..Şuan Galatasaray'ın zengin bir yönetime bunun yanında güçlü sponsorluklara ihtiyacı var..Bunu sağlıyacak çok güçlü bir kadrosu var Aysal'ın mesela:Adnan Öztürk avrupanın tüm şirketleriyle iyi ilişkiler içinde ve bazılarınada ortak..Aysal'ı zaten söylememize gerek yok istediği zaman istediği kadar nakit üretir Galatasaray için..Artık lafla yürümüyor futbol..
+1905

helvacı çok mu becerikli çok mu sallıyor yoksa ikisi eşit miktarda mı çözemedim :)

Doğrusunu söylemek gerekirse. Adayları takip etmeden önce Ünal Aysal'ın baskan olmasını istiyordum. Ama son 1-2 haftada yapılan konferansları, canlı yayınları, oturumlardan sonra Mehmet Helvacı bende cok iyi izlenimler bıraktı. Ne yaptıgından ve ne yapıcagından emin konusuyor. Forumda ki ankete oyumu Unal Aysal'a kullanmıstım. Ama suan ki düsüncem ve destegim Mehmet Helvacı'dan yana. Turgay Kıran'ın projeleri ve konusmalarına pek fazla denk gelemedim. Ama Mehmet Helvacı'nın durusu ve yapıcagı işlerle Galatasaray'a cok iyi bir başkan olucagını düsünüyorum. Ve insallah Allah yardımcısı olur ve bu seçimden alnı ak bir sekilde cıkar ve kazanır. Büyük Başkan Yolun Açık Olsun :)

adam kac kac yildir yönetimdeydi, sorunun nerde oldugunu, ne oldugunu ezbere biliyorum diyor.

bunlari polata anlatmaya calistim ama beni dinlemedi, dinlemek istemedi diyor, futbol takimi sezginin elive verip, icine etti diyor, birsey ögrenmek istedigimde bana bile yalan söylendi diyor.

bu yüzden bende basarili olacagini inaniyorum.

adam taraftarin ne istedigini, taraftarin artik bu topculara sabir göstermeyecegini biliyor.

taraftarin artik bonservisi elinde olan moktan topculari görmekten biktigini görüyor.

31 yasinda bir yildiza 10 milyon verecegine ve sonra - lara gidecegime , 20 milyon euroya 26 yasinin altinda olan birini alirim, kar ederim diyor. En kötü ihtimal, tutmazsa aldigim paraya satabilirim diyor.

Azizenin söylediklerine cevap veriyor, bu saatten sonra, bunlari duyduktan sonra azize ile kanka olmam mümkün degil diyor, Tabiki fener Galatasaray degil diyor, olamazda diyor, sonucta hersey ortada diyor ama yinede fenerin baskani olarak konusuyor, ne sacmaladigini dikkat etsin diyor.

yani tam taraftarin istedigi gibi konusuyor helvaci

keske aysala karsi sansi olsada, kazansa secimi.

Benim aklıma ilk plan'da 3 isim geldi

1-Lippi

2-Hitzfeld

3-Lemerre

hitzfeld kesinlikle degil kendisinin isvicre den baska takim calistirmiycagini söylemisti hatt bundesliga dan da cok isteyen olmustu ama kabul etmedi.

lippi zanetmem

bence bu adam kesinlikle ya hollandali ya da alman

Ondan sonra Beşiktaş gibi Tüpçü'ye klübün anahtarını teslim edersin. Ve unutma Abromovite'de para var ama hersene Manchester Chelsea'yi tokatlıyor. Ve son 4 senede CL'de Manchester 3 yarı final oynadı. Bu iş istikrarla olur. Helvacı'nın kafasındaki projede gayet mantıklı. Kurt yabancı bir hoca ve yanında yeni bir Terim, Denizli yetiştirecek.

Ekonomin iyi olmazsa istikrarı nasıl yakalayıcan? Bu ay sonunda 50 milyon dolar futbolcuların alacakları birikmiş onlar yatırılması lazım..Kusura bakmada helvacı gelirse en fazla 3.oluruz ...

Ali dürüst Kanaltürk'e mi çıktı?:confused:

Yahu Telegol'de Ahmet Çakar adeta Galatasaray'a küfretmedi mi?Zaten Ercan'da Galatasaray'a küfretmiş bir adam.Nasıl çıkar o kanala?:mad:

Ve bugün ajanslara düsen Galatasaray'da Aysal'ın ilk transferi Elmander oldugu söyleniyor. Ve bu bir cok yerde cıktı. Galatasaray'ın transfer yapma vizyonu bu mu olacak Unal Aysal'la soruyorum. Bonservisi elinde futbolu'nun son baharına gelmis. Senelik kapı 2.5 - 3M euro'luk sözlesmeler. Premier ligde 35 macta 10 gol atmıs !

Co adrianse olabilir her sezon kız ister gibi adamı istiyoruz sonra nedense vazgecioruz yada biz öle bilioruz diyelim:D

Bir konuda sen haklı olsan bile karşındaki eğer hukukçuysa seni haksız duruma düşürür ve sende buna ikna olursun...Arkadaşlar hukukçuların içindeyim acayip laf oyunu yaparlar Mehmet Helvacı da bu özellik fazlasıyla var..Size yalan gibi gelir ama böyle..Mehmet Helvacı bu dediklerinin yüzde 50 sini reale dökemez dediğim gibi agzı çok iyi inandırıcı laf yapıyor..

Geri
Üst Alt