Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

Ve bugün ajanslara düsen Galatasaray'da Aysal'ın ilk transferi Elmander oldugu söyleniyor. Ve bu bir cok yerde cıktı. Galatasaray'ın transfer yapma vizyonu bu mu olacak Unal Aysal'la soruyorum. Bonservisi elinde futbolu'nun son baharına gelmis. Senelik kapı 2.5 - 3M euro'luk sözlesmeler. Premier ligde 35 macta 10 gol atmıs !

elmander tam geçen sene devre arası hamlelerinde alınacak adamdı. baros'u yedeklemek için. çok iyi bir bitirici laf yok. ama senelerdir gram ilerleyemedi orta sıra topçusu oldu çıktı.

ha tabii premier lig, süper lig farkı var.

yine de şu anda transfer haberlerini pek umursamamak lazım.

Ali dürüst Kanaltürk'e mi çıktı?:confused:

Yahu Telegol'de Ahmet Çakar adeta Galatasaray'a küfretmedi mi?Zaten Ercan'da Galatasaray'a küfretmiş bir adam.Nasıl çıkar o kanala?:mad:

Bu aralar taraftarın gozunden dusmek ıcın ellerınden gelenı yapıyorlar kesınlıkle haklısın renktas.

adam kac kac yildir yönetimdeydi, sorunun nerde oldugunu, ne oldugunu ezbere biliyorum diyor.

bunlari polata anlatmaya calistim ama beni dinlemedi, dinlemek istemedi diyor, futbol takimi sezginin elive verip, icine etti diyor, birsey ögrenmek istedigimde bana bile yalan söylendi diyor.

bu yüzden bende basarili olacagini inaniyorum.

adam taraftarin ne istedigini, taraftarin artik bu topculara sabir göstermeyecegini biliyor.

taraftarin artik bonservisi elinde olan moktan topculari görmekten biktigini görüyor.

31 yasinda bir yildiza 10 milyon verecegine ve sonra - lara gidecegime , 26 yasinin altinda olan birini alirim, kar ederim diyor. En kötü ihtimal, tutmazsa aldigim paraya satabilirim diyor.

Azizenin söylediklerine cevap veriyor, bu saatten sonra, bunlari duyduktan sonra azize ile kanka olmam mümkün degil diyor, Tabiki fener Galatasaray degil diyor, olamazda diyor, sonucta hersey ortada diyor ama yinede fenerin baskani olarak konusuyor, ne sacmaladigini dikkat etsin diyor.

yani tam taraftarin istedigi gibi konusuyor helvaci

keske aysala karsi sansi olsada, kazansa secimi.

bence helvaci taraftarin nabizina göre konusuyor bence cok akilli birisi ve stratejik gidiyor ama ben genede sahsen GS da basarili olabilecegine inanmiyorum cunkü bir helvaci nin imzasi para etmiyor bence secilecek olana yönetim ekonomi konumda güclü olmasi lazim öyle laflarla olmuyor bu isler ciddi ekonomik kaynak lazim bu islere ve bu helvacinin yönetiminde yok tamam aysal tecrübesiz olabilir ama bir de söyle düsünün adam ne dedi ben futboldan anlamam ben futbolu anlayanlara ve profesyonellere birakicam dedi a.polat tecrübeliydi ama herseyi ben bilirim diye diretti o yüzden basarisiz oldu

Ekonomin iyi olmazsa istikrarı nasıl yakalayıcan? Bu ay sonunda 50 milyon dolar futbolcuların alacakları birikmiş onlar yatırılması lazım..Kusura bakmada helvacı gelirse en fazla 3.oluruz ...

Ekonomi'nin iyi olması peki Unal Aysal'ın cebiylemi dogru orantılı. Yarın öbürgün Unal Aysal'a birsey olsa ( Allah Göstermesin ) yok Unal bey vefat etti, Galatasaray'da o yüzden bitti mi dicez. Hicbirzaman kurumsallıkta kisiler önemli degildir. Önemi olan o yapıya ulastıktan sonra gelen gidenler isimler hicte önemli degil. Barca'da lapoorta ayrıldı basarılar bitti mi ? Hayır daha da üstüne koymaya devam ediyorlar. Su para hırsından vazgecelim en basta. Diger 2 aday Galatasaray'ın ne durumda oldugunu cok saglıklı bilmiyorlar. Ama Sayın Helvacı Ozhan Canaydın yönetiminden beri yönetim kurulunda. Ve son olarakta bugün Adnan Polat'ın elinden görev alınmışsa bununda baş mimarı yine Sayın Helvacı'dır.

Ya Helvaci 50-60 lardan bahsediyor mantikli insan dusunur Helvaci kimde bu parayi bulacak...Yonetimde kim var cok onemli para getirecek sponsor yaratacak...Konusma becerisiyle birseyler yapmaya calisiyor...Bir anlatiyorki melek adam...Yalanda soyluyor ben stad-riva-birlesme ile ugrastim devamli diye...İsin Celebi biryerlerini yirtti stad-riva icin...Kimse kimseyi kandirmasin Helvacida biliyor secimi kazanamayacagini ama prestij yapiyor gelecek secimlere bir asama olarak goruyor

Bir konuda sen haklı olsan bile karşındaki eğer hukukçuysa seni haksız duruma düşürür ve sende buna ikna olursun...Arkadaşlar hukukçuların içindeyim acayip laf oyunu yaparlar Mehmet Helvacı da bu özellik fazlasıyla var..Size yalan gibi gelir ama böyle..Mehmet Helvacı bu dediklerinin yüzde 50 sini reale dökemez dediğim gibi agzı çok iyi inandırıcı laf yapıyor..

yapamazsa gider, hatta 3 sene degil, seneye ilk 3 giremezse gider, burasi kesin.

ama aysalin kredisi olur, seneye 5. bile olsa kimsenin sesi cikmaz, cikarsa bile adam "gecen sene takimi ne durumdayken aldigimi unutmayin" der, gecer.

adam kac kac yildir yönetimdeydi, sorunun nerde oldugunu, ne oldugunu ezbere biliyorum diyor.

bunlari polata anlatmaya calistim ama beni dinlemedi, dinlemek istemedi diyor, futbol takimi sezginin elive verip, icine etti diyor, birsey ögrenmek istedigimde bana bile yalan söylendi diyor.

bu yüzden bende basarili olacagini inaniyorum.

adam taraftarin ne istedigini, taraftarin artik bu topculara sabir göstermeyecegini biliyor.

taraftarin artik bonservisi elinde olan moktan topculari görmekten biktigini görüyor.

31 yasinda bir yildiza 10 milyon verecegine ve sonra - lara gidecegime , 20 milyon euroya 26 yasinin altinda olan birini alirim, kar ederim diyor. En kötü ihtimal, tutmazsa aldigim paraya satabilirim diyor.

Azizenin söylediklerine cevap veriyor, bu saatten sonra, bunlari duyduktan sonra azize ile kanka olmam mümkün degil diyor, Tabiki fener Galatasaray degil diyor, olamazda diyor, sonucta hersey ortada diyor ama yinede fenerin baskani olarak konusuyor, ne sacmaladigini dikkat etsin diyor.

yani tam taraftarin istedigi gibi konusuyor helvaci

keske aysala karsi sansi olsada, kazansa secimi.

Kazanıcaktır emin olabilirsin Ben bu geceden itibaren eminim. Galatasaray divan kurulu yüce bir topluluktur. Unal Aysal'ın en bastan beri güc bende tavırları , ve inan kırac'ın da onu aday göstermesi. Pek sıcak seyler degil. Galatasaray bu ülkede 530 yıllık bir camia'dır ve en demokratik platformdur. Bence secimde Sayın Helvacı, Inan Kırac ve kuklalarına büyük bir süpriz yapıcak. Ve bu camia'nın ne kadar büyük bir aile oldugunu bir kez daha ispatlayacaktır.

Ekonomi'nin iyi olması peki Unal Aysal'ın cebiylemi dogru orantılı. Yarın öbürgün Unal Aysal'a birsey olsa ( Allah Göstermesin ) yok Unal bey vefat etti, Galatasaray'da o yüzden bitti mi dicez. Hicbirzaman kurumsallıkta kisiler önemli degildir. Önemi olan o yapıya ulastıktan sonra gelen gidenler isimler hicte önemli degil. Barca'da lapoorta ayrıldı basarılar bitti mi ? Hayır daha da üstüne koymaya devam ediyorlar. Su para hırsından vazgecelim en basta. Diger 2 aday Galatasaray'ın ne durumda oldugunu cok saglıklı bilmiyorlar. Ama Sayın Helvacı Ozhan Canaydın yönetiminden beri yönetim kurulunda. Ve son olarakta bugün Adnan Polat'ın elinden görev alınmışsa bununda baş mimarı yine Sayın Helvacı'dır.

Dikkat ettiysen ben sadece Aysal'dan bahsetmedim Adnan Öztürk de var orda...Kurumsallaşmadan bahseden tek başkan adayı zaten Aysal...Önceliği ekonomiye veriyor..Aysal'da bu takımı avrupa şampiyonu yapacak vizyon ve güç var emin ol..

Ünal Aysal büyük bir oy farkıyla başkan olacak..Cumartesi akşamı da burda olacam bu yazımı hatırlatacam..

Kazanıcaktır emin olabilirsin Ben bu geceden itibaren eminim. Galatasaray divan kurulu yüce bir topluluktur. Unal Aysal'ın en bastan beri güc bende tavırları , ve inan kırac'ın da onu aday göstermesi. Pek sıcak seyler degil. Galatasaray bu ülkede 530 yıllık bir camia'dır ve en demokratik platformdur. Bence secimde Sayın Helvacı, Inan Kırac ve kuklalarına büyük bir süpriz yapıcak. Ve bu camia'nın ne kadar büyük bir aile oldugunu bir kez daha ispatlayacaktır.

eger bu dediklerinde sammiysen helvaci yi degil o zaman t.kiran i secmeleri lazim helvaci nin GS baskanina ne yaptiklarini hepimiz biliyoruz ve bunu kimse görmezden gelemez o zaman t.kiran secilsin

sanmiyorum, hasan sas aysal farkla kazaniyor diyor mesela.

aysalin 2. baskani falan, kadrosu kagit uzerinde epey saglam.

Burda eski bir anımı paylaşmak istiyorum. Bundan 6-7 sene önce bir arkadasımın annesi kendisi, Galatasaray lisesin'den mezun. Canaydın baskandı o dönem. Canaydın'dan sonra Polat ondan sonra'da Unal Aysal gelicek demisti. Ve kimse Unal Aysal'ı dogru düzgün tanımazken ben hep arkadaslarıma Unal Aysal'ı bekleyin Galatasaray cok büyük bir takım olacak falan. Ama son 1-2 hafta'da gercekten sogudum. Ve Helvacı sempatimi kazandı.

Helvaci hep ben asla yalan söylemem diyor. Baskan olmaya 1 ay evvel karar verdim diyor. Simdi soruyorum. 1 ay icinde bunlari nasil yaptin?

1. Futbol aklina teklif yaptin, görüstün, anlastin

2. Futbol akli yeni tanidi Galatasaray´i diyor. Ne zaman teklif yaptin, anlastin da Galatasaray´i tanidi?

3. 2 hafta izlemekle Galatasaray´i tanidi mi?

4. 10 futbolcuyu bu futbol akli nasil buldu da anlasti? Ne zaman yani?

5. Bu 10 futbolcuyla 2 hafta icerisinde nasil teklif yaptiniz, görüstünüz, ikna ettiniz, anlasma yaptiniz?

Helvaci yalan söylüyor. Buyrun ispatladim. Helvaci mi dogrulari söylüyor? Peh peh

Aysal'ın başkan olması Galatasaray için bir milattır..Özhan Canaydın zamanından beri bu adamın başkan olmasını istiyordum kısmet buguneymiş gelecek sezon Avrupa Standartlarında çok güçlü bir takımımız olacağına emin olun..

Helvaci hep ben asla yalan söylemem diyor. Baskan olmaya 1 ay evvel karar verdim diyor. Simdi soruyorum. 1 ay icinde bunlari nasil yaptin?

2. Futbol akli yeni tanidi Galatasaray´i diyor. Ne zaman teklif yaptin, anlastin da Galatasaray´i tanidi?

5. Bu 10 futbolcuyla 2 hafta icerisinde nasil teklif yaptiniz, görüstünüz, ikna ettiniz, anlasma yaptiniz?

Helvaci yalan söylüyor. Buyrun ispatladim. Helvaci mi dogrulari söylüyor? Peh peh

Abicim bu senin mantigin 15 yasindaki bi ccugun söyledigi yalanlari ortaya dökmek gibi birsey olur...

Diyelimki Yalan söylüyor Hevlaci senin dediklerini düsünmediginimi saniyorsun ? :D hayati bunla gecmis adamin ltf yani

Aysal'ın başkan olması Galatasaray için bir milattır..Özhan Canaydın zamanından beri bu adamın başkan olmasını istiyordum kısmet buguneymiş gelecek sezon Avrupa Standartlarında çok güçlü bir takımımız olacağına emin olun..

adam ana kadro bozulmayacak diyor :D

ya adam kesinlikle taraftarin duymak istediklerini söylüyor o zaman bu kadar emin aciklasin o inandigi büyük futbol beynini

İşte sizin gibileri senelerce uyuttular. 31 agustoslarda, transferin son günü inamotolar, carruscalar, conceicaolar vs... Bekleyin Aysal ekibide Son 2-3 gün kala belki elinde bonservisi 32-33 yasında adamlarla gelir. Ve Sayın Helvacı 1-2 ay dedi.

1 ay degil 2 ay dedi

birbucuk dicekti sanirim, ilk önce bir dedi, sonra hemen 2 ay dedi.

ama aslinda 1 senedir calisiyor bu görev icin :)

adam ana kadro bozulmayacak diyor :D
yaa Ali dürüste bakma desen konuşmasında açık vermez..Fatih Terim zamanında 60 tane oyuncu getirdi:D ünal aysal diyor ki avrupada şampiyonluk kazanacak bir takım yaratacaz..3 metreden atlamayı öğrenmelisiniz ki 2 metreyi kolay gecesin aynen bu sözü kullandı..Gelince zaten kadronun değişeceğini göreceksin..

Geri
Üst Alt