Project Hail Mary (2026)

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım

Interstellar sonrası epeydir sağlam bir bilim kurgu izlemek nasip olmamıştı, belki martian sayılabilir

Yine duygu dolu bir yapım ve izleyicilere muhteşem bir deneyim sunuyor, ilaç gibi geldi diyebilirim.

bilimsel yönü tartışabilir ama filmdeki ana tema arkadaşlık ve fedakarlık çerçevesinde bütünleşiyor ve bu filmi taşımaya yetiyor.

Ryan Gosling gerçekten aldığı her rolün hakkını veren bir oyuncu, çok doğru bir tercih olmuş

İyi seyirler

Senelerdir tv’de yok kuruluş yok diriliş yok yükseliş yok s…..iş ne kadar tarak kürek osmanlı dizisine maruz kaldıysak algımız bozulmuş. Konunun başlığı ilk okurken kurtuluş’u görünce dedim aha geliyor yeni bir leş, meğer project hail mary’nin türkçesiymiş

7.5/10 derim filme zorlasam 7.7

Ben çocuklarla izledim ailecek izlenebilecek film tavsiye ederim. Beş yaşındaki oğlum bile ilgiyle izledi , ama başında birazcık öf pöf dediler ana karakter ortaya çıkana kadar

Beğenmedim. Yanılmıyorsam 1 saat ileriye attım sonra 5 dakika 5 dakika daha attım.

Bilim kurgu yönünü zayıf bulsam da güzel mesajlar bıraktıran, ailecek izlenebilecek bir film olmuş. Beklentiyi çok yüksek tutmazsanız akıp gidiyor

Dijitale düştü mü ağabey
2 aydan fazla oldu düşeli. Türkiye'de de yakında yasal süre dolunca Prime Video'ya gelecek

2 aydan fazla oldu düşeli. Türkiye'de de yakında yasal süre dolunca Prime Video'ya gelecek

Yasal süre çok uzun yav sinemadan kalkar kalkmaz yayınlatsınlar

Yasal süre çok uzun yav sinemadan kalkar kalkmaz yayınlatsınlar
Maalesef bizde durum bu ama açıkçası çok da önemli değil. Şu an bir yerlerden edinip izleyeceğin Web-dl sürümü, stream platformlarının indirilebilir en kaliteli hali. Blu-ray çıkana kadar kimse beklemiyor zaten, Türkiye'de de 5 ay cart curt derken ölme eşeğim ölme. İndir geç en güzeli 🫂

1784724203085.webp

Geri
Üst Alt