Protesto Ediyorum Çünkü Takımımı Düşünüyorum

Katılıyorum taraftar olaya el atmazsa bu işin çözüleceği yok, barca modelinde olduğu gibi 5 babayiğit genç adam

(spor yöneticiliğinden, ekonomiden, hukuktan vs anlayan) ortaya çıkıp olaya el atıp yönetime geçmeden bu işler düzelmez kimse düzeltemez,

bugün aspor'da Adnan Öztürk'ün tüm konuşmasını baştan sona dinledim ve fikirlerini çok beğendim ama ona bu fırsatı verirler mi bilemem?

https://www.gscimbom.com/forum/f27-...nan-ozturkten-aciklamalar-110318/#post7145980

Mevcut kongre yapısı devam ederse bunlar iyi günlerimiz. İnan Kıraç vefat ettiğinde yerini almak isteyenlerin savaşı çıktığında kulüpte o zaman asıl eğlence başlayacak. Liseciler arasında dönem savaşları başlar baş yeri kapmak için. Game of thrones. Biz de dış kapının mandalı olan taraftar olarak oturur sinirden kudururuz.

Son düzenleme:
Dış kapının mandalı olmamak için kulüp üyelik şartları değiştirilmeli. Liseli zihniyetin etkisi azaltılmalı. Gerçek Galatasaray taraftarının kulübe üye olması sağlanmalı. Hem demokratik bir seçim olur, hem de basit bir hesapla yılda kulübün üye aidatından ortalama 150-105 milyon TL gelir elde edilir.

Dış kapının mandalı olmamak için kulüp üyelik şartları değiştirilmeli. Liseli zihniyetin etkisi azaltılmalı. Gerçek Galatasaray taraftarının kulübe üye olması sağlanmalı. Hem demokratik bir seçim olur, hem de basit bir hesapla yılda kulübün üye aidatından ortalama 100-150 milyon TL gelir elde edilir.

ÜYE SAYISI 250.000
PEŞİNAT 3.000 ₺
YILLIK AİDAT 600 ₺
BAŞLANGIÇ GELİRİ 750.000.000 ₺
YILLIK GELİR 150.000.000 ₺
olursa neden olmasın.

Şu anki üyelik sistemiyle hayal bu belki ama başarılamayacak bir iş değil. Benim en çok rahatsız olduğum konu bu. Kulüp halka açık değil.

ÜYE SAYISI 250.000
PEŞİNAT 3.000 ₺
YILLIK AİDAT 600 ₺
BAŞLANGIÇ GELİRİ 750.000.000 ₺
YILLIK GELİR 150.000.000 ₺
olursa neden olmasın.

Şu anki üyelik sistemiyle hayal bu belki ama başarılamayacak bir iş değil. Benim en çok rahatsız olduğum konu bu. Kulüp halka açık değil.

250.000 mi :)

Yılda sattıgımız forma acaba 250.000'i buluyormu.

İnsanlar parasına kıyamaz dostum, özelliklede zenginler.

Böyle bir projede toplayagımız max. üye 10.000 falan olur, üstü cok zor bence..

250.000 mi :)

Yılda sattıgımız forma acaba 250.000'i buluyormu.

İnsanlar parasına kıyamaz dostum, özelliklede zenginler.

Böyle bir projede toplayagımız max. üye 10.000 falan olur, üstü cok zor bence..

Ben bu saatten sonra forma değil bileklik bile almam gsstoredan. Benim bahsettiğim konu demokratik bir yönetim ile olabilecek bişey. Yani kulüp tüzüğü değiştirilerek iyi bir lansmanla yapılabilir. Kulüp liselilerinmiş gibi davranılmaya devam ederse 10.000 üye bile olmaz renkdaş. Kulübün gerçek sahibinin taraftar olduğunu göstersinler, bak o zaman nasıl herkes üye oluyor. Üyelere kendi başkanını seçme şansı verirsen, çeşitli öncelikler tanırsan neden olmasın. 3.000.-TL denen üyelik giriş bedelini ise kredi kartıyla 24 ay taksit bile yaparsın olur biter. Kısacası kulübün gerçek sahibi Galatasaray taraftarı olursa bence çok zor bişey değil bu dediğim. Ama imkansıza yakın şeyler benim söylediklerim. Bu zihniyetle tüzüğü değiştirip ellerinden Galatasarayı kendiliğinden vermezler bizlere.

Ben bu saatten sonra forma değil bileklik bile almam gsstoredan. Benim bahsettiğim konu demokratik bir yönetim ile olabilecek bişey. Yani kulüp tüzüğü değiştirilerek iyi bir lansmanla yapılabilir. Kulüp liselilerinmiş gibi davranılmaya devam ederse 10.000 üye bile olmaz renkdaş. Kulübün gerçek sahibinin taraftar olduğunu göstersinler, bak o zaman nasıl herkes üye oluyor. Üyelere kendi başkanını seçme şansı verirsen, çeşitli öncelikler tanırsan neden olmasın. 3.000.-TL denen üyelik giriş bedelini ise kredi kartıyla 24 ay taksit bile yaparsın olur biter. Kısacası kulübün gerçek sahibi Galatasaray taraftarı olursa bence çok zor bişey değil bu dediğim. Ama imkansıza yakın şeyler benim söylediklerim. Bu zihniyetle tüzüğü değiştirip ellerinden Galatasarayı kendiliğinden vermezler bizlere.

dediklerini anlıyorumda sen beni anlamıyon. 250.000 üyeyi nerden bulacan ?? millet parasına kıyamaz diyorum.

Ha kulüp halka acılmalı tabi, Lise yıllardan beri sırtımızda kanbur..

dediklerini anlıyorumda sen beni anlamıyon. 250.000 üyeyi nerden bulacan ?? millet parasına kıyamaz diyorum.

Ha kulüp halka acılmalı tabi, Lise yıllardan beri sırtımızda kanbur..

250.000 düşündüğün kadar büyük bir rakam değil. Şikeciler 1 milyon üye bulabiliyorlarsa biz 250.000 üye bulamıyorsak kepenk kapatalım.

aziz 1 milyon üye falan bulamaz geçin onu.

Şu anki durumda 100bin üyesi olan takım havada takla atsın. Bu şekilde ekstradan yılda 50 bin Tl ek geliri olan takım zengin oldum diye ortada gezer.
10 senede borç falan kalmaz.

10 sene önce bunu düşünüp televizyonlarda para dilenmek yerine kullanılsaydı bugün avrupa düzeyinde kurumsal bir takım olmuştuk. Ama olur mu liselilerin parası gider. Hakimiyeti gider

aziz 1 milyon üye falan bulamaz geçin onu.

Şu anki durumda 100bin üyesi olan takım havada takla atsın. Bu şekilde ekstradan yılda 50 bin Tl ek geliri olan takım zengin oldum diye ortada gezer.
10 senede borç falan kalmaz.

10 sene önce bunu düşünüp televizyonlarda para dilenmek yerine kullanılsaydı bugün avrupa düzeyinde kurumsal bir takım olmuştuk. Ama olur mu liselilerin parası gider. Hakimiyeti gider

Ah bunu bir değiştirebilsek renkdaş. Liselilerin parasıymış hakimiyetiymiş, Bizans oyunları bir bitse, o zaman bizi izlesinler. Ben çok umutluyum üyelik konusunda. Yapılabilirse eğer 100.000 üye cidden hafif kalır.

100bin bize çağ atlatır. Şuan 16bin üyemiz var 8bin aktif

Kaba taslak hesap yapalım

Üye olacaklar bu saatten sonra liseli lisesiz diye ayırım olmadan 10bin sabit ücret.

85.000x10.000= 850.000.000 lira yapar. 10bin çok oldu diyelim göze çok geldi 5bin olsun.

425 milyon lira yapar. Bu bile bizi düzlüğe çıkarır borçları eritir.

250 bin 1 milyon çok ütopya rakamlar. 20 milyon üye içinden 10bin verecek 100bin belki bulursun, 5bin veren 100-150bin kişi rahat bulursun ama.

+bunun üzerine yılda 500 liradan 50 milyon lira yapar. 1 sene içerisinde 500 milyon sıcak lira.

Borçları yılda 4-5 milyon lira faizli şekilde 10 yıla ödeme şeklinde yayıp, 500 milyon lira sıcak para ile dünyanın sayılı kulüpleri arasından biri olursun.

Bunu yapabilecek yapı yok bizim kulüpte anca bir önceki yönetime bok atıp "bak borçlar erimedi ki hehehe" diye saçma bir döngü devam eder.

100bin bize çağ atlatır. Şuan 16bin üyemiz var 8bin aktif

Kaba taslak hesap yapalım

Üye olacaklar bu saatten sonra liseli lisesiz diye ayırım olmadan 10bin sabit ücret.

85.000x10.000= 850.000.000 lira yapar. 10bin çok oldu diyelim göze çok geldi 5bin olsun.

425 milyon lira yapar. Bu bile bizi düzlüğe çıkarır borçları eritir.

250 bin 1 milyon çok ütopya rakamlar. 20 milyon üye içinden 10bin verecek 100bin belki bulursun, 5bin veren 100-150bin kişi rahat bulursun ama.

+bunun üzerine yılda 500 liradan 50 milyon lira yapar. 1 sene içerisinde 500 milyon sıcak lira.

Borçları yılda 4-5 milyon lira faizli şekilde 10 yıla ödeme şeklinde yayıp, 500 milyon lira sıcak para ile dünyanın sayılı kulüpleri arasından biri olursun.

Bunu yapabilecek yapı yok bizim kulüpte anca bir önceki yönetime bok atıp "bak borçlar erimedi ki hehehe" diye saçma bir döngü devam eder.

10.000 abartılı bir rakam zaten. Böyle bir oluşum olacaksa 1 yıl için geçerli olmak üzere 3.000 TL olmalı üyelik ücreti. 1 yılda üye olanlar olmalı, sonrasındaki yıllarda üyelik ücreti 5.000.-TL ye çıkarılır. Tefe-Tüfe ye göre de 5 yılda bir düzenlenebilir. Amaç tabanın üye olması zaten. 100.000 üye böyle bir hamle için yetersiz olur. katılım ücretinin 3.000 olması demek yelpazenin genişlemesi demek. Zaten 3.000 TL 1 yıl için geçerli olacak. Önemli olan ilk gelecek gelirden ziyade düzenli gelir sağlamak. Dediğin gibi anca boş beleş eski yönetimleri eleştirirler bizdekiler. Azıcık vizyon istiyoruz çok mu.

250.000 düşündüğün kadar büyük bir rakam değil. Şikeciler 1 milyon üye bulabiliyorlarsa biz 250.000 üye bulamıyorsak kepenk kapatalım.

1 milyon üyeyi ne ara buldular ?? O kampanya esliginde 1 senede 20.000 üyeden fazlasını toplayamazlar. Hedef 1 milyon deyip aklı sıra milleti gaza getiriyorlar. Yani kafalarında üye rakamı 50-100.000 arasıdır ama 1 milyon diyorlar. Bugün 50.000 üye bulsalar aziz havada taklalar atar.

Geri
Üst Alt