Salih Sahin
10 Numara!
- 3 Aralık 2012
- 11.894
- 4
- 343
Obur taraf 2 katini verdi renktas ekmek parasi napican.
Ozgur sirf yorumlarini begenmek icin dondum foruma

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Obur taraf 2 katini verdi renktas ekmek parasi napican.
bunun neyini beğendin be kardeşimOzgur sirf yorumlarini begenmek icin dondum foruma![]()
Ozgur sirf yorumlarini begenmek icin dondum foruma![]()
nefes alsa begeniyorsunuz bu işi ben başlattım ama biraz dikkatlı olalım artık
Tamam dikkat ederiz Sayin SakrakIzmir nasil, hava soguk mu? Yil basi tatili dusunuyorum da
![]()
Katılıyorum taraftar olaya el atmazsa bu işin çözüleceği yok, barca modelinde olduğu gibi 5 babayiğit genç adam
(spor yöneticiliğinden, ekonomiden, hukuktan vs anlayan) ortaya çıkıp olaya el atıp yönetime geçmeden bu işler düzelmez kimse düzeltemez,
bugün aspor'da Adnan Öztürk'ün tüm konuşmasını baştan sona dinledim ve fikirlerini çok beğendim ama ona bu fırsatı verirler mi bilemem?
ÜYE SAYISI 250.000
PEŞİNAT 3.000 ₺
YILLIK AİDAT 600 ₺
BAŞLANGIÇ GELİRİ 750.000.000 ₺
YILLIK GELİR 150.000.000 ₺
olursa neden olmasın.
Şu anki üyelik sistemiyle hayal bu belki ama başarılamayacak bir iş değil. Benim en çok rahatsız olduğum konu bu. Kulüp halka açık değil.
250.000 mi
Yılda sattıgımız forma acaba 250.000'i buluyormu.
İnsanlar parasına kıyamaz dostum, özelliklede zenginler.
Böyle bir projede toplayagımız max. üye 10.000 falan olur, üstü cok zor bence..
Ben bu saatten sonra forma değil bileklik bile almam gsstoredan. Benim bahsettiğim konu demokratik bir yönetim ile olabilecek bişey. Yani kulüp tüzüğü değiştirilerek iyi bir lansmanla yapılabilir. Kulüp liselilerinmiş gibi davranılmaya devam ederse 10.000 üye bile olmaz renkdaş. Kulübün gerçek sahibinin taraftar olduğunu göstersinler, bak o zaman nasıl herkes üye oluyor. Üyelere kendi başkanını seçme şansı verirsen, çeşitli öncelikler tanırsan neden olmasın. 3.000.-TL denen üyelik giriş bedelini ise kredi kartıyla 24 ay taksit bile yaparsın olur biter. Kısacası kulübün gerçek sahibi Galatasaray taraftarı olursa bence çok zor bişey değil bu dediğim. Ama imkansıza yakın şeyler benim söylediklerim. Bu zihniyetle tüzüğü değiştirip ellerinden Galatasarayı kendiliğinden vermezler bizlere.
dediklerini anlıyorumda sen beni anlamıyon. 250.000 üyeyi nerden bulacan ?? millet parasına kıyamaz diyorum.
Ha kulüp halka acılmalı tabi, Lise yıllardan beri sırtımızda kanbur..
aziz 1 milyon üye falan bulamaz geçin onu.
Şu anki durumda 100bin üyesi olan takım havada takla atsın. Bu şekilde ekstradan yılda 50 bin Tl ek geliri olan takım zengin oldum diye ortada gezer.
10 senede borç falan kalmaz.
10 sene önce bunu düşünüp televizyonlarda para dilenmek yerine kullanılsaydı bugün avrupa düzeyinde kurumsal bir takım olmuştuk. Ama olur mu liselilerin parası gider. Hakimiyeti gider
100bin bize çağ atlatır. Şuan 16bin üyemiz var 8bin aktif
Kaba taslak hesap yapalım
Üye olacaklar bu saatten sonra liseli lisesiz diye ayırım olmadan 10bin sabit ücret.
85.000x10.000= 850.000.000 lira yapar. 10bin çok oldu diyelim göze çok geldi 5bin olsun.
425 milyon lira yapar. Bu bile bizi düzlüğe çıkarır borçları eritir.
250 bin 1 milyon çok ütopya rakamlar. 20 milyon üye içinden 10bin verecek 100bin belki bulursun, 5bin veren 100-150bin kişi rahat bulursun ama.
+bunun üzerine yılda 500 liradan 50 milyon lira yapar. 1 sene içerisinde 500 milyon sıcak lira.
Borçları yılda 4-5 milyon lira faizli şekilde 10 yıla ödeme şeklinde yayıp, 500 milyon lira sıcak para ile dünyanın sayılı kulüpleri arasından biri olursun.
Bunu yapabilecek yapı yok bizim kulüpte anca bir önceki yönetime bok atıp "bak borçlar erimedi ki hehehe" diye saçma bir döngü devam eder.
250.000 düşündüğün kadar büyük bir rakam değil. Şikeciler 1 milyon üye bulabiliyorlarsa biz 250.000 üye bulamıyorsak kepenk kapatalım.