- 31 Temmuz 2009
- 270
- 153
- 1.483
Cevap: Protesto: Hainler
çok teşekkür ederim.
Hoşgeldiniz forumumuza![]()
çok teşekkür ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoşgeldiniz forumumuza![]()
Aynen.Yarın son şansımız.Bu son şansı verelim.Zaten uzun uzun konuşacağız bu olayı.
Abartmayın bu kadar.Hain main ağır laf hain dediğiniz adamlar aldıkları paranın hakkını veren oyuncular.Kendileri takımımda oldukları sürece daha iyisi gelene kadar savunacağım.
Sarp ve Servet şuan ki kadro itibariyle vazgeçilmez 2 oyuncudur.
Abartmayın bu kadar.Hain main ağır laf hain dediğiniz adamlar aldıkları paranın hakkını veren oyuncular.Kendileri takımımda oldukları sürece daha iyisi gelene kadar savunacağım.
Hain falan yok ortada. Rijkaard'a laf konduramayanların ortaya attığı bir komplo teorisi bu söylenenler. Hainlerden oluşan bir ekip vardı, onlar da gitti zaten. Cana'yı oynatmayan haindir. Misimovic'i stoperlerin önüne kadar geri getiren haindir. 1 ay süre boyunca hatasız oynamış bir Servet'i takımdan keserek Karabük'e yenilmemize vesile olan haindir. Kovulduktan 3 gün sonra TV'ye çıkıp eski takımı hakkında ileri geri konuşan haindir. Bunların hepsini temizledik takımdan.
Evet Servet 3 maç oynadı 1,5 yıl yattı bu kulüpte. T.direktör istediğini oynatır. Ki o hafta son antrenmanda yedek takıma çekilmiş. Son antrenmanda yedek takımda görev alan yedek soyunacak diye bir kuralmı var ? Adam atar yapıyor t.direktöre "sen niye beni kesiyorsun" diye.
Ya abi su adami ciddiye alip cevap verme, sinirlerine zarar. Hee de gec..
Evet Servet 3 maç oynadı 1,5 yıl yattı bu kulüpte. T.direktör istediğini oynatır. Ki o hafta son antrenmanda yedek takıma çekilmiş. Son antrenmanda yedek takımda görev alan yedek soyunacak diye bir kuralmı var ? Adam atar yapıyor t.direktöre "sen niye beni kesiyorsun" diye. Cana milli takımdan sakat döndü ve kilo sorunu vardı. Ama sen H.baltanın hatalarını görmezden gelecek kadar taraflı bi yorumcusun.
Yedek bırakılan oyuncular her zaman tepki gösterir teknik direktöre. Yıllar içinde her takımda şahit olduk böyle durumlara. Servet gibi takımın en iyisi haline gelmiş bir ismi yedek bırakmaksa hainliktir.
Cana milli takımdan sakat döndü ama her zaman sakat değildi. 8 haftada takıma yerleştiremedi Cana'yı.
Hakan Balta'nın hataları varsa, Insua'nın da var. Karabük maçında Cernat'tan çalım yedi ve foul yaptı. Frikik devamında gol oldu.
Rijkaard dünyanın en kötü 10 teknik direktöründen birisi muhtemelen.
Yedek bırakılan oyuncular her zaman tepki gösterir teknik direktöre. Yıllar içinde her takımda şahit olduk böyle durumlara. Servet gibi takımın en iyisi haline gelmiş bir ismi yedek bırakmaksa hainliktir.
Anlamıyorsunki. Yedek bırakmamış işte. Son antrenmanda yedek takımda oynatmış. Gökhan Zanın performansını görmek için. Birde milli maçlar vardı o sıralar belki dinlendirmek istemiştir Servet efendiyi. Atar yapıyor efendimiz hemde teknik direktörün babası öldüğü gün.
Cana milli takımdan sakat döndü ama her zaman sakat değildi. 8 haftada takıma yerleştiremedi Cana'yı.
Kilo sorunları vardı dedik yine işine gelen cümleyi çekmişsin. + Bu ülkede yabancı sınırlması var.
Hakan Balta'nın hataları varsa, Insua'nın da var. Karabük maçında Cernat'tan çalım yedi ve foul yaptı. Frikik devamında gol oldu.
Her futbolcu hata yapar. Çalım yiyip faul yapmak hata mı ? Güldüm gece geceSen hata yapmayan futbolcu gördün mü? Ama Hakan Balta 1.5 sezondur hataları miğde bulandırıyor artık. Bir hatası elenmemize neden oldu avrupa liginden.
Rijkaard dünyanın en kötü 10 teknik direktöründen birisi muhtemelen.
Rijkaard'a hep destek çıktım, gidişine de en çok üzülenlerden birisiyim fakat 2 konuda eleştiririm Rijkaard'ı;
*Cana'yı takıma monte edememesi,
*Elano'dan faydalanamaması.
Bunun dışında Mustafa Yücedağ'ın açıklamalarına göre Cana Rijkaard'ın istediği oyuncu değildi, yönetim aldı. Haliyle bu konuda anlayış gösterebilirim ve çokta doğaldır sonuçta istemediğiniz bir adamı size veriyorlar ama Elano'yu daha verimli kullanabilirdi diye düşünüyorum.