Protesto: Hainler

Cevap: Protesto: Hainler

Galatasarayli en azindan kaybettigine isyan ederdi saha icerisinde. Rijkaard döneminde bu hirs bile yoktu. Kaliteyi biraktim kenara. Hagi benim efsanem, Galatasaray´in herseyi ama eger oyuncular isteseydi Rijkaard döneminde de en azindan böyle mücadele edebilirlerdi. Bir sorun vardi kesinlikle.

Bu külub için en hayırlısı : A.Sezgin - Servet- H.Balta bu isimler hain olsun olmasınlar, kötü olsun olmasınlar gitmeliler. En başa dönmek istemiyorum. Bu adamların yerine onlardan daha etkili ve güçlü isimler gelmeliler. Servet özellikle, kafası burda değil o gollerde bildiğin izledi karaktersizlik yaptı bunu bize yaptı. Rijkaard gidince lig sıfırlanmadı ya da o puanlar bize geri verilmedi beyler.

Biz özledik artık Ş.Ligini, güçlü-özel maçlar oynamayı. Bu fener hegamonyasına yenemesekte 1 puan alarak son verdik. Artık bir dayanaklarıda kalmadı. Değişim şart.

Ya ben de şuna kızıyorum.

Bu adam top kullanmayı bilmiyor, saatli bomba gibi hata yaptı yapacak gibi oynuyor, kısa mesafede ağır ve süratli oyunculara karşı problem yaşıyor vs. vs. gibi Servetin olumsuz yönleri sayılmıyor da..

Yok efendim Servet takımı sabote etmiş, yok rijkarda karşı takımı örgütlemiş, yok şuymuş yok buymuş.. Adam gibi itiraf etsenize, ben bu tip bir oyuncuyu sevmiyorum, benim stoperim topu oyuna iyi sokmalı, hızlı olmalı falan diyebilsenize ?? Bunu söylemeye cesaretiniz yok işte, sizin amacınız ortaya hainler çıkartıp ( yücedağ gibi görevden alınınca provokatif açıklamalar yapan bir şahsiyete inanıp ) takıma zarar vermek isteyenlere destek olmak

Servet ilk 6 haftada takımın en iyi oyuncusu değilmiydi ? Hem bizde hem milli takımda sezona çok iyi başlamıştı. Sonra muallakta olan bir nedenle karabük maçında kesik yedi. Rijkaard efendi madem servet terbiyesizlik yaptı, elin sıkışınca koymayacaktın ankaragücü maçında. Gerekirse ali turanı oynatacaksın, gerekirse sarpı defansa çekeceksin. Eğer aralarında bi problem olsaydı servet ankaragücü maçında asla oynatılmaz hatta kadroya alınmazdı. Bu konuda üretilen komplo teorileri saçmalıktan ibarettir.

Heh söyleyin bakalım. Servet beyin takımı sabote ettiğini bilen rijkaard neden ankaragücü maçında onu sahaya sürdü ? Olacakları biliyorsa asıl hainliği yapan o değilmidir ?

Sakın üstte yazdığımı yanlış anlamayın. Bence ne servet haindir, ne de rijkaard. Olay bi adamın dengesiz açıklamalarıyla büyümüş ve taraftarı galeyana getirmiştir. Bir haftadır burda yazılan yorumları ibretle izliyorum. Çok yazık. Bu takım ne LİNCOOOOOOLNNN ler gördü, herif 2 sene çok afedersiniz kaba etini büyüttü, parasına cebine koydu ve kaçtı gitti. Fakat o LİNCOOOOOOOLNN ne yapsa yapsın taraftarın sevgilisiydi. Çünkü bu takımda yerlilere antipatiyle bakılıyor. Çünkü bu takıma sonu -inho ile biten bi adam gelince baş tacı yapılır, yerliler hep tü kakadır.

Bakın, hadi açın telegolü de izleyin yücedağı.Bu adamı ciddiye alıpta takımın yarısını hain ilan ettiniz. Bu adam yürekliyse görev başındayken bunları söyleyebilecekti. Her açıklaması çelişkili. Şimdi kovulmanın verdiği kızgınlıkla saydırıyor. yazık.. ne kadar GAZ bir milletiz !!

ne çelişkisi be adam çatır çatır konuşuyo!!

Bakın, hadi açın telegolü de izleyin yücedağı.Bu adamı ciddiye alıpta takımın yarısını hain ilan ettiniz. Bu adam yürekliyse görev başındayken bunları söyleyebilecekti. Her açıklaması çelişkili. Şimdi kovulmanın verdiği kızgınlıkla saydırıyor. yazık.. ne kadar GAZ bir milletiz !!

zuahhahaha

Zerre celiski yok neden bahsediyorsun

2 programida izldim izliyorum,

ayni laflar ayni kelimler

yasamamis adam bunlari soyleyemez.

Bazen kendini one cikarması size batiyor olabilir,

banada batiyor bazen

ama adam 2 aylik is verip kapi onune koyduklarini unutmayin

size yapsalar ne yapardiniz onu dusunun.

Bende diyorumki, bu adam niye bildiklerini kovulmadan önce açıklayamadı ? Madem takımı sabote edenleri biliyordu, neden bunu gidip yönetime belirtmedi ? Koskoca galatasaray yönetiminin mustafa yücedağ gibi herhangi bir şahsiyete taraf alsın ? tabiki rijkaard gönderildi ve yücedağın takımla işi bitti. Biz hayır kurumumuyuz, sırf etik olmaz diye maaş mı verecektir durduk yere ?

Bende diyorumki, bu adam niye bildiklerini kovulmadan önce açıklayamadı ? Madem takımı sabote edenleri biliyordu, neden bunu gidip yönetime belirtmedi ? Koskoca galatasaray yönetiminin mustafa yücedağ gibi herhangi bir şahsiyete taraf alsın ? tabiki rijkaard gönderildi ve yücedağın takımla işi bitti. Biz hayır kurumumuyuz, sırf etik olmaz diye maaş mı verecektir durduk yere ?

O zaman Haldun Üstünel de koskoca bir yalancı.. Ha ne dersin?

Adnan sezgini her ne kadar sevmesem de, adam dediklerime tercüman oldu. Sadece tercümanlık yapsın diye görev verdiğimiz biri, tercüman olduğu kişinin işi bitince haliyle kendisinin de işinin biteceğini söylüyor. Bu adam kendini ne sanıyor ? Sana mecburmuyuz biz kardeşim.

Ömer kardeşim, hiç alakası yok. haldun üstünel ne açıklamış ta yücedağla kıyaslanıyor ? yücedağ denen adam bu takımın içine bomba atmıştır.

Ayrıca benim birşeyler söylemek istediğim ilk mesajıma değil de, yücedağla ilgili kısıma yorum yapma gereği duydunuz. Ben o konudan devam etmek istiyorum

Yahu biz hiç akıllanmayacağız.İnatla söylüyorum hala bu ülkenin futbolundan bir bok olmaz diye.Adam hala savunmaya çalışıyor.Kör müsünüz siz?Yoksa adamın gerçekleri konuşması işinize mi gelmiyor?Biz tercumanın açıklamalarıyla gaza gelmedik.Forumdaki birkaç aykırı eleman dışında aklıbaşında herkes biliyordu bu sabotaj olayını.Bu açıklamalar sadece teyidi oldu durumun.Hikaye anlatmayın,kıvırmaya çalışmayın.

Yahu biz hiç akıllanmayacağız.İnatla söylüyorum hala bu ülkenin futbolundan bir bok olmaz diye.Adam hala savunmaya çalışıyor.Kör müsünüz siz?Yoksa adamın gerçekleri konuşması işinize mi gelmiyor?Biz tercumanın açıklamalarıyla gaza gelmedik.Forumdaki birkaç aykırı eleman dışında aklıbaşında herkes biliyordu bu sabotaj olayını.Bu açıklamalar sadece teyidi oldu durumun.Hikaye anlatmayın,kıvırmaya çalışmayın.

Ya okadar uzunca yazdım, kaynadı. Madem yücedağ efendi sabote edenleri biliyordu, dolayısıyla rijkaard da biliyordu, neden o hainleri oynatmaya devam etti ? bunun cevabını versenize bana, tabi verecek cevabınız varsa.. Yönetimi eleştirebilirsiniz ama bunu oyuncular üzerinden yürütülen bir karalama kampanyasıyla yürütmenizi anlayamıyorum. Bugün feyenoord 10 gol yedi. Onlarda hainlik yaptı demekki ?

Yönetim taraftarı olduğum zannedilmesin. Hatta futbol takımını yönetmeyi bilmiyorlar hemfikiriz. Benim burda savunduğum şeyler farklı.

Rijkaard biz bi aileyiz kendi aramızda çözmeliyiz demişti dedi ya,böyle bi hocamız vardı işte:o

Mustafa Yücedağ almanyada Misimovic transferinde sarhostu dedi adnan sezgin için. Ama programa bağlandığında da sarhoştu bence. Eğer sarhoş değilse çok yazık adam iki cümleyi bir araya getirip konuşamıyor. 40 yıldır bu işin içindeymiş ama bir türlü konuşmayı öğrenememiş. takımımızın genel müdürüne bakın kahvdeki herhangi bir adam bile bundan daha düzgün bir türkçeyle konuşur. İşte bu yönetimin vizyonuda çağıda bakış açısıda bu kadardır.

Mustafa Yücedağ almanyada Misimovic transferinde sarhostu dedi adnan sezgin için. Ama programa bağlandığında da sarhoştu bence. Eğer sarhoş değilse çok yazık adam iki cümleyi bir araya getirip konuşamıyor. 40 yıldır bu işin içindeymiş ama bir türlü konuşmayı öğrenememiş. takımımızın genel müdürüne bakın kahvdeki herhangi bir adam bile bundan daha düzgün bir türkçeyle konuşur. İşte bu yönetimin vizyonuda çağıda bakış açısıda bu kadardır.

raykard

Yaziklar olsun 360 derece donenlere, ben Mustafa Hocanin sonuna kadar arkasindayim lisan problemi oldugu icin kendini tam olarak Turkce ifade edemesinden dolayi bazi seyleri tam istedigi gibi soyleyemedi benim anladiklarim :

1- Rijkaard yonetime liste vermis sezon basinda, Mustafa Yucedagin bu listenin icindekilerinden haberi yok dogal olarak

2- Adnan Sezgin transferler icin edince, Rijkaard devreye girmis ve Mustafadan bir istekte bulunmus, Neekens ile de konusmuslar, senin bildigin bize onerebilecegin bazi futbolcular var mi diye adam 6 tane futbolcu soylemis Rijkaarda malum oteki transferlerde bi b.k beceremeyen Adnan Sezgin ve yonetim belki bunlari transfer edebilir diye

3- Mustafa Yucedag 4,5 futbolcudan bahsetti o bahsettigi futbolcular siz yanlis anladiniz tam tersi iyi ve istekli mucadele edenler dedi geri kalan futbolcularda hic yardimlasma yoktu dedi, sahada hic bir sey yapmadilar dedi!

4- Isim vermek istemedim dogal olarak, cunku isim verse bu sefer o futbolcular cikacak diyecekler boyle bir sey yok, Rijkaarda konusamaz, konustugu vakit alacaklarini alamaz!

5- Bazi futbolcularin Rijkaard ile sorunu vardi bu bizim disardan gordugumuz gibi cok net, son bir kac aydaki Hakan Baltanin performansi, Servetin performansi ! Bugun bu oyuncular gecen haftaya gore super oynadi!

6-Adnan Sezgin dedi seni sadece tercuman olarak buraya getirdik, zaten adam diyor ben hep arka planda kalmak istiyorum, ama Rijkaard ve Neeskens Hollandali oldugu icin ve kendisi eski bir futbolcu ve eski bir arkadas oldugu icin hem Hollandacayi ana dili gibi konustugundan yardim istedi!

7- Bazilariniz diyor Pino neden daha once forvet oynamadi sanki her mac orada iyi oynayacak diye bir sey var, gecen maclarda sizler degilmiydiniz Pino Keitanin K si bile olamaz diye!

8-Hem programi sevmiyorsunuz hemde studyodaki diger seref yoksunu kisilerin dediklerine inaniyorsunuz(hepsinin derdi Mustafa ile dalga gecmek Turkcesi iyi olmadigi icin onu yerden yere vurmaya calisiyorlar halbuki hep iyi niyet var konusmalarinda), hemde bir anda Adnan Sezgin taraftarlari ortaya cikiyor bu nasil bir celiski?

9-Rijkaard bazi seyleri istemiyor diyor yada istedigi gibi degil diyordu(transfer, oyuncularla problemler) ama bunlari basina soylemek istemiyordu diyor neden cunku iyi niyetinden kendi aramizda halledelim diye!

10- Orta sahaya adam gibi adam alinmadi

Ya okadar uzunca yazdım, kaynadı. Madem yücedağ efendi sabote edenleri biliyordu, dolayısıyla rijkaard da biliyordu, neden o hainleri oynatmaya devam etti ? bunun cevabını versenize bana, tabi verecek cevabınız varsa.. Yönetimi eleştirebilirsiniz ama bunu oyuncular üzerinden yürütülen bir karalama kampanyasıyla yürütmenizi anlayamıyorum. Bugün feyenoord 10 gol yedi. Onlarda hainlik yaptı demekki ?

Yönetim taraftarı olduğum zannedilmesin. Hatta futbol takımını yönetmeyi bilmiyorlar hemfikiriz. Benim burda savunduğum şeyler farklı.

Ben açıklamalarını canlı bile izlemedim ama bana anlatılanlar ve medyadan okuduğum kadarı ile onun cevabını vermiş kendisi. Rijkaard tatlıya bağlamayı, kendi içlerinde çözmeyi, kriz yaratmamayı ve alttan almayı tercih etti demişti. Bu cümlelerle değil elbet ama bu anlamda birşeyler söylemişti. Belli ki Rijkaard olayın kasıtlı sabotaj haline kadar gelebileceğini düşünememişti.

Ya ben onu bunu bilmem.Benim bildigim rikaard ve neeskens kazma adam almaz, aldırmaz.Bu takıma serdar ozkan pino cana alınıyorsa ben bunun sebebini adım gibi bilirim.(adam yapılan transferlerle ilgili toplantıda tartışarak ayrılmaz),takımın en iyi oyuncularından biri (keita) yerine ayarında alternatifi alınmadan gondermelerini istemez.Bunu anlamak icin mustafa yucadagı dinlemek de gerekmez.

Gecen yıl haldun varken keita yi elanoyu santosu ve neil i rikaard ve neeskens istedigi icin aldılar.Hangisi kazma.Takıma faydası zararı konusunu tartışılır (en çok övdüğümüz barca ibrayı alarak güncel bir örnek de olsa zaman zaman yanlış-beklentilerini karşılamayan transfer yapabildiklerini ispat edebilmişken) ancak kimse bunlara kazma diyemez.

Bu yüzden mustafa yucedagı dinlemek mantıksız.Durum zaten belli.Son dakika sadece taraftar baskısı ile transfer yapılıyorsa sırf taraftarlardan bu gazı almak icin,yıldız istediniz bizde yaptık diyebilmek icin yapılmış bir transfer politikası olduktan sonra bu yöneticilerden ne bekliyorsunuz ki???

Geri
Üst Alt