Cevap: Protesto: Hainler
Yaziklar olsun 360 derece donenlere, ben Mustafa Hocanin sonuna kadar arkasindayim lisan problemi oldugu icin kendini tam olarak Turkce ifade edemesinden dolayi bazi seyleri tam istedigi gibi soyleyemedi benim anladiklarim :
1- Rijkaard yonetime liste vermis sezon basinda, Mustafa Yucedagin bu listenin icindekilerinden haberi yok dogal olarak
2- Adnan Sezgin transferler icin edince, Rijkaard devreye girmis ve Mustafadan bir istekte bulunmus, Neekens ile de konusmuslar, senin bildigin bize onerebilecegin bazi futbolcular var mi diye adam 6 tane futbolcu soylemis Rijkaarda malum oteki transferlerde bi b.k beceremeyen Adnan Sezgin ve yonetim belki bunlari transfer edebilir diye
3- Mustafa Yucedag 4,5 futbolcudan bahsetti o bahsettigi futbolcular siz yanlis anladiniz tam tersi iyi ve istekli mucadele edenler dedi geri kalan futbolcularda hic yardimlasma yoktu dedi, sahada hic bir sey yapmadilar dedi!
4- Isim vermek istemedim dogal olarak, cunku isim verse bu sefer o futbolcular cikacak diyecekler boyle bir sey yok, Rijkaarda konusamaz, konustugu vakit alacaklarini alamaz!
5- Bazi futbolcularin Rijkaard ile sorunu vardi bu bizim disardan gordugumuz gibi cok net, son bir kac aydaki Hakan Baltanin performansi, Servetin performansi ! Bugun bu oyuncular gecen haftaya gore super oynadi!
6-Adnan Sezgin dedi seni sadece tercuman olarak buraya getirdik, zaten adam diyor ben hep arka planda kalmak istiyorum, ama Rijkaard ve Neeskens Hollandali oldugu icin ve kendisi eski bir futbolcu ve eski bir arkadas oldugu icin hem Hollandacayi ana dili gibi konustugundan yardim istedi!
7- Bazilariniz diyor Pino neden daha once forvet oynamadi sanki her mac orada iyi oynayacak diye bir sey var, gecen maclarda sizler degilmiydiniz Pino Keitanin K si bile olamaz diye!
8-Hem programi sevmiyorsunuz hemde studyodaki diger seref yoksunu kisilerin dediklerine inaniyorsunuz(hepsinin derdi Mustafa ile dalga gecmek Turkcesi iyi olmadigi icin onu yerden yere vurmaya calisiyorlar halbuki hep iyi niyet var konusmalarinda), hemde bir anda Adnan Sezgin taraftarlari ortaya cikiyor bu nasil bir celiski?
9-Rijkaard bazi seyleri istemiyor diyor yada istedigi gibi degil diyordu(transfer, oyuncularla problemler) ama bunlari basina soylemek istemiyordu diyor neden cunku iyi niyetinden kendi aramizda halledelim diye!
10- Orta sahaya adam gibi adam alinmadi