Protesto: Hainler

Cevap: Protesto: Hainler

her zaman cok merak etmisimdir o forumun(ultraslan forum) kac uyesi var ve aktif olan uye sayisi ne kadardir? Bir turlu uye olamadik o foruma

sarpmış servetmiş sezginmiş nereye giderlerse gitsinler.Umurumda olmaz.Benim illet olduğum fenerli medyanın dümen suyundan çıkamamamız.Ne yöne isterlerse o yöne döndürmeye çalışıyorlar.Bizde yiyiyoruz.Tamam bu yönetim kötü eyvallah.Eyvallahda yerlerine nasıl bir zihniyet gelecek haberi olan var mı acaba?Taraftarmı o da ne!! zihniyeti ellerini ovuşturmuş bekliyor.İki sene içinde Galatasarayın bütçe 200 milyon dolar.Projeleri alt alta koyun 1 milyar dolara kadar gelir gelmesi çok çok mümkün.Sürekli enerjimizi luzumsuz işlerle emip yoketmek istiyorlar.Bizde habire oltaya geliyoruz.Önce reykardı yediler.Şimdi reykardı sattı diye adam yiyecekler.Sonra raykardı satanları engellemediler diye adam yiyecekler.Galatasarayı tümden yemek için hiç durmayacaklar.Onlara yemek olsun bir bahane illaki bulunur.Sofrayı habire bize Galatasaray taraftarına kurdurup toplatıyorlar.Benim bozulduğum bu.

Hepinizden iğreniyorum. Şu gavur Baros kadar bile olamazsınız. Her maç onun yüzündeki hırsın %1 i sizde olsa bu takım bu hallere düşmezdi.

Hepinizi Allah'a havale ediyorum.

Adnanlar istifaaa

Beyler bana bi yardim edin, cok kararsizim. Simdi kime küfür edeyim? Anne-baci katayim mi?

Hain demek bunlar icin iltifat olacaktir, serefsiz demek serefsizlere haksizlik olacaktir, tikandim kaldim.

olasi bir derbi maglubiyetinden sonra burayi düsünemiyorum yinede sakin olmak lazim. yazik koskoca galatasaray'i ne hale düsürdüler. seref, onur, haysiyet yerlerde.

olasi bir derbi maglubiyetinden sonra burayi düsünemiyorum yinede sakin olmak lazim. yazik koskoca galatasaray'i ne hale düsürdüler. seref, onur, haysiyet yerlerde.

Çok kişi ceza alcak burda çok belki bende dahil bugunkü konuşulanlar biliniyordu ama hep idda olarak kalıyordu ispatı derin oldu.

Çok kişi ceza alcak burda çok belki bende dahil bugunkü konuşulanlar biliniyordu ama hep idda olarak kalıyordu ispatı derin oldu.

bu derbiyi kaybedersek zaten kimse ceza falan dinlemez gözü döner herkesin. maci alirsak bir nebze unutulur rahatlar insanlar. zor tutuyoruz kendimizi yinede.

olan bitenden henuz haberim oldu, can sIkIntisindan bir gece disari cikip iceyim dedim olan olmus.. kafam bir dunya ama yinede yazilanlari okudum cok sinirliyim hemen hemen tahmin ettigimiz hersey gercekmis bu duruma kayitsiz kalamadim ve asagida yazmis oldugum maili klube gonderdim..

Hainler!!

hayatimda Galatasaray'li oldugumdan bu kadar utanmamistim.. Servet-Balta-Sarp-Ayhan-Serdar Ozkan-Gokhan Zan-Baris-Aykut gibi capsiz futbolculari hala klupte tutup Rijkaard gibi beyefendi bir teknik adami gonderen Hain yonetici ve futbolcular sizin yatacak yeriniz yok.. Umarim en kisa zamanda bu klupten defolup gidersiniz.. bu taraftar hicbirinizi affetmeyecek, bunu bilesiniz..

Kaos ortamının içindeyken maça 2 gün kala kaosu dahada büyütmeye yönelik bir açıklama yapmakda başka bir ihanetdir.

en azından 1 hafta beklese ölürmüydü belliki atılması çok koymuş canı yanınca kulübe saldırıyor şuanki bulunduğumuz durum umrunda bile değil intikamını alsında yeter.

Açıklamalarına gelince yönetim için söyledikleri zaten tahmin ettiğimiz şeylerdi sezginin olduğu yerde herşey mübahtır ama futbolcuların böyle birşey yapacaklarına hayatda inanmam

bu iddaayı rijkaard maç sonrasında 3 golünde aynı olması bizi çok huzursuz etti çünkü kimse birşey yapmadı diğerek üstü kapalı ima etmişti yücedağda daha ileri gidip açıkca suçlamış.

kanıtıda 3 golünde birbirinin aynısı olmasıymış.

iyide be adam o ihanet eden futbolcular 4 maç üstü üste kazanıp senin ömrünü uzatmakdansa ilk 4 hafta üst üste 4 mağlubiyet alıp işini 2 ay önceden bitirmesini bilmiyorlarmıydıda bir yerlerini yırta yırta 4'de 4 yaptılar ?

unutmayalımki aynı rijkaard geçen senede 3. olmamızın nedenini tarihimizin en pahalı ve kaliteli kadrosunun kendince kalitesiz olmasına bağlamış !!! suçu futbolculara atmıştı

kendisini aklamak için yine aynı taktik yani.

Son 2 yıldır yazdığım gibi yönetimin son kullanma tarihi geçti, artık yeter! Bu takımdaki belli kişileri etkisiz hale getirmediği için hata yine dolaylı olarak Rijkaard'da. Madem böyle bir olayın duyumunu alıyorsun bir maç sonrası "Ey Galatasaray'lılar takımımızın içinde çürük yumurta var" diye uyar insanları, al arkana taraftar desteğini. Kadro dışı bırak yedeklerle oyna, sat muadili adamlar al. Bu transfer olayında da madem istediklerini almıyorlar bas istifayı bak nasıl alıyorlar istediğin futbolcuları seçim korkusuyla. Almazlarsa bile bu haklı bir gidiş olurdu kimse ağzını açamazdı. Kaptan neden engellemedi bunları diyenlere şaşıyorum. Kaptan!kaptan! dediğiniz adamın kendi başı beladan kurtulmuyor birde kendinden yaşça büyük adamlara mı kafa tutacak. Düşünün 22-23 yaşındaki bir genç adam mı yoksa, 30 yaşına merdiven dayamış tecrübelilerin mi borusu öter. Arda'dan kaptan olmaz bu vaka bunun sağlması gibi oldu. Hakan kaptanlık yaparken bu tip bir çirkinlik olsa müdahil olurdu sanırım.

Ben Fatih Terim diye boşuna debelenmedim kaç gündür,Florya'da bunları yaşatmaz Fatih Terim..

Hagi geldi bakalım ayıklayacak mı pislikleri..

Taraftar olarak bizlere görev düşüyor,Hagi'yi desteklemekten başka çaremiz yok..

Arkadaşlıktan bahsetti Hagi,işte bu yok bizde ancak bir kaç oyuncu şutlanırsa oluşabilir..

Bu adamlar;özellikle futbolcular gitmeden başarı gelmez.Kim garantisini verebilir Servet'in ilk fırsatta takımı satmayacağını?HAİNLER!!Defolun gidin.

Kaos ortamının içindeyken maça 2 gün kala kaosu dahada büyütmeye yönelik bir açıklama yapmakda başka bir ihanetdir.

en azından 1 hafta beklese ölürmüydü belliki atılması çok koymuş canı yanınca kulübe saldırıyor şuanki bulunduğumuz durum umrunda bile değil intikamını alsında yeter.

Açıklamalarına gelince yönetim için söyledikleri zaten tahmin ettiğimiz şeylerdi sezginin olduğu yerde herşey mübahtır ama futbolcuların böyle birşey yapacaklarına hayatda inanmam

bu iddaayı rijkaard maç sonrasında 3 golünde aynı olması bizi çok huzursuz etti çünkü kimse birşey yapmadı diğerek üstü kapalı ima etmişti yücedağda daha ileri gidip açıkca suçlamış.

kanıtıda 3 golünde birbirinin aynısı olmasıymış.

iyide be adam o ihanet eden futbolcular 4 maç üstü üste kazanıp senin ömrünü uzatmakdansa ilk 4 hafta üst üste 4 mağlubiyet alıp işini 2 ay önceden bitirmesini bilmiyorlarmıydıda bir yerlerini yırta yırta 4'de 4 yaptılar ?

unutmayalımki aynı rijkaard geçen senede 3. olmamızın nedenini tarihimizin en pahalı ve kaliteli kadrosunun kendince kalitesiz olmasına bağlamış !!! suçu futbolculara atmıştı

kendisini aklamak için yine aynı taktik yani.

1 hafta sonra söylese yenilgi sonrası herşey söylenir lafını diyecektiniz sizde bahane bitmez.

Birileri çıkıp Mustafa Yücedağ Yanlış tercüme yapıyor dedikleri zaman Bu adamı asıp kesenler Şimdi baş tacı yapmış her dediklerine Hiç düşünmeden inanıyor.Artık Yönlendirilen taraftar olmayın.Biraz bekleyin.Takımın içinde belki hainler vardır.Belki de Yönetim futbolcuları kullanıyordur.Biraz bekleyelim.Görelim.Hainlik ağır bir itham.Bazıları hain diye Ayhanı yazmışlar ama Mustafa Yücedağ Ayhanı baş tacı etti.Ardayla kıyasladı.Ayhan şu forumdaki bir kısım taraftardan daha Galatasaraylıdır benim gözümde..

Öyle şuursuzca o hain bu hain demeden önce bekleyelim.Belki de en büyük hainler Adnan Polat ve Ekibidir.Şimdi hain diye Servet,Hakan gönderilecek belki ama en büyük hainler klübün başında kalacak belki de.

Oyuncu göndermek kolay iş.Eğer ihanet varsa oyuncular kadro dışı bırakılır.Devre arasında gönderilir.Hele biraz bekleyip görelim.Biraz bilgi eksiliği var şuan.Rijkaardın da açıklamaları önemli.Şuan şu hain bu hain demek abes olur..

Bence bu işin altından yönetim çıkacak da hadi bakalım..Eğer cidden rahatsızsanız bu Hainlikten Gscimbom.com olarak YÖNETİM İSTİFA başlığı açılsın.

Ama yine de biraz bekleyelim..

Geri
Üst Alt