Protesto: Hainler

Cevap: Protesto: Hainler

Ayhan konusunu bencede karışık.Sahada en çok mücadele verenlerden biri ama Kaprty maçından sonra dışarıda kimse var mı diye espri yapan, o kırmızı kartı görmek için uğraşan adam da Ayhan.Sanırım kafası karışık onun bu durumlardan. Bilmiyorum ya da bazılarına dalmak istiyor harbiden :D

ayhanin bence son macta yaptigi hareketler tamamen yenilme piskolojisiyle oldugunu dusunuyorum cunku srif rijkaard'da degil cogu teknik direktor zamaninda ayhandan bu tarz hareketleri gorduk, ayhanin kafasi karisik olabilir ama kesinlikle rijkaard'a karsi oldugun dusunmuyorum aksine takimi kotuye surukleyen futbolculara hesap sormasida cok iyi. Sadece ayhanin yasi itibariyle bize vericegi bu

bu arada bulamadim, birisi bu konuda galiba "Rijkaard'i destekleyenler Barca basarisini gordukleri ve o basari Galatasaray'da gerceklesmedigi icin kendilerine yediremiyorlar, onun icin Rijkaard'i destekliyorlar. Gecmisi icin Rijkaard'i bu kadar destekliyorlar " gibi bir sey soylemis. Biz Rijkaard'i gecmisi icin degil, istedigiklerinin yuzde 1 bile yapilmadigi icin destekliyoruz.

Herkes yazsın konu linkini kulübe Mail atalım.!

H-A-İ-N-L-E-R

Hani o verdiğiniz sözler

Acıtmıyor mu içinizi Galatasaray ile çarpan yürekler

İncitmeyin artık armaya bağlı olanları

Ne kadar soğutmaya çalışsanızda bizi o kutsal renklerden

Lazım değil sizden gelecek iyilikler

En azından erdemli olun yeter

Razı gelmez bu taraftar sizin gibi HAİNLER'e.

HAİNLER

Galatasaray'ı satan adamların bir daha bu klüpten içeri bile alınmaması lazım.

Teknik Direktör´ü seversin sevmezsin. Sana uygun taktik oynatir oynatmaz. Belki takim olarak bu anlayisla daha da kötü oynayabilirsin. Ama bu kadar isteksiz ve vurdum duymaz olamazsin. Hele mactan sonra hainligi kabul eden aciklamalar yapamazsin. Galatasaray´i magdur edemezsin. Taraftari bilerek üzemezsin. O yüzden hepiniz hainsiniz. Rijkaard´i bilerek harcayan herkes bitmistir. Bunu cok yakinda anlayacaklar. Yönetimin de eli kolu bagli olacak ve bu hainleri kovmaya mecbur kalacaklar. En sonunda da kendileri defolup gidecekler. Galatasaray tarihi sizin gibi hainleri asla affetmeyecektir. Seni de affetmeyecektir Adnan Polat

Teknik Direktör´ü seversin sevmezsin. Sana uygun taktik oynatir oynatmaz. Belki takim olarak bu anlayisla daha da kötü oynayabilirsin. Ama bu kadar isteksiz ve vurdum duymaz olamazsin. Hele mactan sonra hainligi kabul eden aciklamalar yapamazsin. Galatasaray´i magdur edemezsin. Taraftari bilerek üzemezsin. O yüzden hepiniz hainsiniz. Rijkaard´i bilerek harcayan herkes bitmistir. Bunu cok yakinda anlayacaklar. Yönetimin de eli kolu bagli olacak ve bu hainleri kovmaya mecbur kalacaklar. En sonunda da kendileri defolup gidecekler. Galatasaray tarihi sizin gibi hainleri asla affetmeyecektir. Seni de affetmeyecektir Adnan Polat

Aynen. Ya çeker gidersin ya da "iyi-kötü" şartları kabul edersin. Profesyonellik budur. Bu adamlar birde Avrupaya gitme hayali kuruyor. Ne yapsın ulan adamlar sizi bu zihniyetle.

kimse yazdıklarımı yanlış anlamasın.biz istediğimiz kadar kıçımızı yırtalım.beleş biletli ua elemanları oldukça bizi kimse kaale almaz.medyada bile sesimizi duyanlar olmaz.zaten adamlar takımın kötülüğünü istiyorlar.bizi kimse dinlemez.sesimizi duyuramayız.bunun hesabını ancak mevcut durumda kongre sorabilir.tabi iş işten geçmezse.

kimse yazdıklarımı yanlış anlamasın.biz istediğimiz kadar kıçımızı yırtalım.beleş biletli ua elemanları oldukça bizi kimse kaale almaz.medyada bile sesimizi duyanlar olmaz.zaten adamlar takımın kötülüğünü istiyorlar.bizi kimse dinlemez.sesimizi duyuramayız.bunun hesabını ancak mevcut durumda kongre sorabilir.tabi iş işten geçmezse.

:yenieek::yenieek:

Rijkaard'ı niye sevmez bir oyuncu?

Ya yeteneksizdir,ya kafası basmıyordur..

yeteneksiz çünkü,rijkaard da kadro kalitesiz diyince ilk üstüne alınan adamlar bunlar oluyor,çünkü kendilerini biliyorlar,yetersiz olduklarının farkındalar;)

Rijkaard'ı niye sevmez bir oyuncu?

Ya yeteneksizdir,ya kafası basmıyordur..

rijkaardı sevmezse semesın sevcek dıye kural yok aldıgı paranın hakkını versın ısıne saygı duysun o paraları cocuk copluguyla nasıl yıyecekler ayıptır gunahtır resmen sıkedır bunların yaptıklar:@

rijkaardı sevmezse semesın sevcek dıye kural yok aldıgı paranın hakkını versın ısıne saygı duysun o paraları cocuk copluguyla nasıl yıyecekler ayıptır gunahtır resmen sıkedır bunların yaptıklar:@

Futbolcu olsam hiç idman kaçırmam ve Rijkaard gibi bir hocayla çalıştığım için kendimi hergün şanslı hissederdim ciddi diyorum..

Ben ki maça gidip sırf Rijkaard'ı gördüğümde heyecanlanırdım ki oyuncu olmak vardı...

Çok yazık ama çap meselesi..

Servet ,Mustafa Sarp, Hakan Balta gitmesi gerekenler

Geri
Üst Alt