Protesto: Hainler

Cevap: Protesto: Hainler

Hiçbir soruma cevap veremediniz dünden beri.

Rijkaard aile içinde çözermiş problemi..Geçiniz.. Sen takımı sabote ettiğini biliyorsan serveti silip atacaksın eğer atamıyorsan asıl hain sensin. Koskoca rijkaardmış herkes rijkaardı nasıl da bulutların üzerine yerleştiriyor. Bu adam dokunulmaz değil. Sen 1.5 sene serveti oynatmamak, yerine adam bulmak için elinden geleni yap, sonra da 1 maç kötü oynadı diye servet saboteci olsun. Daha kendiniz inanmıyorsunuz ki dediğinize, tüm beyniniz tek bi şeye odaklanmış : Bir takıma nasıl zarar verebilirim

Hiçbir soruma cevap veremediniz dünden beri.

Rijkaard aile içinde çözermiş problemi..Geçiniz.. Sen takımı sabote ettiğini biliyorsan serveti silip atacaksın eğer atamıyorsan asıl hain sensin. Koskoca rijkaardmış herkes rijkaardı nasıl da bulutların üzerine yerleştiriyor. Bu adam dokunulmaz değil. Sen 1.5 sene serveti oynatmamak, yerine adam bulmak için elinden geleni yap, sonra da 1 maç kötü oynadı diye servet saboteci olsun. Daha kendiniz inanmıyorsunuz ki dediğinize, tüm beyniniz tek bi şeye odaklanmış : Bir takıma nasıl zarar verebilirim

Öncelikle Rijkaard'ın babacan tavrı ve oyuncuları kazanmaya çalışan yapısından dolayı Servet'i de takımın bir parçası olarak gördü ve kullanmak zorunda kaldı.Hainlik olayı son maça taşındı. Ama şu da var babasının öldüğü gün gelip adama sen kim oluyorsun beni yedek takımda deniyorsun diyen adamın hocasından çok formasına saygısı yoktur.

Eğer biz halen ısrarla futbolcuları özellikle kokuşmuş yerlileri korumaya devam edersek Hagi'yi de yeriz, sonra gelen ismi de.

Öncelikle Rijkaard'ın babacan tavrı ve oyuncuları kazanmaya çalışan yapısından dolayı Servet'i de takımın bir parçası olarak gördü ve kullanmak zorunda kaldı.Hainlik olayı son maça taşındı. Ama şu da var babasının öldüğü gün gelip adama sen kim oluyorsun beni yedek takımda deniyorsun diyen adamın hocasından çok formasına saygısı yoktur.

“Ağır bir sakatlığın ardından 1.5 yıl oynamadım. Sakatlığın izlerini silmek kolay olmadı. Hazırlık kampını geçirmiş olmam benim için önemliydi. Toparlandım ve yaklaşık 30 maç oynadım. Ancak iyi oynadığım maçlardan sonra ya kulübede ya da tribünde oturuyordum. Rijkaard, oyuncularına karşı her zaman mesafeli davrandı. Gidip, ‘neden oynamıyorum’ diyemezdim. Yüzümüze bile bakmayınca biz de yakınlık göstermiyorduk. Ortada ciddi bir diyalog sorunu vardı. Hocanın bakış açısı buydu ve bana ters geldi. Ayrılma kararı aldım”

Uğur Uçar...

Edit: Sadece yerli oyuncular değil Elano,Cana ve takımın yarısından fazlası mutsuzdu.Olayın futbolcularla alakası yok.Rijkaardı da iyi şişirdiniz valla..

“Ağır bir sakatlığın ardından 1.5 yıl oynamadım. Sakatlığın izlerini silmek kolay olmadı. Hazırlık kampını geçirmiş olmam benim için önemliydi. Toparlandım ve yaklaşık 30 maç oynadım. Ancak iyi oynadığım maçlardan sonra ya kulübede ya da tribünde oturuyordum. Rijkaard, oyuncularına karşı her zaman mesafeli davrandı. Gidip, ‘neden oynamıyorum’ diyemezdim. Yüzümüze bile bakmayınca biz de yakınlık göstermiyorduk. Ortada ciddi bir diyalog sorunu vardı. Hocanın bakış açısı buydu ve bana ters geldi. Ayrılma kararı aldım”

Uğur Uçar...

Edit: Sadece yerli oyuncular değil Elano,Cana ve takımın yarısından fazlası mutsuzdu.Olayın futbolcularla alakası yok.Rijkaardı da iyi şişirdiniz valla..

Bana ne idüğü belirsiz bir gazetenin haberini getirip koyma buraya. Yakınlık göstermiyordu Rijkaard. Gören de 7 24 beraber idmana çıkıyor sanacak.

Bana ne idüğü belirsiz bir gazetenin haberini getirip koyma buraya. Yakınlık göstermiyordu Rijkaard. Gören de 7 24 beraber idmana çıkıyor sanacak.

Ne üdüğü belirsiz bir gazete ? Adam çıktı Radyospora konuştu.Benzer şeyleri Emre Güngör de söyledi.Futbolcular keyfinden kötü oynamıyorlar.Rijkaarddan önce de böyle saçma sapan şeyler yoktu.Rijkaardı savunmak için her saçmalığı söylediniz.Adam Galatasarayı rezil etti gitti işte.

Ve de ben o Rijkaardın açıklamalarını sansürleyip sonra çıkıp Rijkaardı savunan Mustafa denilen adama değil ondan 10 kere Galatasaraylı Uğurun sözlerine inanırım.Ondan 10 kere daha dürüsttür..

Ne üdüğü belirsiz bir gazete ? Adam çıktı Radyospora konuştu.Benzer şeyleri Emre Güngör de söyledi.Futbolcular keyfinden kötü oynamıyorlar.Rijkaarddan önce de böyle saçma sapan şeyler yoktu.Rijkaardı savunmak için her saçmalığı söylediniz.Adam Galatasarayı rezil etti gitti işte.

Ve de ben o Rijkaardın açıklamalarını sansürleyip sonra çıkıp Rijkaardı savunan Mustafa denilen adama değil ondan 10 kere Galatasaraylı Uğurun sözlerine inanırım.Ondan 10 kere daha dürüsttür..

Senin dürüstlük terazini ben bilemem ama Galatasaray'dan gönderilmesinin nedeni o adamların Rijkaard değil yönetimdir bu bir.

İki bundan önce hangi teknik direktöre bu oldu diyorsan açarsın Gerets'in ikinci dönemindeki maçları izlersin, açarsın Kalli'nin son maçlarını izlersin, açarsın Skibbe'nin son Kocaeli maçını izlersin.

Şimdi böyle takımın doğal olarak yeni hocanın gözüne girmek için gazla oynayacağı 3-4 maç olacaktır. Ama sonrası? Sonrası tamamen Hagi'nin dişini göstermesine bakıyor.

Ayrıca Rjkaard'ın babacan tavırları ve oyuncular üstündeki olumlu etkilerini gösteren bir dolu beyanat veririm sana. Cahil cahil eleştiri yapıyorsun. Herşeyi geçtim Mehmet Topal çıkıp bugün onun referansı ile Valencia'ya igttim diyor. Messi gibi adam çıkıp bendeki yeteneği keşfetti ikinci babamdır diyor. Ulan gören de Rijkaard'la idmana çıktı falan sanacak? Ya da borç falan mı taktı sana?

yahu istatistikle geliyorum cevap versinler

agucu maci

biz 100 km kosmusuz agucu 115km

1.5 kisi eksik oynamak demek bu

fener macinin kosu rakamlari kimde var?

dün ntvsporda gördüm, hatırladığım kadarıyla biz 101 koşmuşuz fener 96 mı ne, yani Ankaragücü bizim maçta abartmış koşma işini

Uğur Uçar...

kimsenin yüzüne bakmadığı çok açık:b5::b5:

dün ntvsporda gördüm, hatırladığım kadarıyla biz 101 koşmuşuz fener 96 mı ne, yani Ankaragücü bizim maçta abartmış koşma işini

rakibe gore bakacaksin bu ise

topun nerede oynandigina gore falan degisir

onemli olan rakipten fazla kosmaktir

rakipten 1.5 kisi eksik degilmisiz demekki

surekli top bizde olsa 80 kossanda yeter

ama rakipte 75 kosar o zaman cunku seni takip edecektir

sen topla ilerlerken seni gecip kalene kadar kosacak hali yok

üç kişi var özellikle ismini telaffuz etmiyim diyorum ama merih diye biri başta olmak üzere rijkaard ı peygamber ilan etmişler.eleştirenlere çemkiriyor.yok eleştirenlere söylensin umurumda değilde.göz göre göre Galatasaraylı futbolcuların takım sattığını ima ediyor.1,5 sezon olmuş takım herhafta geri gidiyor.kovuldu işte rijkaard kabul etmek lazım.Galatasaray forumunda bu tarz konuların olması çok acı.adminlerde izliyor konuyu herkes gibi.adam galatasaray futbolcusuna takımı sattı diyor.nekadar aşşağlıkça ithamlar.biri diyor yok ankaragücü maçında 5 koşmuş takım fener maçında 10 koşmuş.koşmasalarmıydı.'Sizler Galatasaray futbolcusuna takım sattı diyebiliyorsanız.Dün fark yemesinide beklemişsinizdir' Rijkaardsız.

üç kişi var özellikle ismini telaffuz etmiyim diyorum ama merih diye biri başta olmak üzere rijkaard ı peygamber ilan etmişler.eleştirenlere çemkiriyor.yok eleştirenlere söylensin umurumda değilde.göz göre göre Galatasaraylı futbolcuların takım sattığını ima ediyor.1,5 sezon olmuş takım herhafta geri gidiyor.kovuldu işte rijkaard kabul etmek lazım.Galatasaray forumunda bu tarz konuların olması çok acı.adminlerde izliyor konuyu herkes gibi.adam galatasaray futbolcusuna takımı sattı diyor.nekadar aşşağlıkça ithamlar.biri diyor yok ankaragücü maçında 5 koşmuş takım fener maçında 10 koşmuş.koşmasalarmıydı.'Sizler Galatasaray futbolcusuna takım sattı diyebiliyorsanız.Dün fark yemesinide beklemişsinizdir' Rijkaardsız.

yemez oyle fener macinda hoca degismisken kosmayip fark yemek

o zaman siz kurtaramazsiniz o adamlari bunlar hain degil diyerek

Uğur Uçar...

Hedefini, ligi Galatasaryin üstünde bitirmek olarak belirleyen vasat bir futbolcunun demecini ciddiye alman düsündürücü. Ayrilma karari almis.. gönderildim demenin baska bir yolu. Bazi seyleri kendine yedirememis, ergenlikten yeni cikmis bir cocuk. Kariyeri boyunca bir anadolu takimindan digerine savrulup, Hikmet Karaman, Yilmaz Vural, Ümit Özat seviyesinde hocalarla calisacak kariyeri boyunca. Duygusaldir biraz. Dogaldir.

Galatasaray taraftarı en azından buradakilerin tepkisi Hagi'ye veya takıma kaybetsin diye değildir.Olamaz da. Bizim tepkimiz yönetime ve bazı futbolcuların aymazlığınadır.Senelerimizin, geleceğimizin heba olmasınadır. Oyuncuların ve yönetimin her zaman bu işten sıyrılmasıdırı. Anlayın artık.

Hedefini, ligi Galatasaryin üstünde bitirmek olarak belirleyen vasat bir futbolcunun demecini ciddiye alman düsündürücü. Ayrilma karari almis.. gönderildim demenin baska bir yolu. Bazi seyleri kendine yedirememis, ergenlikten yeni cikmis bir cocuk. Kariyeri boyunca bir anadolu takimindan digerine savrulup, Hikmet Karaman, Yilmaz Vural, Ümit Özat seviyesinde hocalarla calisacak kariyeri boyunca. Duygusaldir biraz. Dogaldir.

Yazık ya.. ne günlere kalmışız.. Sen kalk altyapımızın bir ürünü olan ve takımın en iyi oyuncularından biriyken talihsiz bi sakatlıkla kariyerinin 1.5 senesini yitirmiş bir öz galatasaraylıya bu sözleri sarfet..

Yine gönderildiği için sinir küpüne dönen, bunu kendine yediremeyen yücedağ gibi bir tercüman kırıntısının sözüyle birilerine hain damgasını bas.

Benim böyle bir zihniyete daha söyleyecek sözüm olamaz..

Yazık ya.. ne günlere kalmışız.. Sen kalk altyapımızın bir ürünü olan ve takımın en iyi oyuncularından biriyken talihsiz bi sakatlıkla kariyerinin 1.5 senesini yitirmiş bir öz galatasaraylıya bu sözleri sarfet..

Yine gönderildiği için sinir küpüne dönen, bunu kendine yediremeyen yücedağ gibi bir tercüman kırıntısının sözüyle birilerine hain damgasını bas.

Aynen katılıyorum, Mustafa Yücedağ ağır ceza hakimliği yapmış sanki de , her dediği doğru, kötü niyeti yok, kendisi işsiz kaldı diye sağa sola saldırmıyor, Rijkaard'ın avukatlığına soyunmuyor, sadece gördüklerini! söylüyor ve bunları çoğu kişi "gerçek" olarak nitelendirip insanları zan altında bırakıyor , ağır sözler kullanıyor.Bu eleştirilerin çoğunun temelinde sadece oyuncular tarafından yapıldığı düşünülen hatalar değil, bu iddiaların merkezindeki oyuncuların kişisel yetenek,davranış ve hatta görünüşleri göz önünde bulundurulup ayrımcılık yapılıyor.Elano veya Pino sabote ediyor diyen 1 kişi görmedim mesela.Üstelik yapılan bu ağır eleştiriler hatta oyuncuyla bire bir konuşurken söylendiği takdirde "suç" olarak ele alınabilecek lafları kullanırken hiçbir somut belgeye dayanılmıyor ve çok fazla çelişki içeriyor.Bundan sonra her kötü oynayan takıma "sabote ediyor" denilebilir hale getiriliyor

Mustafa Yücedag'in ne söyledigi umurumda degil. Bu adamin ne pesinde oldugu zaten program program gezmesinden belli. Ama takimdaki oyuncularin da pek iyi niyetli olmadigi apacik ortada, Skibbe, Bülent, Rijkaard simdi de Hagi.. Ama takim hep berbat. Ancak bir tafarlari tutustumu oynamayi, mücadele etmeyi hatirliyorlar. Azicik gözlerini acan her Galatasarayli olanlari görür. Bir cogu da cok uzun bir süredir farkinda, ama üzerlerindeki formanin hatrina tepkilerini iclerinde yasiyorlar. Bazilari ise hala teknik direktörleri suclama kolayligina kaciyor.

Ugur Ucar'in Galatasarayliligini degerlendirmiyorum burda. Sakatligina da sahsen cok üzülmüstüm. Ama belli ki gönderilmeyi kendine yedirememis ve cok kücük hesaplar pesinde kosarak talihsiz aciklamalar yapiyor. Ligi Galatasaray'in üstünde bitirmek istiyorum dedi adam, hayatimda bundan daha komik bir aciklama duymadim. Yeterince olgun degilmis demek. Bundan sonra kariyerinde basarilar dilerim, ama beni ilgilendiren bir futbolcu degildir artik. Alt yapimizdan yetisten oyuncu diye farkli gözle bakmiyorum, Emre Belozoglu da altyapimizdan yetisti, Fatih Akyel de..

Mustafa Yücedag'in ne söyledigi umurumda degil. Bu adamin ne pesinde oldugu zaten program program gezmesinden belli. Ama takimdaki oyuncularin da pek iyi niyetli olmadigi apacik ortada, Skibbe, Bülent, Rijkaard simdi de Hagi.. Ama takim hep berbat. Ancak bir tafarlari tutustumu oynamayi, mücadele etmeyi hatirliyorlar. Azicik gözlerini acan her Galatasarayli olanlari görür. Bir cogu da cok uzun bir süredir farkinda, ama üzerlerindeki formanin hatrina tepkilerini iclerinde yasiyorlar. Bazilari ise hala teknik direktörleri suclama kolayligina kaciyor.

Ugur Ucar'in Galatasarayliligini degerlendirmiyorum burda. Sakatligina da sahsen cok üzülmüstüm. Ama belli ki gönderilmeyi kendine yedirememis ve cok kücük hesaplar pesinde kosarak talihsiz aciklamalar yapiyor. Ligi Galatasaray'in üstünde bitirmek istiyorum dedi adam, hayatimda bundan daha komik bir aciklama duymadim. Yeterince olgun degilmis demek. Bundan sonra kariyerinde basarilar dilerim, ama beni ilgilendiren bir futbolcu degildir artik. Alt yapimizdan yetisten oyuncu diye farkli gözle bakmiyorum, Emre Belozoglu da altyapimizdan yetisti, Fatih Akyel de..

Yahu bu teknik direktörleri sayarken neye dayanıyorsunuz? Skibbe döneminde şu an en çok eleştirilen oyunculardan olan Hakan'ın son 1.5 senede gösterdiği performansın kaç mislini gösterdiğini söylemeye gerek yok sanırım.Servet zaten yıllardır belli bir standartta oynuyor, her sezon belli hatalar yapıyor ancak diğer stoperlere göre iyi oynadığı maç sayısı daha fazla.Mustafa Sarp zaten o dönem takımda yok.Sizin hedef aldığınız oyuncuların o dönemki performanslarına baktığımızda ortaya attığınız iddianın dayanağının ne kadar sağlam olduğunu görebiliyoruz ya da siz başka oyunculara ateş püskürüyorsunuz benim haberim yok.Bülent Korkmaz zaten tamamen kendi hatalarından ve tecrübesizliğinden gönderildi, bunun oyuncuların sabote etmesiyle ne alakası var?Yabancıları kıskanıyorlar, takım içinde gruplaşma yapıyorlar dediğiniz oyuncular neden Bülent hocayı göndermek istesin, eğer iddia ettiğiniz şeyler gerçekse o oyuncular en çok Bülent hocanın kalmasını isterler, Lincoln'ü dışlaması bile bunun için iyi bir neden.Ne kadar sevmeseniz de insanlara dayanaksız iftira atmak, doğruluğu/yanlışlığı tartışılmayacak bir şeydir.Özellikle başarısız olduğu su götürmez bir gerçek olan teknik direktörü savunmak için böyle şeylere gerek yok, başarısız oldu gitti kabullenmek gerek.

Yahu bu teknik direktörleri sayarken neye dayanıyorsunuz? Skibbe döneminde şu an en çok eleştirilen oyunculardan olan Hakan'ın son 1.5 senede gösterdiği performansın kaç mislini gösterdiğini söylemeye gerek yok sanırım.Servet zaten yıllardır belli bir standartta oynuyor, her sezon belli hatalar yapıyor ancak iyi oynadığı maç sayısı daha fazla.Mustafa Sarp zaten o dönem takımda yok.Sizin hedef aldığınız oyuncuların o dönemki performanslarına baktığımızda ortaya attığınız iddianın dayanağının ne kadar sağlam olduğunu görebiliyoruz ya da siz başka oyunculara ateş püskürüyorsunuz benim haberim yok.Bülent Korkmaz zaten tamamen kendi hatalarından ve tecrübesizliğinden gönderildi, bunun oyuncuların sabote etmesiyle ne alakası var?Yabancıları kıskanıyorlar, takım içinde gruplaşma yapıyorlar dediğiniz oyuncular neden Bülent hocayı göndermek istesin, eğer iddia ettiğiniz şeyler gerçekse o oyuncular en çok Bülent hocanın kalmasını isterler, Lincoln'ü dışlaması bile bunun için iyi bir neden.Ne kadar sevmeseniz de insanlara dayanaksız iftira atmak, doğruluğu/yanlışlığı tartışılmayacak bir şeydir.Özellikle başarısız olduğu su götürmez olan bir teknik direktörü savunmak için böyle şeylere gerek yok, başarısız oldu gitti kabullenmek gerek.

Kimse kimseyi hedef almiyor. Tek tük isimler sayarak da olayi kisisellestirmedim. Ama bazi seyleri görmemezlikten gelerek, Galatasaray'a zarar veriyorsunuz. Oyuncularin mücadelesinden memnunsaniz gercekten, o zaman diyecek bir sey yok. Iftira'dan falan cikti olay, bir oyuncu üstünde Galatasaray formasi varken en ufak bir mücadele örnegi göstermiyorsa, hem de 2 sezon boyunca neredeyse her mac, ve Galatasaray taraftari bu oyuncuyu savunuyorsa, diyecek hic bir sey yok gercekten..

Mustafa Sarp ta, Servet Çetin de ellerinden geldiği kadar mücadele ediyorlar. Hele servetin verdiğini görmemek için artniyetli olmak lazım. Servet o maça kadar hem bizde hem milli takımda çok iyi performans koymuştu. Ta ki karabük maçında kesik yiyene kadar. Evet ankaragücü maçı kötüydü, ama o maçta bana baros dışında mücadele etmiş birini sayamazsın. Zaten sorun çıkarttığınız ikilikte. Bu takımda pino da mücadele etmiyordu, elano efendi de formayı almak için uğraşmıyordu bile. Ne oldu bu adamlar fener maçında sahanın en iyileri değilmiydi? Daha önce nerdelerdi? Sizin argümanınıza tam anlamıyla oturan 2 oyuncu. Alın işte bunlarda benim hainlerim... yer mi ? (ama onlar hain olamaz, onlar teknik oyuncu, göze hoş gelen oyun oynuyorlar)

Sevmediğiniz oyuncular olabilir, takımda görmek istemeyebilirsiniz. Kabul. Ama böyle iğrenç karalamalarla birşey elde etmeye çalışmak tamamen menfaatçiliktir.

Arkadaslar birakin artik su Rijkkardi yada Hain futbolcular laflarini birbirinize duseceksiniz neredeyse.Adam 1.5 senede yonetime, futbolculara,taraftara en onemlisi Galatasarayin genlerine, kisiligine, karakterine inanilmaz tahribat yapti giti.Internette gordum mac izlenen buyuk bir kafe ,Millet nasil dolmus ,nasil hisliyse, o galatasarayi galatasaray yapan basi dik ,magrur goruntusunu nasil ozlemisse kamera her Hagiyi Tugayi gosterdiginde mekanda cilginca buyuk bir alkis,durduk yere.Cok duygulandim ,adam resmen ruhumuza tecavuz etti 1.5 senede.Gitti kurtulduk ,bu pisligide ancak icimizden birileri ,Galatasaraylilik ruhunu icinde hisseden tasiyan birileri temizlerdi.Nitekim oylede oldu. Kimsenin oyunculara en ufak soz soyleme hakki olamaz.Ne derdiniz ,sikayetiniz varsa yonetime yoneltin.Onu takimin basina getirende,yillardir yanlis tercihte bulunup olaylarin bu noktaya gelmesine musade edende yonetimdir.Ama ben futbol disinda cok basarili isler yaptiklarini dusunuyorum,futboldada gecde olsa yillar sonra dogru tercihi yaptilar,bununda arkasinda saglam dururlarsa onlarada aferin demekten baska bir lafim olmaz,tepki icin su anda erken ve yeri degil.Onlarda ogreniyor diyelim ve sampiyonluga, yeni stadimiza ve gelecek sene avrupada gelecek basarilara odaklanalim derim.

Geri
Üst Alt