PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

Cevap: PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

3 mac yaptik,3ünde dagitti beni,fark atti. Tebrikler.

Birdahakine daha konsante olmam lazim.

oha lan, tayfun beni yeniyor, gidip mehmet'e yeniliyor, oysa ki tayfun mehmet'ten iyidir cünkü mehmet'e karsi fazla zorlanmiyorum, yeniyorum ama tayfun'a karsi zorlaniyorum

olum tayfun ne yaptin da öyle yenildin, kafan mi iyi yoksa :D

oha lan, tayfun beni yeniyor, gidip mehmet'e yeniliyor, oysa ki tayfun mehmet'ten iyidir cünkü mehmet'e karsi fazla zorlanmiyorum, yeniyorum ama tayfun'a karsi zorlaniyorum

Yok. Adam hak ederek aldi. Tam konsantre olmadim maca,ama adam bana ters geliyor galiba. Defansida saglam.

Sana yenildigim kadar yikiyorumda. Onuda soyle :) Az sonra gel, senlede mac yapak.

Sana yenildigim kadar yikiyorumda. Onuda soyle :) Az sonra gel, senlede mac yapak.

gec oldu mehmetcigim, tabi sende yeniyorsun, orasi da dogru, yanliz tayfun bence senden iyi oynuyor, cünkü onu pek yenemiyorum, senle cogunda kafa kafaya oynuyoruz, ondan öyle dedim ;)

simdi ps'i acacagim ama sadece oyunlara bakmak icin...

Vallaha Mahir, cogu zaman denk takim secmiyoruz. Ornek olarak dun, Uruguay vs Real Madrid. Perreira vs Ronaldo. Oyun hatasi, tutmasi imkansiz gibi oluyor Ronaldo. Fifa 12'nin impact system'i daha iyi olacak diyorlar. O sorun cozulur ozaman. Tayfun Barca'yi secti, ben City'i. Tabii ozaman daha kolay oluyor.

Almanya'da inFamous yokmus paketin icinde -.-

Tuhaf. Bende Hustle Kings yok inFamous var.

Haci sende yanlislik olmasin? Butun ulkeler için ayni diye biliyorum. Sony blogspot'unda oyle

Welche Spiele stehen zum kostenlosen Download zur Verfügung?

Dead Nation (in Deutschland ersetzt durch Super Stardust HD)

inFAMOUS (in Deutschland ersetzt durch Hustle Kings)

LittleBigPlanet

Ratchet & Clank: Quest for Booty

Wipeout HD + Fury

parantez icinde "Almanya'da bu oyun var" diye yaziyor...

olum mehmet konuyu izleyecegine yazsana lan :D

Geri
Üst Alt