PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

Cevap: PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

the Netherlands ;)

inFamous 2 demo'sunu indirmistim onu oynuyordum. inFamous 1'i begenmedim. 2 guzel. Graphic'ler cok daha iyi. Uncharted 2 gibi.

Ama Protoype 2 >>>> inFamous 2. Ezecek.

Arkadaslar ben pek anlamiyorum bi isten.

Playstation 3 almayi düsünüyorum.

Internet üzerinden nasil futbol oyunu oyniyaiblirim baskalarina karsi?

Playstation 3 ve Fifa oyunu almam yeterli oluyormu, yoksa herhangi birseyler daha gerekli oluyor mu?

Birde bu Playstation 3`ün farkli olanlari var sanirim. Eger öyleyse hangisini önerirsiniz?

the Netherlands ;)

inFamous 2 demo'sunu indirmistim onu oynuyordum. inFamous 1'i begenmedim. 2 guzel. Graphic'ler cok daha iyi. Uncharted 2 gibi.

Ama Protoype 2 >>>> inFamous 2. Ezecek.

allahtan seni buraya sizin dilde bisey koymadin, o zaman hakki turan ne derdi acaba. Dutch dünyadaki en igrenc dillerden biridir, hatta ayri bir dil olarak da görmemek gerek, almanca ve ingilizcenin karisimi igrenc bir dil, almancadan bile daha igrenc :)

Arkadaslar ben pek anlamiyorum bi isten.

Playstation 3 almayi düsünüyorum.

Internet üzerinden nasil futbol oyunu oyniyaiblirim baskalarina karsi?

Playstation 3 ve Fifa oyunu almam yeterli oluyormu, yoksa herhangi birseyler daha gerekli oluyor mu?

Birde bu Playstation 3`ün farkli olanlari var sanirim. Eger öyleyse hangisini önerirsiniz?

evde internet varsa, ki vardir muhtemelen, ps3 ve fifa alman yeterli, sonra kendine ps network'de bi hesap acarsin, gala_barca yi eklersin ve bana karsi oynarsin :)

bende PS3 SLIM var, gayet memnunum;)

evde internet varsa, ki vardir muhtemelen, ps3 ve fifa alman yeterli, sonra kendine ps network'de bi hesap acarsin, gala_barca yi eklersin ve bana karsi oynarsin :)

bende PS3 SLIM var, gayet memnunum;)

Peki bu 80 gb 160 gb olanlari var. Neler yüklenebiliyor bu PS`e ? Oyunlari kayit edip cdsiz oynama imkani falan varmi?

Mahir bakiyom hala online'sin PSN'de. Mac yapalim :D

Peki bu 80 gb 160 gb olanlari var. Neler yüklenebiliyor bu PS`e ? Oyunlari kayit edip cdsiz oynama imkani falan varmi?

bende gecen sene aldim, pek bir bilgim yok bu konuda, neyini kayit edeceksin ki, zaten tek oyun oynarsin, o da FIFA ;) gerisini salla :)

bende gecen sene aldim, pek bir bilgim yok bu konuda, neyini kayit edeceksin ki, zaten tek oyun oynarsin, o da FIFA ;) gerisini salla :)

Tekken falan iyi gider ya arada.

Severim ben böyle oyunlari. :)

Neyse bakalim, eger 200 euro`ya falan bulabilirsem alirim sanirim.

Tesekkür ederim yardimin icin.

Jailbreak yaparsan oynarsın. Ama tavsiye etmem. Bir dolu şeyle uğraşıyorsun. Zaten aynı anda oynayabileceğin oyun sayısı en fazla 2-3. Orjinal alıp takaslayarak devam etmek daha mantıklı.

oha lan, tayfun beni yeniyor, gidip mehmet'e yeniliyor, oysa ki tayfun mehmet'ten iyidir cünkü mehmet'e karsi fazla zorlanmiyorum, yeniyorum ama tayfun'a karsi zorlaniyorum

olum tayfun ne yaptin da öyle yenildin, kafan mi iyi yoksa :D

ben sana bunu anlatmaya calisiyordum burda kac aydir, sen yok hakkederek, ezerek kazaniyorum falan diyip durdun.

herkesin zorlandigi kisiler var forumda, sen mehmete karsi zorlanmiyorsun ama ben zorlaniyorum mesela.

ben sana karsi zorlaniyordum ama tayfun zorlanmiyordu, ben de tayfuna karsi epey iyi maclar cikariyordum, hani seni zorlayan tayfuna karsi.

yani bu forumun en iyisini ortaya cikarmak icin, gercekten bir lige ihtiacimiz var.

üstelik ligde herkes birbire karsi 4 mac yapmali, 2 mac yetmez, 4 mac yaptigin zaman, iste o zaman "bal, sans, su, bu" bahenelerde kalmaz

yoksa bana fark atan, benim yendigim kisiye karsi fark yiyebiliyor, yani anlayacagin bana fark atti diye benden iyi olamaz, cünkü benim fark attigimim kisiye karsi sansi olmiyor adamin.

Bana karsi zorlanmiyor diye birsey yok Salman :) Bir o yikiyor, bir ben yikiyorum. Macta o atiyor, ben atiyom. Son atan kazaniyor :asd:

Mehmet. Dün bosluguma geldin.

Bugün oynarsak dagitirim.

ben :) youtuba video yüklüyorum suan takilabilir 10 dakkaya yapsak olurmu? sen psn nickini söyle..

Geri
Üst Alt