PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

Cevap: PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

Sagol oyun icin Mahir, bir ara yine oyniyalim. :)

kusura bakma teamwork modunda oynamayacagim bi daha, acik söyleyeyim, kendime yediremiyorum sana karsi yenilmeyi, yanlis anlama, fena degilsin, ama acemisin ve ben sana sirf moktan yapilan teamwork nedeniyle yeniliyorum, bu da zoruma gidiyor, 2-3 defa normal oyun denedik olmadi, beni bilmem ne yapsinlar bir daha teamwork oynarsam.

Hm ben anlamam teamwork falan, diger türlü ile arasinda ne gibi bir fark var bilmiyorum.

Bi ara deneriz, olursa oynariz. Ona göre belli olur, kimin fark yiyip yemiyecegi. :)

Sahi, normal oyun neden olmadi ki?

Hm ben anlamam teamwork falan, diger türlü ile arasinda ne gibi bir fark var bilmiyorum.

Bi ara deneriz, olursa oynariz. Ona göre belli olur, kimin fark yiyip yemiyecegi. :)

teamwork, hani maclarda tekrar gösteriliyor ya agir cekim falan, aynen öyle oynaniyor, yani moktan bisey, ama ya senin ya da benim baglanti da bisey var, normal baglanti kuramiyor,sadece teamwork oluyor. bi daha tövbe teamwork oynarsam, burada yeri geliyor baba fifacilari yeniyorum ama sana karsi yeniliyorum, resmen saka gibi, sakin yanlis anlama, fena oynamiyorsun ama hakikaten mazeret gibi olmasin sana karsi degil resmen teamworkun moktan oyun tarzina karsi oynuyordum, cok iddiali olacak ama, normal modus da cok fena yenerim seni, yine de tebrik ederim, biraz gelistirirsen, burada digerlerine karsi da kafa tutarsin;)

Eyvallah sagol, sende iyiysin ama demekki dedigine göre, oynadigindan daha iyi oynuyorsun. Teamwork yüzünden oyniyamadim diyorsun.

Diger oyniyanlara karsi da bir oynamak gerek; bakalim yarisabilecemmi onlarla.:)

Neyse hayirli sabahlar ben kactim. Yarin görüsürüz.

iyi Sabahlar GSCimbom her nerede yasaniyor ve yasatiliyorsan.

Mahir, normal oyun oluyormu deniyelim istersen.

Varmi oyniyacak biri? :)

Arkadaslar burada, Fifa gibi oyunlarda Online Lig falan kurariz.

Hatta simdiden katilim olursa, bir lig kuralim diyorum.

PSN Sahipleri:

geegle13 - Seraffettin Koc

gsgscimbom - Gökhan Ecer

defender_1905 - anilaksoy

Taytinho - Tayfun Tulug

mehmet57rsd_ - Mehmet Oguz

Neco67 - Necati Sen

gala_barca - Mahir KAya

Aeraen - Umur Darbaz :)

Yapalim, Mehmet.

Ben Hagi5210.

Sagol oyun icin Mehmet.

Biraz amatörüz ama idare ediyoz yine. :) Keyif aldim.

Murat Aslan 3-1 Mehmet Oguz

Murat Aslan 0-3 Mehmet Oguz

Murat Aslan 2-0 Mehmet Oguz

Murat Aslan 0-2 Mehmet Oguz

Son mac Murat Aslan 1-0 Mehmet Oguz

Guzel maclardi. Yoruldum ama harbi. Simdiye kadar en cok zorlandigim kisisin. Birak o yeniyim ayaklarini. Oyunu uzun zamandan beri oynadigin belli :)

:D

Genel de Pes oynuyordum Pc de.

PS3`ü daha yeni aldim sayilir 2 hafta oluyor. Fifa 11 de daha önce pc de oynamistim.

Aynen bende yoruldum gercekten. :)

Burda en iyi oyniyan kim bu arada?

Öylemi, ozaman seninle iyi yaristim ben, degil mi? :)

Mahir bana, seni normal oyunda ezer gecerim diyordu bana. :D

Dün oynadikda, nedense sadece teamwork oldu, ben almistim maci.

Mahir iyi Fifa'cilardan. Ama gordugum kadariyla sen daha iyisin. Topu cok daha iyi ceviriyorsun. Mahir'e karsi pek zorlanmiyorum. Tayfun ve Salman kardes var, onlara karsida pek zorlanmiyorum. Mete Alparslan'la zorlanmiyorum. Diyerleri ile oynamadim daha :D

Mahir iyi Fifa'cilardan. Ama gordugum kadariyla sen daha iyisin. Topu cok daha iyi ceviriyorsun. Mahir'e karsi pek zorlanmiyorum. Tayfun ve Salman kardes var, onlara karsida pek zorlanmiyorum. Mete Alparslan'la zorlanmiyorum. Diyerleri ile oynamadim daha :D

Salman ile de oynamak isterim, yalniz o yine ceza yemis heralde. Coktandir yok ortalikta.

Neyse, oyun icin tesekkürler tekrar.

Ben yatar, iyi geceler.

Salman'in PSN'i ilk sayfada yazar. Oda bizim gibi Fifa bagimlisi. :)

Iyi geceler.

Geri
Üst Alt