Murat Kesen
Kırmızı Üye
- 2 Ocak 2010
- 1.709
- 0
- 1.146
Cevap: PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı
iyi oynuomusun mehmet?
iyi oynuomusun mehmet?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
salman senlede yapalım bikac maç
iyi oynuomusun mehmet?
ben yarim saat icinde online olacagim, seninle 1 tane yapalim harbiden))
mehmet oynamiyor, mehmet psikopatlik yapiyor, gicik ediyor ))
macin bitimine 1 dk falan kala 2-o önde olsun, yine kendi yari sahasinda geriye pas yapar, kaleciyle oynar vs vs )))
hadi ya.valla hiç anlamıorm oyle top cevirmeyi sanki gercek ş.ligi finali oynuyoruz.Oyna işte zevkine zaman gecirmeden dimi
Murat sen daha iyi bilirsin, ekle beni vay-hay oynariz birara.
ben fifayi braktim artik, "artik cözdüm" diyip cok iddali idim dün gece murata karsi (kesen) oynarken, 5 yedim yetti artik, fifa oynayamiyorum, benim icin birsey degil bu )))
millet cok sabirli oyniyor ben ama 3 topla pozisyona girmek icin ugrasiyorum hala, kafayi yiyorum böylece ))
satip, yarin aksama ot alirim, daha iyi))
ben fifayi braktim artik, "artik cözdüm" diyip cok iddali idim dün gece murata karsi (kesen) oynarken, 5 yedim yetti artik, fifa oynayamiyorum, benim icin birsey degil bu )))
millet cok sabirli oyniyor ben ama 3 topla pozisyona girmek icin ugrasiyorum hala, kafayi yiyorum böylece ))
satip, yarin aksama ot alirim, daha iyi))
oglum ziya, yine mazeret mi üretiyorsun, burada yazdigin kadar oynasaydin, vallahi en iyi FIFAci sendin simdiye...
![]()
ben orda ne yazmisim, bir daha oku, sonra düsün, anlamak icin, anlarsan cevab yaz, anlamazsan, geci ver.
bi sorum olacakti, ben real madridi aldigim zaman bazilarina karsi adebayorlu yenilenmis kadroyla oynuyorum, bazilarina karsi da higuainli kadroyla, neden kaynaklaniyor bu problem, en yeni kadroyla nasil oynayabilirim
tamam kizma, otunu ic![]()