PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

Cevap: PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

mehmet oynamiyor, mehmet psikopatlik yapiyor, gicik ediyor ))

macin bitimine 1 dk falan kala 2-o önde olsun, yine kendi yari sahasinda geriye pas yapar, kaleciyle oynar vs vs )))

hadi ya.valla hiç anlamıorm oyle top cevirmeyi sanki gercek ş.ligi finali oynuyoruz.Oyna işte zevkine zaman gecirmeden dimi

hadi ya.valla hiç anlamıorm oyle top cevirmeyi sanki gercek ş.ligi finali oynuyoruz.Oyna işte zevkine zaman gecirmeden dimi

mehmetle yaptigim son macta durum 1-1, mehmet 80 lara girerken durumu 2-1 yapiyor, sonra topu bir kaleciye veriyor, sektiriyor, bi defansina veriyor, ben pres yapana kadar bekliyor vs vs, cok pis gicik oldum, cektim kabloyu hemen ))

gerci mehmet hatali oldugunu söyledi kendisi de ama yinede cok pis sinirlenmistim ))

yahu adam ne kendin oyniyor, nedebana oynamaya izin veriyor

Salman. Carsamba günü bosun,yane Salidan, Carsambayi baglayan gece zamanin varsa, senle mac yapmak istiyorum yine. Hazir ol. :D

ben ps3 geciyorum, sirayla gelin adam iseniz eger, sirayla, teke tek.

salman 5 oldu valla:) buarada acaip kopuyo baglantı

ben fifayi braktim artik, "artik cözdüm" diyip cok iddali idim dün gece murata karsi (kesen) oynarken, 5 yedim yetti artik, fifa oynayamiyorum, benim icin birsey degil bu )))

millet cok sabirli oyniyor ben ama 3 topla pozisyona girmek icin ugrasiyorum hala, kafayi yiyorum böylece ))

satip, yarin aksama ot alirim, daha iyi))

ben fifayi braktim artik, "artik cözdüm" diyip cok iddali idim dün gece murata karsi (kesen) oynarken, 5 yedim yetti artik, fifa oynayamiyorum, benim icin birsey degil bu )))

millet cok sabirli oyniyor ben ama 3 topla pozisyona girmek icin ugrasiyorum hala, kafayi yiyorum böylece ))

Salman. Yazdiklarimi birgün ileriye erteliyorum.

Carsambadan, Persembeyi baglayan gecede oyniyacaz bol maclar.

bi sorum olacakti, ben real madridi aldigim zaman bazilarina karsi adebayorlu yenilenmis kadroyla oynuyorum, bazilarina karsi da higuainli kadroyla, neden kaynaklaniyor bu problem, en yeni kadroyla nasil oynayabilirim

oglum ziya, yine mazeret mi üretiyorsun, burada yazdigin kadar oynasaydin, vallahi en iyi FIFAci sendin simdiye...

:D

bi sorum olacakti, ben real madridi aldigim zaman bazilarina karsi adebayorlu yenilenmis kadroyla oynuyorum, bazilarina karsi da higuainli kadroyla, neden kaynaklaniyor bu problem, en yeni kadroyla nasil oynayabilirim

mein fifaya girip, aktulle (kadro, aufstellung) dingbungs herunterladen yap, yine olmazsa baska bir care yok zaten.

tamam kizma, otunu ic :D

valla, bu kadar oynadim, ilk baslara göre ilerleme oldu tabi dogal olarak, ama toplam puan siralamasinda 2.8 ve 3.2 puan arasinda gidip geliyorum. Birtürlü gelistiremedim, gitti, dolayisiyla oyundan biktim.

benim sorunum su, sabirli, yavas oynayamiyorum, milletin yaptigi gibi.

2-3 topla pozisyona girmek icin ugrasiyorum.

bu yüzden olmiyor.

Vayyy ezeli rakip ebedi dost ikili yine kapışıyor :asd:

Geri
Üst Alt