PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

Cevap: PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

Yahu. Bikere macin icinde birakmadimki,mac bittikten sonra kapattim. Problemin ney? 2-6 seni cokmu inciltti.

Problem demekki ikimizin arasindaki Baglanti.

Neyse,baska mac yapmicaksak. Benim üstünlügümle kapandi diyebiliriz bu catisma.

3 Galibiyet 1 Maglubiyet 1 Beraberlik.

simdi senin derdini anliyorum, sen gidip istatistik mi tutuyorsun, yani biz toplamda 5 mac mi yaptik sadece :D

istedigin üstünlük olsun, o 1 maglubiyet ve 1 beraberligi de sana veriyorum, canin sagolsun tayfuncugum fazla ciddiye alma böyle seyleri;)

Salman Arslan - 21.05.11 18:26 - permalink Arasındaki Sohbeti Göster İhbar Et

senin en son kullandigin taktik seylerini yazsana hepsini, hem defansif, hem ofansif, spiel aufbauu, geschwindigkeit, hepsini tam senin dün 2. macta nasil idi ise, aynen öyle versene, mahire koymak icin iyi bir taktige benziyor, ver kac yaptiktan sonra adamlarin durdurulamiyordu, verkac yapmayi bende cok severim , barca ile cok daha iyi yapiliyor bu, senin taktigin ile cok daha iyi olur belkide.

hepsini, detayli sekilde yaz la.

speilgeschwindigkeitten, son noktaya kadar

demek bana "koymak" icin senin tabirinle milletten tüyo aliyorsun. Yakistiramadim bu üslubu sana halbuki gayet sempatik ve samimi bulurdum seni...

neyse ben yinede saygidan kusur etmeyeyim.

alt tarafi oyun beyler,yemeyin birbirinizi.

naptin tayfun, mahir bozuldu :)

koymak lafi agir görünüyor olabilir ama inan bana mahir, burda 1-2 kere yazilmisti bu laf, hicte ciddiye almamaistin cünkü biliyordun lafin gelisine yazilmis, ciddiye alinacak birsey olmadigini, könü niyetli asla olmadigimi.

ama simdi ilk önce murattan, sonra tayfundan fark yiyince sinirlenmissin baya, saga, sola laf sokuyorsun , yakistiramadim :)

gerci senin bu olayi baya ciddiye almaya basladigini seni yenmeye basladigimda burda yazdigin seyleri gördügümde farkettim ve o günden beri dikkatli oluyorum ne yazdigimi, neyse yukaridaki laf seni üzdüyse affola, kesinlikle art niyet yok, bunu bilesin )

ve ayrica kabul edelim ki bu forumda en kötü fifacilardan biri benim, digeri de sensin :)

naptin tayfun, mahir bozuldu :)

koymak lafi agir görünüyor olabilir ama inan bana mahir, burda 1-2 kere yazilmisti bu laf, hicte ciddiye almamaistin cünkü biliyordun lafin gelisine yazilmis, ciddiye alinacak birsey olmadigini, könü niyetli asla olmadigimi.

ama simdi ilk önce murattan, sonra tayfundan fark yiyince sinirlenmissin baya, saga, sola laf sokuyorsun , yakistiramadim :)

gerci senin bu olayi baya ciddiye almaya basladigini seni yenmeye basladigimda burda yazdigin seyleri gördügümde farkettim ve o günden beri dikkatli oluyorum ne yazdigimi, neyse yukaridaki laf seni üzdüyse affola, kesinlikle art niyet yok, bunu bilesin )

ve ayrica kabul edelim ki bu forumda en kötü fifacilardan biri benim, digeri de sensin :)

bir önceki mesaji yazarken, kendi kendime "umarim mesajimi yanlis anlamaz" diyerek yazdim, ama gel gör ki mesaji tamamiyla yanlis anlamissin, ben senden özür beklemedim salman,ama böyle argo kelimeleri ben sahsen kullanmam hele samimi oldugum birisine karsi hic kullanmam ama bu karekterle alakali olsa gerek, insandan insana degisiyor. Ayrica iyi fifaci kötü fifaci, konu bu degil ki, burada birbirimizle mac yapiyoruz, egleniyoruz, öyle ciddiye falan aldigim yok, anlik sinir falan olabilir ama ciddiye almak baska seydir. Ayrica ben hic bir zaman cok cok iyi fifaci oldugumu kastetmedim, öyle bisey demeye hakkim da yok cünkü daha PS3'ü gecen sene ekim'de aldim fifa ciktigi zaman. Iyi bir fifaci olabilirim diye düsünüyorum ama daha olmadim.Murat da Tayfun da benden iyiler ama sen benden iyi degilsin :)

beni laf sokmakla suclamissin, bakiyorum da senin de altta kalir yanin yok laf sokmada, "mahir bozuldu" falan filan, bunlar laf sokmak degil de ne bariscigim, neyse konuyu fazla da sulandirip dagitmaya gerek yok, sen oyundan zevk almaya bak;)

Sakin olun beyler. Ikinizin tartismasi degmez.

Zayiflar birlestikce güclü olurlar :D

Oynayan varsa oynayalim?

bu gece herkes kendini hazir tutsun, teker teker gelin, dagitirim.

neyse, simdi biraz pcden uzaklasayim 1 saat sonra falan ps3 gecerim, online olun arklar.

bu mesaja like at gelirim :D

280sax4.jpg

Kazim diyorsa dogrudur beyler :).

ne maclar oynadik ama Tayfun :)

bu arada sen beni en son ne zaman yendin )))?

Salman Arslan 0-3 Mahir Kaya

Salman Arslan 1-3 Mahir Kaya

salla bakalim bi kac mazeret Ziyaa, bu sefer niye yenildin?:D

sen cok uyuz ediyorsun, nefret ederim yavas tempoda oynayanlara karsi oynamayi, sen kendi kornerin kösesine bile pas, uzun top atiyorsun, o kadar yavas oyniyorsun, dolayisiyla ben beklemeyi sevmedigim icin hemen herkesi ilerde baskiya yolluyorum, sende bosluklari degerlendiriryorsun.

sana karsi sakin, acele etmeden oynamayi becersem, is kolay, son yendigim macta hatta dayanamadim,top seyndeyken herkesi ileriye yolladim, yine az kalsin gol yiyordum.

yanlis anlama, tam tersine büyük bir is bu, keske bende böyle agir tempoda oynayabilsem ama olmiyor )))

evet mahir, dersini iyi calissmissin bakiyorum, ama suc bende konusmamaliydim ))

uyuz oldum yemin ederim, ben pres yapmadan hic gelmedin, pres yapinca bosluklari degerlendirdin, dersini 10 numara calissmissin )))

nefret ediyorum böyle oynayanlardan, dayanamadim ciktim zaten ))

sanki 3 saat sürdü iki mac, bu kadar temposuz, sinir edici iki mac oldu

evet mahir, dersini iyi calissmissin bakiyorum, ama suc bende konusmamaliydim ))

uyuz oldum yemin ederim, ben pres yapmadan hic gelmedin, pres yapinca bosluklari degerlendirdin, dersini 10 numara calissmissin )))

nefret ediyorum böyle oynayanlardan, dayanamadim ciktim zaten ))

bu mazeretin pek kreatif degildi, ben senden "odama deve kusu ile kanguru girdi sevisiyorlardi ve ben onlari disari cikarmakla mesguldum" mazereti beklerdim...

Bende PS3 olsaydi, neler yapardim neler.

Karsimda duracak bir babayigit göremiyorum.

Geri
Üst Alt