PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

Cevap: PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

Vayyy ezeli rakip ebedi dost ikili yine kapışıyor :asd:

ben mahirle bayadir oynamiyorum zaten, mahir benden sonra ama mehmetle falan da tartisiyordu, baya sicak saatler yasanmis, ben yokken ))) yani sorun bende degildi, sorun mahirde idi, daha dogrusu sorun mahirde )))

mesela mehemtle o kadar mac yaptim, sadece 1 kez yenebildim mehmeti, 3-4 kezde berabere kalmisizdir ama hic mahirle tartisitigim gibi tartismalar yasamadim mehmetle )))

mahir kabullenemiyordum benim artik fena oynamadigimi, sorun burda idi ))

son maclarda (en son 2 mac haric, orda cözdü beni, sans tanimadi) benim üstünlügüm vardi hatta. Ondan önceki maclarda da, hakketmedigim yenilgiler, yada beraberlikler aliyordum ))

ben mahirle bayadir oynamiyorum zaten, mahir benden sonra ama mehmetle falan da tartisiyordu, baya sicak saatler yasanmis, ben yokken ))) yani sorun bende degildi, sorun mahirde idi, daha dogrusu sorun mahirde )))

mesela mehemtle o kadar mac yaptim, sadece 1 kez yenebildim mehmeti, 3-4 kezde berabere kalmisizdir ama hic mahirle tartisitigim gibi tartismalar yasamadim mehmetle )))

son maclarda (en son 2 mac haric, orda cözdü beni, sans tanimadi) benim üstünlügüm vardi hatta. Ondan önceki maclarda da, hakketmedigim yenilgiler, yada beraberlikler aliyordum ))

sizin avusturya da sicak mi ziya? belli ki günes de cok kalmissin, git biraz dinlen, biraz uzan iyi gelir ziya :D

[video=youtube;MHzzPDzKB8s]https://www.youtube.com/watch?v=MHzzPDzKB8s[/video]

Yok artık Salman öndeyken Mahir makinayı kapamış

Savaşta düşmana yapılmaz.

dimi unuttun hahah))))

1-0 önde götürdügüm macta baglanti gitti, sonra ne oldu diye mesaj attin )))

oysa bende birsey oldugu falan yoktu, sen bir b.k yapmis olmalisin orda ))

oglum ziya salla da bari bu kadar sallama, eger biri mactan cikiyorsa o da sensindir, ziya oglu ziya seni :D:D

kaldi ki, sana kac defa dedim "baya gelistirdin kendini" diye

hala benimle ne alip veremiyorsun :D

Uzaltmayin, ikinizede 5 tane atarim yoksa :asd: :D

Mahir, ezerim Mahir. Aksam. Ikinizlede oynayalim. Bakalim, gorelim.

ps3 basina geciyorum, bir, iki mac yapalim, sonra oyunu 5 euroya satmaya gidicegim ))

mahir sen hasta misin?

benim yolladigim daveti kabul etmiyorsun...

ben oyun oynarken, davet yolluyorsun, ben oyunu kesip, puan kaybedip, senin davetini mi kabul edeyim?

oyun bittkten sonra sana davet yolluyorum, kabul etmiyorsun, oysa bossun, oynamiyorsun ama yinede kabul etmiyorsun, sonra ben online mac oynamaya baslayinca tekrar yollamaya basliyorsun.

sanirim evind eoynama avantaji düsünüyordun, o yüzden kabul etmiyordun ama neyse ))

mahir sen hasta misin?

benim yolladigim daveti kabul etmiyorsun...

ben oyun oynarken, davet yolluyorsun, ben oyunu kesip, puan kaybedip, senin davetini mi kabul edeyim?

oyun bittkten sonra sana davet yolluyorum, kabul etmiyorsun, oysa bossun, oynamiyorsun ama yinede kabul etmiyorsun, sonra ben online mac oynamaya baslayinca tekrar yollamaya basliyorsun.

sanirim evind eoynama avantaji düsünüyordun, o yüzden kabul etmiyordun ama neyse ))

adami hasta etme ziya, paso salliyorsun olm.

ben sana ne zaman gönderdiysem kabul etmedin, sen bana gönderdiginde ise oyundaydim, oyunu kesip senin davetini mi kabul edeyim ziyaaa...

tam bir ZIYAsin :D:D

Yatsi namazini kiliyim online olani ezecem. Acima yok.

Geri
Üst Alt