PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

Cevap: PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

adami hasta etme ziya, paso salliyorsun olm.

ben sana ne zaman gönderdiysem kabul etmedin, sen bana gönderdiginde ise oyundaydim, oyunu kesip senin davetini mi kabul edeyim ziyaaa...

tam bir ZIYAsin :D:D

yemin ederim senin gibi yalanci görmedim.

asil ben oyundaydim sen gönderdiginde

sana ilk gönderdigimde sen oyunuyordun, 2 yari idi macta, biter bitmez gelir dedim, bekledim gelmedin, sonra bi 20 dk gectikten sonra yollamaya basladin, orda da ben oyniyordum.

arkadaslar sizde network calisiyor mu, ben giremiyorum

sie wurden von playstation network abgemeldet yaziyor, girmeye calisitimda.????

lan mahir, sende oliyor mu bir baksana ps3 online girebiliyor musun

Bendede sorun yok. 20 dakka öncesine kadar oynadim.

Mahir'le mac yapmadik daha. Ama Mahir'i yikiyorum. Sorun degil. Son kez 3 defa oynadik, 2 kez farkli yiktim 1 kez rastgele orta ile sansa yendi.

Ve bu oyunda serbest vurustan gol atmak cok zevkli oluyor yav. Hele online :asd: Aslanim Ronaldo hic affetmiyor.

Real Madrid 3 - 1 Man City | EA SPORTS Football

Real Madrid 3 - 1 Man City | EA SPORTS Football

bu gol güzel ama genel olarak fri.kikler hic gercekci degil bu oyunda bence, yani vurus yaptiklari andaki vücüt hareketleri vs vs ...

hele ayagin iciyle kesilen toplarda ...

Haklisin, ama ben freekick'lerde asla oyuncunun ayaginin iciyle vurmam. Herzaman L1 tusunu kullanirim. Yani daha gercekci, guzel gorunuyor. Ve uzak olsada ortada kesmem, 40 metreden kaleye vurmayi tercih ediyorum :asd:

mehmet, mahirle maclar yaptin mi?

üstünlük sagladin mi))?

Mahir`le yaptik ama, normal degilde, baska bir mac yapmisiz. Biraz yavas oluyormus orada, ben aradaki farki pek göremedim. Ben yenmistim, belki de yendim diye öyle diyordur bilemicem. :D

Mehmet ile de maclar yaptik. Bir o yendi bir ben yendim, güzel maclar oldu.

Haklisin, ama ben freekick'lerde asla oyuncunun ayaginin iciyle vurmam. Herzaman L1 tusunu kullanirim. Yani daha gercekci, guzel gorunuyor. Ve uzak olsada ortada kesmem, 40 metreden kaleye vurmayi tercih ediyorum :asd:

ben tam tersine, hep ayagin icini tercih ederim ama sadece messi ile atabiliyorum, messi süper kesiyor.

xavi ve nasri de fena vurmiyor.

bu arada l1 hangisi oluyor, ben tüm tuslari degistirdim de kendime göre...

l1 hangisi idi?

Mahir`le yaptik ama, normal degilde, baska bir mac yapmisiz. Biraz yavas oluyormus orada, ben aradaki farki pek göremedim. Ben yemmistim, belki de yendim diye öyle diyordur bilemicem. :D

Mehmet ile de maclar yaptik. Bir o yendi bir ben yendim, güzel maclar oldu.

ahahahaha mahir hep ayni mahir vallahi, yine aglamis desene )))))

ulan ben, mehmet simdi sana karsida kabullenememis )))

o hep öyle, caktirma. )))

ben tam tersine, hep ayagin icini tercih ederim ama sadece messi ile atabiliyorum, messi süper kesiyor.

xavi ve nasri de fena vurmiyor.

bu arada l1 hangisi oluyor, ben tüm tuslari degistirdim de kendime göre...

l1 hangisi idi?

L1 sert sut cekmek icin.

Ben ayak icini sadece kaleyi duz goren pozisyonda, en fazla 20-25 metre arasinda kullanirim. Oda nadir, L2 tusuyla ikinci oyuncuyu cagirip, onunla L1'i kullanip sert sut cekerim. Oyle vurursan cok iyi falso veriyor.

Bu golu'de forumdan birisine atmistim galiba Kolarov ile. Bak buda L1 ile ve cok guzel. Daha gercekci.

Man City 5 - 2 F.C. Barcelona | EA SPORTS Football

L1 sert sut cekmek icin.

Ben ayak icini sadece kaleyi duz goren pozisyonda, en fazla 20-25 metre arasinda kullanirim. Oda nadir, L2 tusuyla ikinci oyuncuyu cagirip, onunla L1'i kullanip sert sut cekerim. Oyle vurursan cok iyi falso veriyor.

Bu golu'de forumdan birisine atmistim galiba Kolarov ile. Bak buda L1 ile ve cok guzel. Daha gercekci.

Man City 5 - 2 F.C. Barcelona | EA SPORTS Football

ayagin üstüyle atilan sutlar, cok daha gercekci, burasi kesin.

Geri
Üst Alt