PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

Cevap: PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı

Salman Arslan 1-1 Mahir Kaya

Salman Arslan 1-0 Mahir Kaya

Salman Arslan 0-2 Mahir Kaya

Bu aralar lesh gibi oynuyorum. Basariya doydum. Ilk mac is kazasi dedik,ikinci macta 5 tane yedik.

Salman cezali belki ama ben yinede fairplay ugruna yazayim.

Inter 7-0 Barcelona

Inter 5-0 Barcelona

Helal olsun, sapka cikartiyorum. Hic bir varlik gösteremedim.

8-0 di la ilk macin sonucu ))

ama sen cok aptal isler yaptin, 2-3 sifir öne gectigim zaman herkesi ofansa yolladin yanilmiyorsam, ayrica gollerde hep kaleciyi yerinde brakmadin, bu da aisime geldi ))

beni sasirtan konu, hemen hemen hic pozisyon bulamadin 2 macta, oysa sen bu konuda eskiden cok iyidin.

bu arada, bir an önce barcadan vazgec, 3-4 gündür barcayi braktim, online millete karsi oynarken, o kadar mac yaptim 5-6 kez ancak yenilmisimdir.

barca eger cok ama cok iyi fifaci degilsin, diger buyuk takimlara göre cok zor bir takim. Aradaki fark baya büyük. barca ile zar zor attigin golleri, ineter, chelsea, real ile hic zorlanmadan atabiliyorsun, 2-3 pas, bir orta, gol. yada forvetlerde barcada güclü adam yok hic, eto, millito, torres, rooney gibi hem hizli hem guclu adamlarla ama isin cok daha kolay. Barcanin hizi var ama bu hiz, cabukluluk eger cok iyi fifaci degilsen, bir avantaj degil, hatta dezavantaj. Cunku acayip hizli oynamak zorundasin ve bu cok yorucu birsey vede özellikle senin gibi pas yapmayi sevenler icin kötü birsey, cunku pas yaparken sakin vede yavas oynamak, sabirli, kosulari yapan topculari görerek, oynamak cok gerek.

Barcada ama hemen herkes ileriye dogru gidiyor, ve sen pas yaparken, kosulari yapan topculari hizli cabuk takip etmezsen, zorlaniyorsun..

Özellile senin, benim gibi barca ile aylardir oynayanlar icin,y ani bu zor takimla oynamayi alisik olanlar icin cok iyi geliyor, chelsea, inter, madridle oynamak, cok rahat oynayabiliyorsun, barca ile o kadar enerji harcayarak attigim golleri, bu takimlarla hic zorlanmadan atabiliyorum.

Bende hep barcayi alirdim, özellikle pas konusunda cok iyi olduklari düsündügüm icin ama simdi anladim ki, tam tersine, saglam pas yapmak istiyorsan, barcadan vazgeciceksin.

Mahire ve mehmete karsi oynarken, hep kornerlerden goller yiyorum, bu konuda hala carisizim. Mehemtle dün 3 mac yaptik toplam 5 golün 3'sü mü, ikisi mi kornerlerden idi.

Mahire karsida yedim 1-2 tane.

Mahirin bir özelligi var, ilk maclarda zorlanir, ama ne kadar cok mac yaparsan, sonlarda acilir.

Ilk mac berabere bittiydi ama Mahir hemen hemen hic bir varlik gösterememisti, bayadir oynamiyorduk, sanirim performansimdan saskin kalmisti )) bir pozisyonu bulmustu onuda ronaldo ile gole cevirdi. 1-1 bitti.

Ikinci macta, ben 1 pozisyon buldum, degerlendirdim aldim.

Ama ücüncü macta mahir iyi oynadi, herzamanki gibi sonradan aciliyor.

Benimde bir huyum var. Oyun bile olsa, sevdigim takimlardan baska takimlari alamiyorum. Icime sinmiyor nedense. Mesela NBA2k11 var. Ordada suana kadar birkez bile Boston Celtics haric takim almadim.

Fifadada Barcelona ve Galatasaraydan baskasini almam.

2-3 kez Realle oynadim denemek icin. Gercekten fark büyük. Ronaldo,Kaka,Xabi Alonso felan cok hayvani yapilmis,heleki sutlari.

arkadasla rkuzenim fifa11 alicakta, kullanmis bir cd alirsa, online oynayabilir mi?

Ne demek yok? Kitapçıkdaki kodu niye giriyoruz o zaman?

iste bunu demek istedim, bu kodu birisi bir kez kullanmis ise, bunla online oynamis ise, su easportsta falan üyeligi vs vs.

oynayabilir mi bu kullanilmis cd ile online?

(o kitap , dolayisiyla kodu da var elinde)

Ne demek yok? Kitapçıkdaki kodu niye giriyoruz o zaman?

Satin alabiliyorsun ? Bir gamestore'dan ikinci el, online oynanabilecek oyun aliyorsan yaninda vermeleri gerek hem. Oyle olmasa bile code'u sordumu satin alabilme opsiyonu var PS store'dan.

Satin alabiliyorsun ? Bir gamestore'dan ikinci el, online oynanabilecek oyun aliyorsan yaninda vermeleri gerek hem. Oyle olmasa bile code'u sordumu satin alabilme opsiyonu var PS store'dan.

iste bunu istemiyordum ben, bu islerden ne ben anliyorum, nede o.

yani oynayamaz direkt ...

Yav Salman nesini anlamayacan. Oyunu nerden, kimden alacak ? Dukyandan alirsa yaninda kod'u vermeleri gerek. Baskasindan alirsa bile, dukyandan 10 euro'luk PSN card alirsiniz, kod'u PSN store'da yukler. Oyunu baslattimi Online Pass'i soruyor zaten, yoksa orda "Online Pass Kaufen" yazar.

durum su, onun aldigi dükan, eski cd, dvd lerin satildigi yer, yani ben yarin fifa11'mi, o kitab, dolayisiyla arkasinda yazilan koduyla sattim sayalim, kuzenim 2 gün sonra o dükkene gelip, benim sattigim o oyunu aliyor. Hem cd var, kitap var, arkasinda da kodu. Ama iste bu kod kullanilmis benim tarafimdan bir kere onilne da. Yani adam online oynayamaz. Olay bu.

ayrica bizim burdaki dükkende hic bir kodu falan satmazlar, bundan adim gibi eminim, burda yasiyorlar ama bunlarin dilini bile dogru düzgün bilmiyrolar, yani ters bir dükken.

ps store falan, online bunlarla hicbir zaman ugrasmadim, ugrasmadik, zaten tavsiyede edilmez, bunun son zamanlarda daha iyi anladim (hack olayi)

10 euroya kod alinir diyorsun, oyun icin zaten 20 veriyor, 10 euro daha eklersen, zaten yeni oyun almak daha mantikli )))

neyse, ben burdan alip yollayacagim en iysi kuzenime)))

durum su, onun aldigi dükan, eski cd, dvd lerin satildigi yer, yani ben yarin fifa11'mi, o kitab, dolayisiyla arkasinda yazilan koduyla sattim sayalim, kuzenim 2 gün sonra o dükkene gelip, benim sattigim o oyunu aliyor. Hem cd var, kitap var, arkasinda da kodu. Ama iste bu kod kullanilmis benim tarafimdan bir kere onilne da. Yani adam online oynayamaz. Olay bu.

ayrica bizim burdaki dükkende hic bir kodu falan satmazlar, bundan adim gibi eminim, burda yasiyorlar ama bunlarin dilini bile dogru düzgün bilmiyrolar, yani ters bir dükken.

ps store falan, online bunlarla hicbir zaman ugrasmadim, ugrasmadik, zaten tavsiyede edilmez, bunun son zamanlarda daha iyi anladim (hack olayi)

10 euroya kod alinir diyorsun, oyun icin zaten 20 veriyor, 10 euro daha eklersen, zaten yeni oyun almak daha mantikli )))

neyse, ben burdan alip yollayacagim en iysi kuzenime)))

15-20 euro daha versin, hem oyun "yeni" olur hem kod mod problemi olmaz. Kafasi rahat olur. En temizi. :)

Aranizda Dante's Inferno'yu oynamis olan varmi ona cevap verin :) Almak istiyorum, ama gercekten bir God of War fanboy'um. Ne diyorsunuz ? Birde cok stressli oyun diyorlar. Cehennem'de geciyor, stress dolu muzik, grafikler vsvs.

Aranizda Dante's Inferno'yu oynamis olan varmi ona cevap verin :) Almak istiyorum, ama gercekten bir God of War fanboy'um. Ne diyorsunuz ? Birde cok stressli oyun diyorlar. Cehennem'de geciyor, stress dolu muzik, grafikler vsvs.

God of War :016:

God of War>>Sizin en sevdiginiz oyun

EDIT: San Andreas hariç

San Andreas'i olduresiye oynadim. GTA4 ve sonra cikan Ballad of Gay Tony ve Lost and Damned guzeldi, hatta grafikler muthisti. HDMI kablosu takip, 1080p'de mukemmel zevk veriyordu, ama gameplay'i asla San Andreas kadar degildi. Umarim GTA 5'de San Andreas stilinde olur, sandbox oyunlarina cag atlatir.

Geri
Üst Alt