Cevap: PS3 / Online Turnuva Sohbet Alanı
Bu aralar lesh gibi oynuyorum. Basariya doydum. Ilk mac is kazasi dedik,ikinci macta 5 tane yedik.
Salman cezali belki ama ben yinede fairplay ugruna yazayim.
Inter 7-0 Barcelona
Inter 5-0 Barcelona
Helal olsun, sapka cikartiyorum. Hic bir varlik gösteremedim.
8-0 di la ilk macin sonucu ))
ama sen cok aptal isler yaptin, 2-3 sifir öne gectigim zaman herkesi ofansa yolladin yanilmiyorsam, ayrica gollerde hep kaleciyi yerinde brakmadin, bu da aisime geldi ))
beni sasirtan konu, hemen hemen hic pozisyon bulamadin 2 macta, oysa sen bu konuda eskiden cok iyidin.
bu arada, bir an önce barcadan vazgec, 3-4 gündür barcayi braktim, online millete karsi oynarken, o kadar mac yaptim 5-6 kez ancak yenilmisimdir.
barca eger cok ama cok iyi fifaci degilsin, diger buyuk takimlara göre cok zor bir takim. Aradaki fark baya büyük. barca ile zar zor attigin golleri, ineter, chelsea, real ile hic zorlanmadan atabiliyorsun, 2-3 pas, bir orta, gol. yada forvetlerde barcada güclü adam yok hic, eto, millito, torres, rooney gibi hem hizli hem guclu adamlarla ama isin cok daha kolay. Barcanin hizi var ama bu hiz, cabukluluk eger cok iyi fifaci degilsen, bir avantaj degil, hatta dezavantaj. Cunku acayip hizli oynamak zorundasin ve bu cok yorucu birsey vede özellikle senin gibi pas yapmayi sevenler icin kötü birsey, cunku pas yaparken sakin vede yavas oynamak, sabirli, kosulari yapan topculari görerek, oynamak cok gerek.
Barcada ama hemen herkes ileriye dogru gidiyor, ve sen pas yaparken, kosulari yapan topculari hizli cabuk takip etmezsen, zorlaniyorsun..
Özellile senin, benim gibi barca ile aylardir oynayanlar icin,y ani bu zor takimla oynamayi alisik olanlar icin cok iyi geliyor, chelsea, inter, madridle oynamak, cok rahat oynayabiliyorsun, barca ile o kadar enerji harcayarak attigim golleri, bu takimlarla hic zorlanmadan atabiliyorum.
Bende hep barcayi alirdim, özellikle pas konusunda cok iyi olduklari düsündügüm icin ama simdi anladim ki, tam tersine, saglam pas yapmak istiyorsan, barcadan vazgeciceksin.
Mahire ve mehmete karsi oynarken, hep kornerlerden goller yiyorum, bu konuda hala carisizim. Mehemtle dün 3 mac yaptik toplam 5 golün 3'sü mü, ikisi mi kornerlerden idi.
Mahire karsida yedim 1-2 tane.
Mahirin bir özelligi var, ilk maclarda zorlanir, ama ne kadar cok mac yaparsan, sonlarda acilir.
Ilk mac berabere bittiydi ama Mahir hemen hemen hic bir varlik gösterememisti, bayadir oynamiyorduk, sanirim performansimdan saskin kalmisti )) bir pozisyonu bulmustu onuda ronaldo ile gole cevirdi. 1-1 bitti.
Ikinci macta, ben 1 pozisyon buldum, degerlendirdim aldim.
Ama ücüncü macta mahir iyi oynadi, herzamanki gibi sonradan aciliyor.