Yeni nesil oyun konsolu almak istiyorum beyler, hangisini tavsiye edersiniz?
Evt...Rahmi hangisini öneriyorsa onu gönül rahatlığıyla eleyebilirsin.Hangisini almayacağını biliyorsun artık Vasfi.
PS4 ve Xbox arasında en net fark oyun seçeneği, bu konuda PS4 üstün. Görüntü kalitesi olarak yazdıkların arasında bir tek Xbox One S 4K destekliyor ama o bile orijinal 4K değil. Yani Pro olmayan PS4 ile Xbox One S arasında görüntü olarak pek fark yok.Farkları nedir beyler, görüntü, oynanabilirlik, oyun çeşitliliği vs. artılar, eksiler?
Ps4. Aylardır kutudan çıkarmak nasip olmadı öyle duruyor ben kurana kadar ps5 çıkmasa bari ?
Ps4 pro blurey oynatmiyor mu? Hic denemedim. Yaziklar olsun.PS4 ve Xbox arasında en net fark oyun seçeneği, bu konuda PS4 üstün. Görüntü kalitesi olarak yazdıkların arasında bir tek Xbox One S 4K destekliyor ama o bile orijinal 4K değil. Yani Pro olmayan PS4 ile Xbox One S arasında görüntü olarak pek fark yok.
Eğer 4K olmazsa olmasım diyorsan PS4 Pro veya Xbox One X tercih edeceksin. İkisi görüntü kalitesi olarak bir birine yakın.
Benim PS4 Pro da var Xbox One X de. Her ikisi de 4K olayında iyiler ama hani öyle müthiş denecek seviyede de değiller. Şu an Xbox One S veya Xbox One X cihazlarının tek dişe dokunur avantajı 4K Bluray filmleri oynatabiliyor olmaları.