PSG, Icardi'yi Sezon Sonunda Satacak

İtalya’dan Inter isterse zaten alır, sana kalmaz.

Herhangi bir top takım istediği taktirde Icardi’nin bizde kalma ihtimali yok, onlarla bonserviste zaten yarışamayız.

Ben hiç bir top takımın ilk 11e istemesini beklemiyorum.
Tottenham alabilir, kane bayern yaparsa

En kotu 4-5 ister tabi Tuncay sen ne bekliyorsun? Icardi 3 milyona mi oynayacak? 5 milyona raziysa hemen alinmali bunun baska turlu oluru yok. Burada bonservis bedelini dusurmek gerek soyle 6-7 milyon eurolara kadar indirebilirsek sahane olur. Bundan daha elit santraforu nereden bulacagiz? Bulmusuk, kimyasi da uyustu taraftar da cok seviyor. Yasi da uygun.
Iste onu diyorum bonservisi düsmese bu isin olacagi yok gibi. Cünkü icardi kariyer geregi düsük fiyatlara oyniyacak bir oyuncu degil. Bonservisi icin de bizim yönetim 8-10 milyon verecegini sanmiyorum. Bir sekilde PSG ikna etmeleri gerek.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Icardinin ille de GS ille de Cimbom diye diretmesi lazım. PSG'yi biraz baskı altına alırsa bu iş daha az paraya çözülür bence.

3.2 milyon Euro üzeri vermek mallık olur.
die-warrior-nun (1).gif

Tottenham alabilir, kane bayern yaparsa
EPL için uygun değil, Atletico falan desen neyse. Dribblingi olmayan santraforlar 11de tercih edilmiyor genelde yine de Manu isteyebilir belli olmaz.

Alabilecek takımlar Inter, Milan başka ihtimal vermiyorum. Inter taraftarıyla zaten arası bozuktu dönmez kolay kolay.

biraz daha fazla petrol çıkarırsınız salın bedavaya

EPL için uygun değil, Atletico falan desen neyse. Dribblingi olmayan santraforlar 11de tercih edilmiyor genelde yine de Manu isteyebilir belli olmaz.

Alabilecek takımlar Inter, Milan başka ihtimal vermiyorum. Inter taraftarıyla zaten arası bozuktu dönmez kolay kolay.
Bakalim. Ön eleme öncesi konu zor hal olur

Geri
Üst Alt