- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tottenham alabilir, kane bayern yaparsaİtalya’dan Inter isterse zaten alır, sana kalmaz.
Herhangi bir top takım istediği taktirde Icardi’nin bizde kalma ihtimali yok, onlarla bonserviste zaten yarışamayız.
Ben hiç bir top takımın ilk 11e istemesini beklemiyorum.
Iste onu diyorum bonservisi düsmese bu isin olacagi yok gibi. Cünkü icardi kariyer geregi düsük fiyatlara oyniyacak bir oyuncu degil. Bonservisi icin de bizim yönetim 8-10 milyon verecegini sanmiyorum. Bir sekilde PSG ikna etmeleri gerek.En kotu 4-5 ister tabi Tuncay sen ne bekliyorsun? Icardi 3 milyona mi oynayacak? 5 milyona raziysa hemen alinmali bunun baska turlu oluru yok. Burada bonservis bedelini dusurmek gerek soyle 6-7 milyon eurolara kadar indirebilirsek sahane olur. Bundan daha elit santraforu nereden bulacagiz? Bulmusuk, kimyasi da uyustu taraftar da cok seviyor. Yasi da uygun.
3.2 milyon Euro üzeri vermek mallık olur.
EPL için uygun değil, Atletico falan desen neyse. Dribblingi olmayan santraforlar 11de tercih edilmiyor genelde yine de Manu isteyebilir belli olmaz.Tottenham alabilir, kane bayern yaparsa
Komediyi bırakalım derim.3.2 milyon Euro üzeri vermek mallık olur.
Bakalim. Ön eleme öncesi konu zor hal olurEPL için uygun değil, Atletico falan desen neyse. Dribblingi olmayan santraforlar 11de tercih edilmiyor genelde yine de Manu isteyebilir belli olmaz.
Alabilecek takımlar Inter, Milan başka ihtimal vermiyorum. Inter taraftarıyla zaten arası bozuktu dönmez kolay kolay.
Hazirana kalırsa temmuzda falan biter anca.Bakalim. Ön eleme öncesi konu zor hal olur
Genel olarak bir forvet minimum hal olmali. Yoksa ön elemeye tek baris + mertens kaliyor forvet icinHazirana kalırsa temmuzda falan biter anca.
Mayısta bir noktaya gelmeli iş.
bence bazı aşklar yarım kalmalı