Ahmet Koca
Sarı Üye
- 12 Ağustos 2021
- 250
- 158
- 118
Yalan haber
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamların 2. kalite diye sattıkları formalar bile bitmiş sahil bölgelerindekiyle 5 milyon olmuştur belki D:Buna tatil bölgelerinde satılan cakma Formalarda dahilmi):
Kesin ama o cakmaların bazılarıda iyi kalite haadamların 2. kalite diye sattıkları formalar bile bitmiş sahil bölgelerindekiyle 5 milyon olmuştur belki D:
hadi her sezon çakma forma aldığını itiraf edelimKesin ama o cakmaların bazılarıda iyi kalite ha
Yabancı takımların aldım ama oglana cünkü sürekli birinin formasını istiyo bizim takımın bu sene parcalı ve siyahını aldım ama orjinali cakma degilhadi her sezon çakma forma aldığını itiraf edelim![]()
Zalandodan ısmarladım zalando cakna satmıyodur heraldehadi her sezon çakma forma aldığını itiraf edelim![]()
bilmiyorum kanka ben full çakma alıyorum. bayern,barca, liverpool ve psg ama en çokta gsnin çakmasını alıyorumZalandodan ısmarladım zalando cakna satmıyodur heralde
Yok bizim Formaları orjinal alıyomda digerlerini cünkü dedigim gibi oglan yok messi yok salah yok Reus sürekli forma istedigi icin cakma alıyom ama orjinal gibi cogu sürekli antremanlarda giyiyo ne solma var ne cekme ne dikişlerde atmabilmiyorum kanka ben full çakma alıyorum. bayern,barca, liverpool ve psg ama en çokta gsnin çakmasını alıyorum
oğlana orjinal mi diyorsun replika mı abiYok bizim Formaları orjinal alıyomda digerlerini cünkü dedigim gibi oglan yok messi yok salah yok Reus sürekli forma istedigi icin cakma alıyom ama orjinal gibi cogu sürekli antremanlarda giyiyo ne solma var ne cekme ne dikişlerde atma
O biliyo cakma oldugunu yabancı Formulara bi şey demiyo ama bizim formayı orjinal istiyooğlana orjinal mi diyorsun replika mı abi![]()
Türkiye de gazeteci olmak ne kolay beBayağı kemiksiz 133 milyon Euro? Orada bir iş vardır bu kadar da yüksek olamaz.