PSG'de Kadroda Düşünülmeyen İsimler Netleşti: Skriniar, Danilo ve Mukiele Kadro Dışı Kaldı

Kounde gibi dengeli kullanabiliriz. Solda jelert oynar.
Aynen. Bir de bu sakatlık durumları sezon planlamasını riske atabiliyor. Eldeki yabancıların çok yönlü olması bana göre çok önemli. Bak Davinson sakatlandı 1 ay yok. Hemen yerine oynayan adamı kaydırmak ile az süre alan birini kullanmak aynı verimi vermiyor bence. Jelert'in 2 beki de oynayabildiği kadar, alacağımız muhtemelen stoper veya bek oyuncusunun iki işi de yapabilen atletik bir oyuncu olmasını çok kritik görüyorum.

Bu isim Mukiele yerine başka biri de olabilir ama verdiğin örnekteki gibi Kounde profilinde genç ve potansitelli biri çok işimizi görür.

Alayım Skriniar ve Ugarte'mi.

3ünüde sarıp versinler.. olmadı 3ü kiralık opsiyonlu/opsiyonsuz. Yeterki şu lanet sezonu atlatalım

Akillari varsa yine gidip alirlar, Jelert'te sol tarafa gecsin en azindan Mukiele sag tarafta daha saglam olur.
Mukiele stoperede devşirildi son 2 senede. gerekirse orda da oynar. Aynı şekilde Chelsea’nin göndereceği chalobah var. Stoper, ön libero, sağ bek oynayabilen..

Yani fırsat transferi diyorlar ya işi bilen için şu anda öyle fırsatlar var ki.

Mukiele stoperede devşirildi son 2 senede. gerekirse orda da oynar. Aynı şekilde Chelsea’nin göndereceği chalobah var. Stoper, ön libero, sağ bek oynayabilen..

Yani fırsat transferi diyorlar ya işi bilen için şu anda öyle fırsatlar var ki.
Valla Erden baskan bu sürecte bizimle olsa cok iyi isler yapacagindan eminim… dedigin gibi cok firsat doguyor…

Valla Erden baskan bu sürecte bizimle olsa cok iyi isler yapacagindan eminim… dedigin gibi cok firsat doguyor…
Mesela yine salzburg’un 7 milyona bırakacağı solet var. Davinsonla beraber korkunç bir savunma hattı oluşturur.

Bir parça kadro planlamasını bilen biri olsa kulüpte şu 10 günde doğrudan ilk 11’e muazzam katkı yapacak 3-4 oyuncuyu uygun maliyetle kazandırır takıma. Ben son yıllarda Avrupa piyasasında bu kadar ‘fırsat transferinin’ olduğu bir dönem hatırlamıyorum

Mukieleyi icardi stylr alın olum.
Adamlar ülkeye oyuncu gönderme konusunda çok zorlamıyorlar zaten.
Yanına da karı ayman sarın.
Şu iki adamı gidip ikna etsen yeter.

Abi ver ikisine 20 milyon taksitli al getir bazı şeyleri düşünmezsin zaten o saatten sonra.
Ama tüm şunlar ortadayken yine gidip dünyadaki en mal herifi bulup transfer diye önümüze koyanları hala kulüpte tutmaya devam edelim.

Menajerlere pay vermemek için şekilden şekle giren adamlar bir tane ne olduğunu anlamadığımız ve seneye kiralık gönderilecek herife 9 milyon saydı.
Elalem o paraya fenerin de içinden geçen norveçin yeni altın çocuğunu alıyor.

Yok abi benim bu kulüpten de kulübün sahibiyiz diye dolanan genel kuruldan da umudum yok.
Kulübün arazisi olsun değerlendirilmek için birileri organize olsun tüm kuruluş amacı bu.

Geri
Üst Alt