PSV Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

4lü savunmanın sağına sekidika koymaz imkansız çok net 3 4 3 kadrosu. İleri taraf arda babel kerem

linç yemeyeceksem ben beğendim kadroyu özellikle 3lü tercihini, pres yapan bir felsefeye sahip rakibe topu vereceğiz top arkasında bekleyeceğiz klasik taktik hadi haırlısı

ne bekliyordunuz da bu kadar şaşırdınız anlamadım doğrusu

mustafa tercihi haricinde elde bu kadar oyuncu var zaten yav

Haftalar önce bu maça üçlü çıkalım dedim ama Muhammed'siz Sekidika ile filan bana da tablo vahim göründü. Yine de bir hazırlık var gibi tutmasını bekleyeceğiz. Muhtemelen uzun top yapacağız.

Sekidika hadi aslan iyi perf gösterde bir de sağ beke para harcamayalım, direk seni monte edek

Babel dışında en doğru kadro.. Mustafa ve Falcao tam iyileşmemiş anlaşılan.. 2. yarı Arda çıkar yerine forvet girer..

Sekidika kesinlikle sag bek bence. Yoksa kalkıp sag kanata Yunus yerine o herifi tercih ettiyse yuh diyorum.

bence 4-3-3. Forvet hatti Sekidika - Kerem - Babel. Alpi sagbek, Ömer solbek.

Muslera
Sekidika Luyindama Marcao Ömer
Alpaslan
Arda Emre Aytaç Kerem
Babel

Mostafa niye yok anlamadım ama Babel defans arkasına sarkabilen ve gerektiğinde cenk edebilen biri

h. olmasını ve muzaffer olmamızı arzuluyorum
Hayri heis'in kadrosu da olabilir.

Biz bile bu isin icinden cikamiyorsak bir de PSV teknik ekibini düsünün.

FT yine yapti yapacagini :asd: (y)

Mayıs ayında da yazmıştım. Terim şampiyonluk garantisi de alsa her rakibi 10-0 da yense Galatasaray'da kalmamalıydı. İşi gücü zırva sıkmak. Bu maçıda 10-0 kazansa artık takımı salmalı. Çok hizmet etmek istiyorsa başkan olsun istediğine posta koysun. Yeter artık saçma sapan kadrolar yapmasından, taktımı takmasından. 4 yılda 30 maçtan alsak 120 maçta 10 kez iyi oynadığımız ezdiğimiz maç yok. Ben taraftar olarak gümbür gümbür Galatasaray izlemek istiyorum. İşi gücü kolpa oldu artık. Hâlâ söylüyorum yol yakınken efsane kalması gerekirken amaçsız şekilde ısrar ediyor. Bana terimin geçmişini savunmayın. En son galibiyeti ne zaman aldık Avrupa da ondan haber verin. Biz Türklerin kanında geçmişle yaşamak var. Unutmayın gençler Uefa kupası 21 yıl öncede kaldı. Millet çağ atlıyor bizde geçmişe bakıp ip atlamaya devam ediyoruz

Haftalar önce bu maça üçlü çıkalım dedim ama Muhammed'siz Sekidika ile filan bana da tablo vahim göründü. Yine de bir hazırlık var gibi tutmasını bekleyeceğiz. Muhtemelen uzun top yapacağız.
rakipler 2000 kadromuza karşı dediğiniz gibi çıkardı hep presi uzun topla kırmalar orta sahayı kalabalık tutmalar top arkasında beklemeler

ne bekliyordunuz da bu kadar şaşırdınız anlamadım doğrusu

mustafa tercihi haricinde elde bu kadar oyuncu var zaten yav
Arda nasil hazirlanmis biri onu soylesin arda ne yapacak bu macta hangi kontraya cikacak topu alip 50 metre surecekmi kimse bana su macta ardanin oynamasinin izahini yapamaz

Şu kadroya ve yedeklere baktığında insan biraz düşünür Terim'in kadro mühendisliği gerçekten sıfır ortalama ve üzerinde dediğimiz adam çok az olanlarda potansiyellerini gösteremez hale geldiler ...

Geri
Üst Alt