PSV Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Padişahımızin onyekuruyu sildiği belli oldu şehzadesine kadroda yer açmak için yilan gibi adami bedavaya aldırmadı Allah kahretsin. Bu arda inati yüzünden geçen sene şampiyonluğu verdin hala daha inadına devam ediyor. 10 tane kanat var takımda yeni de transfer yaptırdın 4 sene önce futbolu bırakmış heriften hala medet umuyor yaa hala. Lan basaksehir de kadroya girememis adami Galatasaray futbol kulübünde nasil her maça 11 başlar yaaa allahım sen sabır ver yarabbi.

Muslera
Alpaslan Luyindama Marcao Ömer
Aytac
Sekidika Arda Kilinc Kerem
Babel

Veya

Muslera
Luyindama Alpaslan Marcao
Sekidika Aytac Kilinc Ömer
Arda Babel Kerem

Çıkarılabilecek en iyi kadro zaten buydu. Ayrıca Arda'yı eleştirenler adam yabancı olsa " abi adam Barcelona'da oynadı tekniği yeter. abi muazzam paslar atıyor abi" derdiniz hiç eleştirmeyin bu maça tabiki Arda ile başlamalıyız.
Arda isterse papua yeni gine'li olsun, en fazla tv8'de acun'la kum sahada oynayacak seviyede.

bi kazmalık yapmasın diye yanına ekstra alpaslanı da koymuş. umarım bu sefer batırmaz
ben tam tersine, benim adima kapali kutu alpaslan....
bu eslesmede marcao,lyund tandeminden yana problem yasamayiz diye dusunuyorum.
sag bek bolgemiz ve sol bek bolgemiz bana gore en zayif halkamiz ve yara alirsak buralardan alacagiz rakibin oyun kurgusu ile karsilastirma yaptigimda.....

genel toplamda. rakibinde 11ini gordukten sonra kanimca hayirli bir skorla ayrilacagiz buradan.
rovansta da isi bitiririz inancindayim.....

Maçı ilk yarı 0-0 tutayım ikinci yarı Mustafa bi tane atar kadrosu ile çıkmış

3’lü defans, luyi marcao alpaslan

sekidik sağ bek, ömer solbek

Aytaç ön libero
kerem arda kılınç ortasaha
Babel forvet

Saçma sapan tercihler

Hayırlısı bakalım

Herkes hakli,hocam aciklasin gercegi bakalim

Öyle görünüyor ki; spikerden, bol bol " ne yazık ki topu yine ağlarımizda gördük" cümlesini duyacağız.

Geri
Üst Alt