PSV Maçı İlk 11'imiz ve Yedeklerimiz Belli Oldu

Ulan yine hangi hain sizdirdi kadroyu dunden beri bu kadro yaziliyor zaten

Hocam 8 tane forvet alacağına Mahoyu alsaydın ya kadroya. Ne işi var Cagnenin

bu sefer farkli bir sey deniyoruz gibi... 4lu blok... 442 mi cikiyoruz... daha kompakt ve dengeli cikmayi dusunmus hoca kagit uzerinde... keske bu tur denemeleri hazirlik maclarinda yapsaydik bol bol.
neyse.

yedlin versus gakpo denkleminde ,sekidika nin onde oynayip defansa bolca yardim etmesi onem arz edecektir bu kanat ozelinde.

rakipte
ilk macta gakpo yedekten girmisti ve etkili olmustu. euro dan dondugu icin mac kadrosunda olacagi ama ilk 11 cikmayacagini bekliyordum, nitekim boyle oldu. yedekten girip kendi performansini sundu.

bu aksam bu oyuncunun bolgesi agirlikli olur olusumlar. gobekte gotze bos birakilmamali.. sagdaki madueke acik alan buldumu cosanlardan . ilk macta zahavi'yi macin yildizi yaptik. halbuki en tehlikeli ve en bos birakilmamasi gereken isimdi. birde 3lu cikinca onlarin rahat manevra yapmasina yol actik defans blogumuzda.

ilk macta orta sahadaki oyuncularimizin dinamik pres karsisinda eli ayagina dolanmisti ,ozellikle emre k... aytac da rakibin arasinda kaybolmustu...
gerideki alparslan ayagindakini rakibe vermesi bazi anlarda, rakibi karsilamadaki yanlis yer tutusu ,beden kullanimi vs keza... bugun gerci kesik yemis.

hayirlisi olsun. orta ve on taraf aytac haric genc bazli. dinamik olursak bir seyler yapariz diye dusunuyorum.

basarilar takimimiza.

duran toplar bizim adimiza belirleyici olur gibi... bol bol duran top,korner vs bulmaya calisalim.

11'de bile 2 sağbek var zaten, mahmut'un olmaması çok şaşırtıcı değil. yedlin'e bişey olsa belli ki sekidika çekilecek oraya. ama oğulcan yokken, feghouli obezken yunus'un hiç düşünülmemiş olması bi tık sinir bozucu.

Geri
Üst Alt