Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.570
- 12.549
- 2.868
Tanımakdan ziyade ,kadroda olmaması mı eleştiriliyor onu anlamdım .U19un sağ beki
Büyütecek bir olay değil bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tanımakdan ziyade ,kadroda olmaması mı eleştiriliyor onu anlamdım .U19un sağ beki
ikinci yarıda girerse pazarlamak için heraldeHocam 8 tane forvet alacağına Mahoyu alsaydın ya kadroya. Ne işi var Cagnenin
Şu maçta ikinci yarı girsin daha da alacak takım bulamayızikinci yarıda girerse pazarlamak için heralde
King Kong girerse 1 golu var.Şu maçta ikinci yarı girsin daha da alacak takım bulamayız
Hazırlık maçında çok iyi oynamıştı kadroda olmayı hakediyordu benceTanımakdan ziyade ,kadroda olmaması mı eleştiriliyor onu anlamdım .
Büyütecek bir olay değil bence
Beklenti sanırım psv nin kontra ile saldırması,bu yüzden kanat hızına önem vermiş gibi duruyorYunus yine hocanın gözüne girememiş herhalde
Yedekte de yok renktaşBeklenti sanırım psv nin kontra ile saldırması,bu yüzden kanat hızına önem vermiş gibi duruyor
İkinci yarı sek in yerine girer ,yedlinin performansıda önemli tabi
Yedekte de yok renktaş
En büyük eksikteylan yedekte de yok
milli takımda kenarda çay içmek için cl elemesini kaçırmaktan ötürü memnundur umarım
Alpaslan olabilirdi oraya, çokça ÖL oynamışlığı var...En büyük eksik
Bomboş 6 numaramız
Konuda y üzerine şaka yapmak serbest mi ?Katılmamak mümkün değil