Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalaka herif
defol git lan
hocaya guvenyönetim hocayı ikna etmiş
sözlerini tutabilirler umarım
kerem var dediGhezzal konusunda ne dedi hoca yayın kesildi izleyemedim
kerem var dedi
Keremi hiçbirimiz gömmuyoruz ki ama transfer de bekliyoruz Kerem Galatasarayın geleceğiKerem'i gömmeyin lan, gayet fıstık gibi topçu
Paramız yok, çöp yükümüz çok.Keremi hiçbirimiz gömmuyoruz ki ama transfer de bekliyoruz Kerem Galatasarayın geleceği
Sonuna katılıyorum bende farklı düşüncede değilim ki ama beklentimiz de var yapacaklarına da inanıyorum ama 1 sene Avrupa da çöpe gitmeden inşallah başarırlar konferans ligine bile gitsek başarılı olmak zorundayız puan olarak çok geriye düştük her sene de daha geriye gidecez Avrupa puanı şart burda belki bir çok kişi kızacaktir ama uefa Avrupa ligi de zorlaştı iyi bir derece yapmak icin uefa konferans ligine gitmeyi hayırlı buluyorum şampiyonlar ligi olmazsa tabiParamız yok, çöp yükümüz çok.
Dün başkan dedi(samimiyetine inanırsın,inanmazsın) anlaşılan futbolcuların fiyatları yükselmiş. Gidip 3 liralık topçuya 5 lira gömmemeliyiz.
Gedson halil onyekuru etebo sayısal eksigiz“Bizim takımımızı geçen senenin maçlarıyla seyretmek analiz açısından daha doğru olur, kimse gelmedi gidenler var, geçen seneden daha eksiğiz.”