PSV Maçı Öncesi Basın Toplantısı | GS TV

“Kerem’i aldığımızda bize ‘Yaa kardesim millet kimleri alıyor siz kimi alıyorsunuz.’ dediler ama bugün gelinen nokta ortada, milli takıma kadar yükseldi.”

Keremi hiçbirimiz gömmuyoruz ki ama transfer de bekliyoruz Kerem Galatasarayın geleceği
Paramız yok, çöp yükümüz çok.
Dün başkan dedi(samimiyetine inanırsın,inanmazsın) anlaşılan futbolcuların fiyatları yükselmiş. Gidip 3 liralık topçuya 5 lira gömmemeliyiz.

Paramız yok, çöp yükümüz çok.
Dün başkan dedi(samimiyetine inanırsın,inanmazsın) anlaşılan futbolcuların fiyatları yükselmiş. Gidip 3 liralık topçuya 5 lira gömmemeliyiz.
Sonuna katılıyorum bende farklı düşüncede değilim ki ama beklentimiz de var yapacaklarına da inanıyorum ama 1 sene Avrupa da çöpe gitmeden inşallah başarırlar konferans ligine bile gitsek başarılı olmak zorundayız puan olarak çok geriye düştük her sene de daha geriye gidecez Avrupa puanı şart burda belki bir çok kişi kızacaktir ama uefa Avrupa ligi de zorlaştı iyi bir derece yapmak icin uefa konferans ligine gitmeyi hayırlı buluyorum şampiyonlar ligi olmazsa tabi

millet kafayı psv macıyla bozmuş elenme ümidi zayıf takım bizim ligten hicbir takımda kolay eleyemez

Geri
Üst Alt