Puan Farkı Sadece 4, Artık Destek Zamanı

Puan farkı 4 hatta 1 bile olabilir.

Beşiktaş bunlara çelme takarsa 1 olur.

onumuzde ki eskısehır antalya bjk maclarını yenersek puan farkı 3 e kadar ıner...daha bıze gelecekler trabzona gıdecekler bjk ye gıdecekler lıg cok su goturur...en onemlısı bızım onumuzdekı su 3 macımızı kazanmak cunku kazanırsak rıtme gırerız ozguven gelır...

Yalnız şöyle bir şey var.Devre arası kadroyu baya genişlettik.Artık 3 kulvarı götürebilecek durumdayız.

bu baslığı görünce gecen sene angut comdaki baslıklar geldi aklıma puan farkı 3-4-5 her hafta artıyordu ne acıdırki o maça gelmeden iş bitmişti

Abi ben inancliyim. Bazilari üc kulvar'da oynamamizi desavantaj olarak görüyor. Transferler öncesi bende öyle düsünüyordum, ama artik genis bir kadromuz var. Kupa'da baya mac var, o yüzden yeni oyuncular daha cabuk alisacaktir takim'a. Üstelik genc oyuncular tercübe edinecektir. Yedek oyuncularimiz form'da kalacaktir. Kupa'yi kazanmamiz veya kazanamamiz önemli degil, bu saydiklarim önemli.

Rekabet ortami var. Millet bizirdaniyor Veysel'i alacaktik peki niye Salih'i aldik diye. Ne güzel iste, adamlar forma icin rekabet'te mücadele edecekler. Bknz. Hakan Balta ve Sabri Sarioglu. Perfomans artislari tesadüf mü aceba? (Tabi bir mac icin degerlendirme de yanlis ... ama umarim devami gelir.)

Sadece forvet hattinda rekabet yok. Yazin buraya da takviye sart. Tek forvet'e dönerek rekabet yaratila bilir ama. En azindan arada sirada yapilmali diye düsünüyorum.

Su an tek sorunumuz deplasman'daki maclar. Takim deplasman'da motive eksikligi yasiyor. Neyseki fikstür'e baktigimizda EsEs, BJK, FB ve Kasimpasa maclari kendi evimizde. Bu sorun'u asmamiz en önemli etken olabilir. Güzel futbol'u gectim ... 1:0 olsun bizim olsun diyorum sadece.

SL'i fazla saymiyorum. Chelsea son macimiz olur sanirim. Arena'da bir galibiyet alirsak cok sevinirim. Ama su an önceligimiz lig olmali. 4. yildiz ve sampiyonluk (-> SL) > SL yari finali. Benim sahsi görüsüm bu.

Sonunda su forumda sacma sapan konular disinda, duzgun bir sampiyonluk konusu acilmis.

Ben sene basindan beri puan farki 11'e ciktiginda bile sampiyon olacagimizi soyledim. Her zaman soyluyorum.

Bu takim bu sene sampiyon!!!

Fener'de çok iyi durumda değil ki şuan son 4 maçta 2 galibiyet 2 malubiyet aldı 1 galibiyeti de Konya'da nasıl aldığı ortada.. O yüzden şuan biz 2-3 maç peşpeşe kazanırsak fark falan kalmaz..

Tahminim Fenerbahce macina kadar 1-3 puan fark kalacak. Biz arenada onlari yenip ligder olacagiz.

Bu onlar icin kendi evlerinde aldigimiz kupadan daha kotu olacak.

Murhanın açtığı konuları unutmadım. Sürekli lig bitti vs diye konular açılıyordu.

Onlar puan kaybettikce bizim motivasyonumuz artiyor ama sadece bir ic saha galibiyetinden sonra hemen havalara girmek yersiz. Evet, fark 7'ye indi ve bize deplasmana gelecekler ancak bizim hala ciddi anlamda deplasman fobimiz var.

20 haftada tek deplasman galibiyetini bjk'ye karsi alan takim iddiali konuma gelmek istiyorsa deplasmanlarda karakter ortaya koymali ve galip gelmeli.. iki haftadan iki haftaya puan kaybedip duruyorduk, sansimiza 2 ic saha maci üst üste oynuyoruz. o gazla gidip antalya'yi deplasmanda yenersek iceride BJK derbisi var, müthis bir futbol resitali sunabilirsek su 3 macta gerisi kendiliginden gelecektir diye umuyorum..

Ama yine Antalya'da puan verirsek bu is biter.

Onlar puan kaybettikce bizim motivasyonumuz artiyor ama sadece bir ic saha galibiyetinden sonra hemen havalara girmek yersiz. Evet, fark 7'ye indi ve bize deplasmana gelecekler ancak bizim hala ciddi anlamda deplasman fobimiz var.

20 haftada tek deplasman galibiyetini bjk'ye karsi alan takim iddiali konuma gelmek istiyorsa deplasmanlarda karakter ortaya koymali ve galip gelmeli.. iki haftadan iki haftaya puan kaybedip duruyorduk, sansimiza 2 ic saha maci üst üste oynuyoruz. o gazla gidip antalya'yi deplasmanda yenersek iceride BJK derbisi var, müthis bir futbol resitali sunabilirsek su 3 macta gerisi kendiliginden gelecektir diye umuyorum..

Ama yine Antalya'da puan verirsek bu is biter.

Rakibimiz Fenerbahçe'nin ne kadar iyi bir takım olduğunu biliyorsun.

Nasıl kazandıklarını da, o yüzden ümitsiz olmak için bir sebep yok.

Ne 4'ü yahu? Hiçbir maç oynamadan kazanılmaz. Fenerli kafasına mı büründünüz sizde? Saçmalamayın.

Puan farkı 4 mü 7 mi bilmem ama eğer arena'ya puan farkını 3e ya da 2ye indirmiş bir şekilde çıkarsak çok fena parçalarız şikecileri.

Fener bize gelmeden liderliği almış oluruz..

Arena'da çakınca tuzu biberi olur, fark açılır..

Geri
Üst Alt