Puan Farkı Sadece 4, Artık Destek Zamanı

Arkadaşlar, "puan farkı 7 değil 4" saçmalığından vazgeçelim bence. Her maçı kazanacakmışız gibi konuşuyorsunuz. Takım Bursa'ya 6 gol attı diye herkes çok heyecanlanmış anlaşılan. Bekleyelim görelim, desteği kesmeyelim. Ne zaman ne olacağı belli olmaz.

Mesele puan farkı değil. Bu takım bursa maçındaki gibi inançlı ve istekli oynasın lig sonuna dek, isterse şampiyon olmasın hiç Üzmez beni, bilirim ki seneye böyle devam ederlerse silindir gibi ezecekler herkesi. Ayrıca biz 3 maç üst üste böyle oynayalım, şikeciler tutuşur ve arenadaki maça kadar puan farkı kapanır. Arada 7 puan fark varken bile nasıl tutuştuklarını görüyoruz.

Takıma inancımızı kaybetmemek ile birlikte büyük umutlara da girmemek lazım bir panik havası oluştu Fenerbahçe'de fakat herşey olabilir ilk yarıda kaybettiğimiz puanlar çok saçmaydı umarım tekrar etmeyiz.

Sürekli böyle içerdeki maçı almışız ya da kesin alırmışız havası oluşturmakta doğru gelmiyor bana hasbelkader berabere filan kalsak puan farkı önemsiz olmaksızın ligi bitmiş gibi bir hava oluşabilir bundan dolayı rahatsız edici böyle koşullandırmaları sevmiyorum.

Puan farkı 7 . Havaya gireceğiz illa ki ama uçmaya da gerek yok.

Puan olarak geride olmamıza rağmen onlardan daha çok inanıyoruz.Onların ki tecrübe ile sabit.Yanlış anonslar,Denizli faciaları vs. :)

geçen sene bu lafı Gökhan G. söylediğinde herkes dalga geçiyordu.

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk

Yok kardeş biz 4 puan farkla öndeyiz arenaya kaar onlar daha çok puan kaybeder biz alırız her maçı ..GG yapınca dalga geçiyorduk biz başladık aynısını yapmaya..

Puan farkı 10 sa 10 dur,8 ise 8 dir,5 ise 5 tir böyle hayaller kurarak biz zaten feneri yeneriz,fener şeye yenilir gibi ergence hayaller kurmak bize yakışmıyor ki gerek yok zaten hayallerle değil gerçeklerle yüzleşerek yavaş yavaş adım adım ilerleyelim...........

Puan farkı 10 sa 10 dur,8 ise 8 dir,5 ise 5 tir böyle hayaller kurarak biz zaten feneri yeneriz,fener şeye yenilir gibi ergence hayaller kurmak bize yakışmıyor ki gerek yok zaten hayallerle değil gerçeklerle yüzleşerek yavaş yavaş adım adım ilerleyelim...........

Aynen katılıyorum. Puan farkı 7 değil 4 söylemi sadece kuşları gaza getirir. Yönetim futbolcu taraftar biz kendimize güvenelim, Bursa'yı farklı yendik diye de gaza gelmeyelim.

Puan farki suan 7. 4 diyenler sadece kendini kandiriyor.

Sanki Arenada beraber kaldimmi halen 4 mu olacak. O da 7 de kalacak.

BgCzH-EIUAAtjGO.jpg

Geri
Üst Alt