Burak ÇELİK
10 Numara!
- 21 Ocak 2011
- 10.186
- 908
- 1.578
Daha fener maçına kadar köprünün altından çok sular geçer.Puan farkı 7'den daha az veya fazla olabilir.Puan farkı 4 demek saçma.
:trollfacce.gif:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha fener maçına kadar köprünün altından çok sular geçer.Puan farkı 7'den daha az veya fazla olabilir.Puan farkı 4 demek saçma.
:trollfacce.gif:
ALLAH´a sükür yine yanilmadim..
DAHA DURUN kasımpaşa da şikecilere koyma sırası....
bjk de ts de bizde bu takıma koyacağız inşallah diğer maçları da az hasarla atlatırız....
şikecilere 5 atabilirsek 5 ay Mancini avatar olacak.
şikecilere 5 atabilirsek 5 ay Mancini avatar olacak.

Evet Bursaspor galibiyetiyle puan farkı 4 olmuştur. Arena'da Fenerbahçe'yi futbol anlamında parçalayacağımıza inanıyorum ve güveniyorum, zaten 3 yıldır tamamen tüm psikolojik üstünlük bizde. Psikolojik üstünlük dışında, tüm tarihi zaferler, kupa sayıları olarak her türlü de üstünüz zaten.
Taraftar artık bunun bilincinde olmalı ve 34. hafta son düdüğe kadar takımı desteklemelidir. Yapılan hatalar, yönetim hataları vs... bunlar hep Haziran ayında tartışılacak konulardır. Futbolcularımız 4. yıldıza ve 20. şampiyonluğa inanmaya başladılar, biz de bu inançlarını desteklemeliyiz ve sonuna kadar destek olmalıyız.
Hadi BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI, 2 senedir olduğu gibi bu senede her türlü maddi manevi desteğini ver.