Puan Farkı Sadece 4, Artık Destek Zamanı

Takımdaki tüm oyuncularımıza saygı duyalım. Kötü oynayanı hemen öldürmeyip destek olalım. Ayrıca yazın Dünya kupasının olması bizim yabancı futbolcuların seviyesini arttırdı ve futbollarına yansıdı. Hepsi kupada boy göstermek isteyecek. Chelsea maçı bir eşiktir. Özellikle Melomuz için.

Biz takıma herzaman destek verdik.

10 puan önceden farkın kapanacağını söyledik.

Kimse İnanmadı!

Bu yıl da şampiyonuz.Sekmeyecek.

Artik destek zamani degil, HER ZAMAN destek zamani.

Gercek taraftar, takimini her zaman destekler.

DAHA DURUN kasımpaşa da şikecilere koyma sırası....

bjk de ts de bizde bu takıma koyacağız inşallah diğer maçları da az hasarla atlatırız....

is yerindeydim eve geldim bide bakdimki skor 2-0 azizenin resmi heryerde. ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH SAMPIYONUZZZZZZZ

Onumuzdeki iki lig macini da alabilirsek sampiyonuz yazin bir yere

CTM cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener'in puan kayıplarından dolayı değil, bizim oyunumuzdaki olumlu gelişimden dolayı umutluyum. Ama hala yeterli değil, daha iyi olmalıyız.

Evet Bursaspor galibiyetiyle puan farkı 4 olmuştur. Arena'da Fenerbahçe'yi futbol anlamında parçalayacağımıza inanıyorum ve güveniyorum, zaten 3 yıldır tamamen tüm psikolojik üstünlük bizde. Psikolojik üstünlük dışında, tüm tarihi zaferler, kupa sayıları olarak her türlü de üstünüz zaten.

Taraftar artık bunun bilincinde olmalı ve 34. hafta son düdüğe kadar takımı desteklemelidir. Yapılan hatalar, yönetim hataları vs... bunlar hep Haziran ayında tartışılacak konulardır. Futbolcularımız 4. yıldıza ve 20. şampiyonluğa inanmaya başladılar, biz de bu inançlarını desteklemeliyiz ve sonuna kadar destek olmalıyız.

Hadi BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI, 2 senedir olduğu gibi bu senede her türlü maddi manevi desteğini ver.

Yalnız hedefler çok güzel ve motive edici.

Bu sene hedef 4. yıldızı takmak.

Bu sene olursa, seneye daha heyecanlı bir hedef bekliyor olacak;

ikinci kez 4 sene üst üste şampiyon olmak. Harika harika, nefis.

Geri
Üst Alt