Puan Kaybından Sonra Ne Yapıyorsunuz?

En sinir olduğum ya cuma maçları ya da milli araya gireceğimiz zaman kaybettiğimiz maçlar. Tv'ye dalıyorum.

normalde oyun oynarım ama pc'yi henüz yenileyemediğim için o opsiyonum yok.
sinir içimde kaldı. hayat ışığım sönük. biri zili çalarsa direkt saldırabilirim.

Ulan o değil de Hasan Şaş'ın ağladığı sezonki şampiyonluktu sanırım. Dayımla maç izliyoruz dayım da fanatik Gslidir. Otel restoranında izliyoruz maçı, dayım beni camdan aşağı atıyordu az daha sevinçle

Ne yapalım herkese dümdüz sövüyoruz.

Ha bir de film falan izliyorum rahatlamak için. Bugün mesela Heads of State izledim keyifliydi film.

Ilk 1 saat sinirli oluyorum, sonra aklıma fakir olduğum gerçeği geliyor, futbolcuların karı kızla paraları yediğini düşünüyorum, geçiyor biraz.

Bugün combo yaptılar bize, önce bize puan kaybettirip yine feneri kollayarak maç kazandırdılar. Ascensio'ya kırmızı verilse maçı gene penaltıyla verirlerdi gerçi.

Futbol o kadar odağımda değil. Eleştirimi yapar devam ederim.

Futbol o kadar odağımda değil. Eleştirimi yapar devam ederim.
2000 lerin sonları 2010 ların başları benim de futbol odağımda değildi ata

Futboldan soğumuş baskete vermiştim kendimi, herhalde futbolda işler düzgün gitmediğinden

NBA için sabahlardık, Euroleague takip ederdik

Hey gidi günler

2000 lerin sonları 2010 ların başları benim de futbol odağımda değildi ata

Futboldan soğumuş baskete vermiştim kendimi, herhalde futbolda işler düzgün gitmediğinden

NBA için sabahlardık, Euroleague takip ederdik

Hey gidi günler
Ben direkt şarkılara gömülüyorum temizinden üstad

Ben direkt şarkılara gömülüyorum temizinden üstad

Öyle bir dönemimizde oldu, koca bir müzik arşivi, kütüphanesi yapmıştım. Kasetler, Cdler, mp3 albümler, FLAC albümler hahaahaaaa.

Genre'ler ile kafayı kırmış müzik türlerini sınıflandırıyordum vs.

Oluyor bunlar belli yaşlarda oluyor 😄

Geri
Üst Alt