Puan Kaybından Sonra Ne Yapıyorsunuz?

Max yarım saat falan sinirleniyorum sonra geçiyor pek umursamıyorum açıkçası spor bu sonuçta

Cehaletin gözlerimi kanatıyor. Maalesef bu dönemde cehalet de moda.
Sosyal çevrende de böyle misin bilmiyorum ama (pek zannetmiyoıum) bugüne kadar bir tarafların dağılmadan gelmen mucize olmuş. Tabi burada da yönetim tarafından kollandıkça durumlar belli.

Puan kaybından önce ne yapıyorsam onu yapıyorum usta. Kafamızı yerden yere mi vuralım?

Genelde puan kaybı olunca buraya girmiyorum çünkü Galatasaraylı olmadığına emin olduğum kriptolar forumu basıyor. Son 3 yılda 2 döngü var 10-15. Hafta arasında gerçekleşen 1. Fenerbahçe tutulması ve 30. Hafta civarı gerçekleşen 2. Fenerbahçe tutulması. İkisinde de neredeyse çift hanelere çıkan fark erir. Takım oyun olarak düşer. Ve burada “Şampiyonluk gitti, kaybettik, bittik biz” korkus salmaya çalışan kriptolar dolar. Çok değil 2-3 haftaya bulutlar dağılır ve bunlar da tekrar standart taraftar kimliğine bulanırlar.
Net bir röntgen çekmişsin helal

Sosyal çevrende de böyle misin bilmiyorum ama (pek zannetmiyoıum) bugüne kadar bir tarafların dağılmadan gelmen mucize olmuş. Tabi burada da yönetim tarafından kollandıkça durumlar belli.
Beni kim kolluyor önder? Son 3 senenin 1.5 senesini mapusta geçirdim ben. şu yazdığına rağmen sen ceza almıyorsun bunu ben yazsam çoktan atmışlardı.

Oğluma eşime sarılyıorum genelde. Onların verdiği huzuru hatırlıyorum. Oğluma bakıyorum ulan böyle bir şey var hayatımda buna sevinmelisin diyerek kendimi avutuyorum
Gece uyanmaları maalesef en çok üzen şey. Uyanınca aklıma gelen ilk şey maç oluyor ve alkollüysem inliyorum, hanım öyle söylüyor

Beni kim kolluyor önder? Son 3 senenin 1.5 senesini mapusta geçirdim ben. şu yazdığına rağmen sen ceza almıyorsun bunu ben yazsam çoktan atmışlardı.
Forum kurallarına göre, (güya) samimi olmadığın birini alıntı yapıp sataşmak ceza sebebi deniyor. Senle bir samimiyetimiz olmadığı halde iki de bir alıntı yapıp durman, hayırdır ?

Geri
Üst Alt