- 20 Mayıs 2019
- 9.798
- 9.292
- 1.293
y gibi bir gün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sığırpress bitti hayat bitti rdaşy gibi bir gün
de’yi ayrı yazma akpli misin ya bu nasıl hataGenel de transa geçiyorum.
velev ki, sana ne ?de’yi ayrı yazma akpli misin ya bu nasıl hata
Cehaletin gözlerimi kanatıyor. Maalesef bu dönemde cehalet de moda.velev ki, sana ne ?
Sosyal çevrende de böyle misin bilmiyorum ama (pek zannetmiyoıum) bugüne kadar bir tarafların dağılmadan gelmen mucize olmuş. Tabi burada da yönetim tarafından kollandıkça durumlar belli.Cehaletin gözlerimi kanatıyor. Maalesef bu dönemde cehalet de moda.
Net bir röntgen çekmişsin helalGenelde puan kaybı olunca buraya girmiyorum çünkü Galatasaraylı olmadığına emin olduğum kriptolar forumu basıyor. Son 3 yılda 2 döngü var 10-15. Hafta arasında gerçekleşen 1. Fenerbahçe tutulması ve 30. Hafta civarı gerçekleşen 2. Fenerbahçe tutulması. İkisinde de neredeyse çift hanelere çıkan fark erir. Takım oyun olarak düşer. Ve burada “Şampiyonluk gitti, kaybettik, bittik biz” korkus salmaya çalışan kriptolar dolar. Çok değil 2-3 haftaya bulutlar dağılır ve bunlar da tekrar standart taraftar kimliğine bulanırlar.
O sezon özelinde dayını anlayabiliyorumUlan o değil de Hasan Şaş'ın ağladığı sezonki şampiyonluktu sanırım. Dayımla maç izliyoruz dayım da fanatik Gslidir. Otel restoranında izliyoruz maçı, dayım beni camdan aşağı atıyordu az daha sevinçle
Beni kim kolluyor önder? Son 3 senenin 1.5 senesini mapusta geçirdim ben. şu yazdığına rağmen sen ceza almıyorsun bunu ben yazsam çoktan atmışlardı.Sosyal çevrende de böyle misin bilmiyorum ama (pek zannetmiyoıum) bugüne kadar bir tarafların dağılmadan gelmen mucize olmuş. Tabi burada da yönetim tarafından kollandıkça durumlar belli.
O sezon özelinde dayını anlayabiliyorum
Forum kurallarına göre, (güya) samimi olmadığın birini alıntı yapıp sataşmak ceza sebebi deniyor. Senle bir samimiyetimiz olmadığı halde iki de bir alıntı yapıp durman, hayırdır ?Beni kim kolluyor önder? Son 3 senenin 1.5 senesini mapusta geçirdim ben. şu yazdığına rağmen sen ceza almıyorsun bunu ben yazsam çoktan atmışlardı.
Başkasıyla karıştırdın herhalde rengimTorreiranın yedeğinin Berkan olmaması gerektiğini kabul et