- 25 Kasım 2008
- 12.699
- 10.732
- 2.168
Başkasıyla karıştırdın herhalde rengim
Herkes çok gergin ahbap forumda kaos var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkasıyla karıştırdın herhalde rengim
Abi her sene bu zamanlar aynı şeyler alıştık artıkHerkes çok gergin ahbap forumda kaos var
Böyle fahiş yazım hatası yaparsa ağabeyin gelse ona da sataşırım, düzgün yaz o zaman. Bak yine yanlış yazmışsın forum kalitesini düşürmekten vazgeç. Bilmiyorsan, internetten de öğrenemiyorsan gel öğretelim nasıl yazı yazıldığını.Forum kurallarına göre, (güya) samimi olmadığın birini alıntı yapıp sataşmak ceza sebebi deniyor. Senle bir samimiyetimiz olmadığı halde iki de bir alıntı yapıp durman, hayırdır ?
Daha dun sövdün ahbert birak bu medeni ayaklarınıFutbol o kadar odağımda değil. Eleştirimi yapar devam ederim.

Arada olur diyelim nazarlık jsjsnsDaha dun sövdün ahbert birak bu medeni ayaklarını![]()
Ben de maçın akşamında bir oturuşta kevorkianın kitabını bitirdim.Sefiller ile Suç ve Ceza'yı bitirdim.
Başka onereceginiz sağlam bir kitap var mı?
Vitor Pereira'nın Wolverhampton Wolves'a gitmeden önce yazdığı kitaptı değil mi Sefiller?Sefiller'i bitirdim.
Başka onereceginiz sağlam bir kitap var mı?
Vitor Pereira'nın Wolverhampton Wolves'a gitmeden önce yazdığı kitaptı değil mi Sefiller?
Kült açılımı diyorsun :dKüçük Emrah'ın kült filmlerinden biri değil mi
Sen kime yaziyorsun bu mesajini?Okuduğum kitabı yazıyorum bir gerizekalı mod gelip mesajımı editliyor.
Siz ne sanıyosunuz olum kendinizi? Gidin daha 10 Kasım başlığına mesaj yazamayan Atatürk düşmanı admininizi editleyin.
Yalaka modlar sizi.