Puan Kaybından Sonra Ne Yapıyorsunuz?

fenerli yorumculardan uzak duruyorum. Çünkü her hafta ağlayan tipler puan kaybımızın verdiği gazla anında şampiyon oluyorlar, avrupa kupaları alıyorlar, gs yi balon ilan ediyorlar. Taaa ki ilk puan kayıplarına kadar siz naparsanız yapın öyle devam ediyor. Elemanların ciddi ruhsal sorunları var. açıkçası haklı da buluyorum. onların yaşadıklarını biz yaşasak muhtemelen biz de kafayı çizerdik. Bizim yaşadıklarımızı yaşayabilmeleri için en az 30 yıla ihtiyaçları var. çok fena

Forum kurallarına göre, (güya) samimi olmadığın birini alıntı yapıp sataşmak ceza sebebi deniyor. Senle bir samimiyetimiz olmadığı halde iki de bir alıntı yapıp durman, hayırdır ?
Böyle fahiş yazım hatası yaparsa ağabeyin gelse ona da sataşırım, düzgün yaz o zaman. Bak yine yanlış yazmışsın forum kalitesini düşürmekten vazgeç. Bilmiyorsan, internetten de öğrenemiyorsan gel öğretelim nasıl yazı yazıldığını.

Hemen 1-2 fenerli bulup şampiyon olacaklarına inandırıyorum, heveslendiriyorum

Yemek yiyemiyorum. Karnıma Ağrı giriyor. Kulaklığı takiyir son ses şarkı dinliyorum

Sefiller ile Suç ve Ceza'yı bitirdim.
Başka onereceginiz sağlam bir kitap var mı?

20534.jpg

Bir müddet şöyle oturduktan sonra ertesi gün kendime geliyorum.

Okuduğum kitabı yazıyorum bir gerizekalı mod gelip mesajımı editliyor.

Siz ne sanıyosunuz olum kendinizi? Gidin daha 10 Kasım başlığına mesaj yazamayan Atatürk düşmanı admininizi editleyin.

Yalaka modlar sizi.

Okuduğum kitabı yazıyorum bir gerizekalı mod gelip mesajımı editliyor.

Siz ne sanıyosunuz olum kendinizi? Gidin daha 10 Kasım başlığına mesaj yazamayan Atatürk düşmanı admininizi editleyin.

Yalaka modlar sizi.
Sen kime yaziyorsun bu mesajini?

Geri
Üst Alt