Puan Kaybından Sonra Ne Yapıyorsunuz?

Pandemi de futbola olan düşkünlüğüm bayağı körelmişti. O zamandan beri kötü sonuçları kafaya takmıyorum. Pandeminin benim için en büyük artısı bu oldu.

City liverpool maçini izledim mactan yarim saat sonraydı zaten hemen. O maçta sakinledim. Şimdi de lyon psg yi izliyorum

Hala daha sinirlerim yatışmadı. Bilgisayar başında öyle ekrana bakıyorum. İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Icardi beyimiz de daha romantik seks için sevgilisi ile Arjantin'e uçuyordur, uçakta şarabını yudumluyordur şimdi.

Biz de işte fakir fukara, Galatasaray'ımıza üzülüyoruz.

oyun falan oynuyorum asla spor programı izlemiyorum. eski açığın canlı yayınını falan kaçırmam normalde, bugün youtube'a bile girmedim. milli ara dönüşü gençler-usg-fb 3 maçta 9 puan unutturur her şeyi. en kötü 3+3+1

Genelde puan kaybı olunca buraya girmiyorum çünkü Galatasaraylı olmadığına emin olduğum kriptolar forumu basıyor. Son 3 yılda 2 döngü var 10-15. Hafta arasında gerçekleşen 1. Fenerbahçe tutulması ve 30. Hafta civarı gerçekleşen 2. Fenerbahçe tutulması. İkisinde de neredeyse çift hanelere çıkan fark erir. Takım oyun olarak düşer. Ve burada “Şampiyonluk gitti, kaybettik, bittik biz” korkus salmaya çalışan kriptolar dolar. Çok değil 2-3 haftaya bulutlar dağılır ve bunlar da tekrar standart taraftar kimliğine bulanırlar.

Herkes şu şekil takılıyordur

20832.jpg

Geri
Üst Alt