- 12 Haziran 2015
- 35.860
- 31.502
- 2.693
Bu forma da farklı bir iş, güzel durabilir sahada. Puma cesur bir giriş yaptı ilk sezonunda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu oyuncular giydigi an anlariz.
Suan Cekya milli takimi da Puma ile oynuyor gecen gun yagmurlu macta atlet/donlarina kadar hersey gozukuyordu, forma yapismisti vucutlara.
Onu bilmiyorum vallah pek Adidas formalarina dikkat etmedim. Onemli olan oyunculari rahatsiz etmesinde, yani onlar da bu durumdan gicik oluyorsa keske Nike ile imzalasaydik'a donecek sonra bu is.Adidas'ta da benzer bir durum var sanki bu su tutma/su gecirmeme konusunda.
Onu bilmiyorum vallah pek Adidas formalarina dikkat etmedim. Onemli olan oyunculari rahatsiz etmesinde, yani onlar da bu durumdan gicik oluyorsa keske Nike ile imzalasaydik'a donecek sonra bu is.
City maclarini gozum onunde canlandiramiyorum suan.Gecen hangi takimdi, Slovenya ya da Sirbistan (birazdan bir bakarim) bildigin su icindeydi ayni Puma formalari gibi. City'de de mi benzer durum var ?
Üstad tüm Puma ultraweave böyle. Nem az olan serin yerlerde pek sorun olmuyor ama işin içine nem ve sıcaklık girince forma doğrudan etkileniyor. Biz mesela aşırı sıcak ve nemli yerlerde maç yapacağız, forma çok kötü gözükecek maalesefGecen hangi takimdi, Slovenya ya da Sirbistan (birazdan bir bakarim) bildigin su icindeydi ayni Puma formalari gibi. City'de de mi benzer durum var ?

Üstad tüm Puma ultraweave böyle. Nem az olan serin yerlerde pek sorun olmuyor ama işin içine nem ve sıcaklık girince forma doğrudan etkileniyor. Biz mesela aşırı sıcak ve nemli yerlerde maç yapacağız, forma çok kötü gözükecek maalesef![]()
Maalesef ama yaşanacak senaryo belliAdana-Alanya-Antalya-Izmir ve Bodrum maclari ... Yaz donemi ic saha maclari keza yine... Felaket bu

Bilmiyorum abi değil gibi ama
Bu forma da farklı bir iş, güzel durabilir sahada. Puma cesur bir giriş yaptı ilk sezonunda.
Oyuncular rahatsız olsa da bunu söyleyemezler ki. Milyon dolarlık sponsorluktan bahsediyoruz. Öyle bir şeye hiç rastlamadım...Onu bilmiyorum vallah pek Adidas formalarina dikkat etmedim. Onemli olan oyunculari rahatsiz etmesinde, yani onlar da bu durumdan gicik oluyorsa keske Nike ile imzalasaydik'a donecek sonra bu is.
Oyuncular rahatsız olsa da bunu söyleyemezler ki. Milyon dolarlık sponsorluktan bahsediyoruz. Öyle bir şeye hiç rastlamadım...
Dışarıya söylemezler elbet ama kulüp yetkililerine söyleyebilirler, en kötü hocalarına mesela.Oyuncular rahatsız olsa da bunu söyleyemezler ki. Milyon dolarlık sponsorluktan bahsediyoruz. Öyle bir şeye hiç rastlamadım...
Olaya biz dış kapının mandalları açısından baktım ben.Dışarıya söylemezler elbet ama kulüp yetkililerine söyleyebilirler, en kötü hocalarına mesela.
Fbyle aynı marka da buluşmak yeterince rahatsız edici. Nike iyiydi, puma da ne