Puma 2024/25 Formaları Sızdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forma da farklı bir iş, güzel durabilir sahada. Puma cesur bir giriş yaptı ilk sezonunda.

Adidas'ta da benzer bir durum var sanki bu su tutma/su gecirmeme konusunda.
Onu bilmiyorum vallah pek Adidas formalarina dikkat etmedim. Onemli olan oyunculari rahatsiz etmesinde, yani onlar da bu durumdan gicik oluyorsa keske Nike ile imzalasaydik'a donecek sonra bu is.

Onu bilmiyorum vallah pek Adidas formalarina dikkat etmedim. Onemli olan oyunculari rahatsiz etmesinde, yani onlar da bu durumdan gicik oluyorsa keske Nike ile imzalasaydik'a donecek sonra bu is.

Gecen hangi takimdi, Slovenya ya da Sirbistan (birazdan bir bakarim) bildigin su icindeydi ayni Puma formalari gibi. City'de de mi benzer durum var ?

Gecen hangi takimdi, Slovenya ya da Sirbistan (birazdan bir bakarim) bildigin su icindeydi ayni Puma formalari gibi. City'de de mi benzer durum var ?
Üstad tüm Puma ultraweave böyle. Nem az olan serin yerlerde pek sorun olmuyor ama işin içine nem ve sıcaklık girince forma doğrudan etkileniyor. Biz mesela aşırı sıcak ve nemli yerlerde maç yapacağız, forma çok kötü gözükecek maalesef :red:

Üstad tüm Puma ultraweave böyle. Nem az olan serin yerlerde pek sorun olmuyor ama işin içine nem ve sıcaklık girince forma doğrudan etkileniyor. Biz mesela aşırı sıcak ve nemli yerlerde maç yapacağız, forma çok kötü gözükecek maalesef :red:

Adana-Alanya-Antalya-Izmir ve Bodrum maclari ... Yaz donemi ic saha maclari keza yine... Felaket bu

amerikalıdan şaşmıyacaksın abi ne puması allasen Fatih markalı formalar bile daha kaliteli çıkmıştır kendi dönemine göre bunlardan.

hoca da çubuklucu @Uğur İz @Fatih forma 84-1986

DSC08276.JPG

Oyuncular rahatsız olsa da bunu söyleyemezler ki. Milyon dolarlık sponsorluktan bahsediyoruz. Öyle bir şeye hiç rastlamadım...

Oyuncular rahatsız olsa da bunu söyleyemezler ki. Milyon dolarlık sponsorluktan bahsediyoruz. Öyle bir şeye hiç rastlamadım...

Soylerler demiyor zaten. Yani sana bana kamuoyuna.. Ancak, iceride konusurlar, teknik heyete iletirler sayet rahatsizliklari varsa, Alper'de buna deginmis. Cikip basin toplantisi duzenleyecek degiller pekala.

Bu forma da farklı bir iş, güzel durabilir sahada. Puma cesur bir giriş yaptı ilk sezonunda.

o kırmızı çizgilerin aşağısında yele mi artık pençe mi - onlar olmasa düz kırmızı siyah çubuklu yaka ve kolda sarı detay - çok daha enteresan forma olabilirdi.

Galatasaray'da forma konusunda şu fotolardaki kaliteyi yakalamak neden bu kadar zor neden bu kadar nadir?

parcali3.webpparcali2.webpparcali.webpkirmizi.webpkirmizi2.webp

O forma nedir allasen? Biz Gaziantep miyiz Gençlerbirliği miyiz? Bana onu alternatif forma diye getiren firma ile sözleşmeyi anında fesih ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt