Puma 2024/25 Formaları Sızdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam tersi en rezaleti adidas giyenlerin formaları hep aynı renk farkı var sadece
başarılı ama

yani ben deli işler peşinde değilim milli takım forması özelinde.

renk ton seçimleri
adidasın kendi logosunu 1 senedir "adidas" yazılı şekilde değil sadece büyük 3 çizgi logosuyla sadeleştirmiş olması vs.

niketa düz nike sayılır - çok unique iş yok.

şu ana kadar favorim belçika forması

ikinci belçika formasıda tenten çizgoraman kıyafet renkleriydi mesela - öyle espirileri ben baya başarılı buluyorum

Lan ortada forma yok neyi konusuyorsunuz bu kadar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Formanın renk tonlarını ve tasarımı hoşuma gitti; kumaşı kötü duruyor

Ulan şu dünyada tasarımı en kolay formaya sahibiz yinede salata ediyorlar. O Y olayını sevmedim

Alternatif ve deplasman forması güzel
Parcaliyi begenmedim puma hicbir hava katmamis yeni formaya

Beklenen forma çıkmış. Muhtemelen renkler stad ışığında parlayacak daha da açık görünecekler, Nike döneminden farklı olacak.

Formanın su tutmasıyla ilgili futbolculardan gelen bir şikayet var mı? Tasarıma takılmayan oraya takılıyor.

Formanın su tutmasıyla ilgili futbolculardan gelen bir şikayet var mı? Tasarıma takılmayan oraya takılıyor.
Onu oyuncular giydigi an anlariz.

Suan Cekya milli takimi da Puma ile oynuyor gecen gun yagmurlu macta atlet/donlarina kadar hersey gozukuyordu, forma yapismisti vucutlara.

Onu oyuncular giydigi an anlariz.

Suan Cekya milli takimi da Puma ile oynuyor gecen gun yagmurlu macta atlet/donlarina kadar hersey gozukuyordu, forma yapismisti vucutlara.
Gördüm evet görsel olarak hoş değil de futbolcu için sıkıntı olmuyorsa umrumda olmaz.

Fb gibi değil de direkt V yaka olması güzel bu arada. Fb için kullanılan yaka çirkin duruyor bana göre.

Yani şu yaka:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt